۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
05:46
کد خبر : 9471265
۰۹:۳۰

۱۴۰۱/۰۹/۰۹
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جوادالائمه (ع) دشتستان:

هفته بسیج فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب است

نماینده ولی فقیه در سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان، با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج گفت: این هفته فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، حجت الاسلام ابوذر شاد در این پیام آورده است: هفته بسیج یادآور فداکاری و از خودگذشتگی‌های غیور مردان و رزمندگان دلاور و مومنی است که با تکیه بر ایمان و غیرت دینی و ملی در برابر دشمن بعثی ایستادند و مقاومت و پایداری را به تاسی از امام شهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع) معنای دوباره‌ای بخشیدند.
وی در بخش دیگری از این پیام اظهار داشت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که همیشه بر نقش مردم و اهمیت حیاتی آن در تأمین سلامت و موفقیت نظام تأکید می‌کردند، با درایت خاصی در آذرماه ۱۳۵۸، طی بیاناتی ضرورت تشکیل مدرسه عشق یا همان بسیج مستضعفان را اعلام فرمودند.
شاد افزود: برکات این شجره و عطر دلاویز شکوفه‌های آن، در طی بحران‌های سال‌های اولیه انقلاب و جنگ تحمیلی و بعد از آن به سراسر مملکت اسلامی ما رسید و فضای آن را معطر ساخت و انقلاب و جنگ را به نفع اسلام و مسلمانان به پایان رسانید؛ و این همه جز در پرتو جهان بینی و تدبیر آن پیر فرزانه و حضور نیرو‌های مردمی و پیوند الهی آنان با ولایت حاصل نشد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جوادالائمه (ع) دشتستان بیان داشت: تفکر بسیجی با الهام از مکتب فکری حضرت امام خمینی (ره) و در راستای منویات مقام معظم رهبری برای ایفای نقش همیشگی می‌بایست در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و اجتماعی با جلب نظر مردم مداومت داشته باشد.
حجت الاسلام ابوذر شاد در ادامه این پیام خاطرنشان کرد: هفته فرخنده بسیج فرصت مغتنمی برای تجدید میثاق با آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) و بنیانگذار بسیج و بیعتی دوباره با حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) است.
این مقام مسئول یادآور شد: هفته بسیج، در حقیقت فرصتی برای ارائه حرکت عظیمی است که به وسیله امام راحل، در این کشور پایه‌گذاری شد و این حرکت، در این منطقه اسلامی و دینی، برای دیگر ملت‌ها هم ان‌شاءاللَّه الگو و سرمشق خواهد شد.
وی در این پیام تاکید کرده است: پایداری و استقامت بسیجیان سلحشور در دفاع از ارزش‌های نظام مقدس اسلامی، شایسته تجلیل و تقدیر است و سالروز تاسیس بسیج مستضعفان، بهانه‌ای برای پاسداشت این رشادت‌ها و دلاوری‌ها است.
شاد در پایان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص ایران اسلامی تبریک گفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید