به گزارش خبرگزاری بسیج از نیکشهر، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیکشهر در مراسم افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ ضمن تبریک هفته بسیج، گفت: رزمایش جهادگران فاطمی ۲ همزمان با هفته مبارک بسیج در راستای محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردارومحروم برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ با استفاده از ۲۹ گروه جهادی و جمعی از بسیجیان اجرا می شود افزود: این رزمایش در عرصه های مختلف عمرانی، فرهنگی، بهداشت و سلامت، کشاورزی و دامپزشکی، اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی، آموزشی، جهاد تبیین و... شروع به فعالیت کرده و در سطح شهرستان به خدمت رسانی می پردازد.
سردار آبسالان جانشین فرماندهی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: بسیج کردن آحاد جامعه برای تحقق شعار عدالت و پیشرفت در سطح کشور و ترویج فرهنگ و روحیه کار جهادی، تلاش و عدالت خواهی را از جمله اهداف این رزمایش دانست و بیان کرد: این رزمایش در راستای حضور کارآمد متخصصان، نخبگان، اساتید و مبلغان در خدمت رسانی به محرومین بسیار موثر است.