۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
00:30
کد خبر : 9471097
۱۳:۵۵

۱۴۰۱/۰۹/۰۳
فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام خراسان‌جنوبی:

اقدامات گروه های جهادی و خدمات رسانی از برکات بسیج است/ توزیع ۱۶۰هزار بسته معیشتی اقدام محرومیت زدایی در کنار حفظ امنیت در مرزها

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون بالغ بر ۱۶۰هزار بسته معیشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است گفت: در کنار ماموریت رزم، پاسداری از مرز‌های جمهوری اسلامی نقاط آسیب پذیر را شناسایی کردند و در جهت رفع محرومیت تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان‌جنوبی، سردار محمدرضا مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام استان در چهاردهمین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه قرارگاه عملیاتی شهید ناصری اظهار داشت: یکی از مسائلی که جزو برکات بسیج محسوب می‌شود تشکیل گروه‌های جهادی و خدمات رسانی است که در راستای کمک به محرومین و مستضعفین تلاش می‌کنند.


وی عنوان کرد: با هماهنگی و همدلی بین همه دستگاه‌ها در سطح استان وجود دارد قرارگاه عملیاتی شهید ناصری که همان یگان مردم پایه سپاه انصارالرضا علیه‌السلام استان است به واسطه ماموریت‌هایی که از طرف نیروی زمینی سپاه برعهده دارد؛ محرومیت زدایی و خدمات رسانی به مردم را دنبال می‌کند.

سردار مهدوی با بیان اینکه مهمترین اقدامات قرارگاه شهید ناصری در مناطق مرزی اقدامات عمرانی، ساخت جاده و آب‌رسانی است افزود: در این راستا قرارگاه در حوزه‌های مختلف آب‌رسانی، کمک به محرومین، ساخت خانه محرومین، احیای قنوات و چاه را در طول سال دنبال می‌کنند و انجام وظیفه می‌کنند در خدمات معیشتی به خانواده‌های محرومین که در جامعه هدف استقرار قرارگاه زندگی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد:، چون نیرو‌های قرارگاه عملیاتی شهید ناصری در مناطق مرزی حضور میدانی دارند و از نزدیک شاهد محرومیت‌ها و مشکلات مردم هستند قشر آسیب پذیر و آسیب‌های منطقه را شناسایی می‌کنند و اقدامات عمرانی و محرومیت زدایی را با کمک گروه‌های جهادی، خیرین و نیرو‌های قرارگاه محقق می‌سازند.

فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام استان گفت: این اقدامات پسندیده مورد تایید اسلام است و در راستای پیشرفت و آبادانی منطقه است و جنبه سوددهی و عایداتی برای سپاه ندارد.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون بالغ بر ۱۶۰هزار بسته معیشتی بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است افزود: در کنار ماموریت رزم، پاسداری از مرز‌های جمهوری اسلامی نقاط آسیب پذیر را شناسایی کردند و در جهت رفع محرومیت تلاش می‌کنند و در سطح استان اقداماتی با کمک همه دستگاه‌ها، کمیته امداد، بهزیستی و مجامع خیرین انجام دادند.

سردار مهدوی ادامه داد: این اقدامات باعث شادی دل خانواده‌هایی است که در مناطق دورافتاده و محروم با مشکلات اقتصادی ناشی از خشکسالی و مشکلات اقلیمی که برمنطقه غالب شده است دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی بیان داشت: این اعتبارات تشکیلاتی نیست بلکه از خاصیت گروه‌های جهادی و تفکر بسیجی است که در عرصه‌های مختلف می‌تواند وارد عرصه شود و باری از دوش مردم و مسئولین بردارد.

فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام استان در پایان عنوان کرد: همه با هم در فراز و نشیب‌های و مشکلات جامعه کنار هم باشیم و علارغم اینکه ماموریت ما نیست باز هم در کنار مردم در سختی‌ها و مشکلات هستیم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید