به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان ، حجت الاسلام والمسلمین انگیسه در یادواره شهدای مسجد عسکریه شهرستان گنبد کاووس گفت : انسان ها در مقابل تکلیفی که خداوند برایشان قرار داده به سه گروه تقسیم می شوند. دسته اول کسانی هستند که تکلیف ستیز اند. عده ای در زمان مناسب اینها را می شناسند. وجود مبارک حضرت آقا درباره فتنه ۸۸ فرمود زمان خواهد گذشت و ماهیت فتنه برای همگان مشخص خواهد شد. اینها گروهی هستند که در جمهوری اسلامی بخشنامه کردند بچه ۷ ساله را گلزار شهدا نبرید چون آثار منفی در روح فرزندان دارد. دولتی هم آمد گفت سند ننگین ۲۰۳۰ را برای همان ۷ ساله اجرا کنند.
وی افزود : تکلیف ستیزها با راهیان نور و شهادت مخالفند. یادمان نرفته عده ای از دانشجویان روشنفکرنما دستها را به هم زنجیر می کردند که جای دفن شهید در دانشگاه نیست و ممانعت می کردند.دانشگاهی که امام می فرمود کارخانه انسان ساز باید باشد ، نتیجه آن پرورش دانشجو این شد که درب دانشگاه را لگد میزند و می شکند که باید در سلف غذاخوری با جنس مخالف خود غذا بخورد.
انگیسه در توصیف گروه دوم تصریح کرد : آنها کسانی اند که تکلیف گریزند. اهل شهادت و جهاد نیستند ولی حرمت خانواده شهدا را نگه می دارند. اینها اعتباری اند یعنی اگر رزقی از خداوند به آنان برسد نماز و عبادت را انجام می دهند ولی اگر نیاز به تحمل سختی و مشقتی در زندگی و دین باشد تکالیف الهی را ترک می کنند. نماز خوان نیست ولی حرم امام رضا علیه السلام حال عبادت دارد. در مراسم شهدای غواص دیدم زنان بد حجاب را کنار مردهایی که ظاهر مناسبی نداشتند روی زمین نشسته وبرای شهدای در سوز سرمای کردستان و لب تشنه های گرمای خوزستان گریه می کنند.
وی ضمن اشاره به آشوب های اخیر یاد آور شد : ملت تمام این فتنه ها را در ۴۰ ساله دانشگاه انقلاب قبول شده است. این سردسته های اغتشاشات نیروهای کومله و دموکراتی هستند که اگر عروسی داشتند به انتخاب عروس و داماد ۱۷ بسیجی یا پاسدار جلوی پایشان سر می بریدند و الان در خیابان ما جوانان را تحریک کرده و شعار زن زندگی آزادی می دهند. حزب اللهی های که درد این بی حجاب ها را دارند بدانند غصه برای آن جانبازهای قطع نخاع است که ۴۲ سال برای دفاع از انقلاب اسلامی و فرمان امامشان روی تخت خوابیده اند و خبر تلخ جسارت به رهبری عزیز و ناموس مردم در خیابان به گوششان می رسد و دق می کنند.
حجت الاسلام انگیسه افزود : جنگ ها از چوب و چماق و باروت به نسل سوم ، سلاح کشتارجمعی رسید . در پیشرفت وسایل جنگی فاصله های فیزیکی بیشتر شد در جنگ ها تا با یک دکمه هیروشیما را رقم زدند. آنجا بود که موشک پیشرفته ی ما در مقابل تمسخر برخی داخلی ها ساخته شد. احمد کاظمی که حاج قاسم سلیمانی حاضر بود همه چیزش رابدهد و یکبار دیگر صدای او را بشنود می گفت خدایا اگر کاری برای تو نکرده باشم ولی حاضرم شهادت بدهم پای رکاب کسی بودم که ذره ذره وجودش برای تو بود. به لطف مجاهدت آن تهرانی مقدم ها که روی تابوتش دو محافظ حاج قاسم را گریان هر چند وقت تکان می دادند که روح از بدنش خارج نشود به موشک های نقطه زن و هایپرسونیک رسیدیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد : جنگ امروز جنگ عزم و اراده هاست. عده ای با اغتشاش چند نفر در خیابان فرار و احساس خطر می کنند و عده ای هم مثل قدیم که فرماندهان همین سردسته ها باشند نیروهای انقلاب را در دیگ قیر داغ می انداختند و برخی را زنده زنده پوست می کردند ولی پا از آرمانها نمی کشیدند. هر جا کار مثل موشکی ما دست نیروهای انقلاب بود با هدایتهای رهبر عزیزمان رشد کرد و هرجا اینطور پیش نرفت عقبگرد کردیم.
انتهای پیام/