۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
22:36
کد خبر : 9471765
۲۲:۵۴

۱۴۰۱/۰۹/۰۴
مسئول بیمارستان صحرایی شهر مرزی اینچه برون :

بیش از ۳۵۰۰ مراجعه طی ۳ روز به بیمارستان صحرایی اینچه برون/مشارکت بیش از ۱۵ ارگان در برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی

رسول صلاحی گفت: خدمت رسانی بیمارستان صحرایی در مناطق مرزی جهاد تبیین و گام دوم پزشکان بسیجی است.

بیش از ۳۵۰۰ مراجعه طی ۳ روز به بیمارستان صحرایی اینچه برون/مشارکت بیش از ۱۵ ارگان در برپایی بیمارستان صحرایی

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان ، رسول صلاحی مسئول بیمارستان صحرایی شهر مرزی اینچه برون در مراسم اختتامیه این بیمارستان گفت : طبق مصوبه هیئت اندیشه ورز استان گلستان بیش از ۱۵ ارگان در برگزاری یک خدمت صادقانه در منطقه کمتر توسعه یافته مرزی اینچه برون در پرپایی بیمارستان صحرایی مشارکت داشتند.
وی افزود : سنت شکنی اعزام تخصص هایی که در منطقه صورت گرفت به واسطه تشخیص معضلات و مشکلاتی بود که در سالهای گذشته توسط تیم بسیج جامعه پزشکی گنبد استخراج شده بود. بالای ۲۵۰ نفر انسان شریف در مجموعه های مختلف در یک کار تشکیلاتی قوی حاضر شدند. این اولین باری بود که ما سیستم ارجاع را در سطح ۲ تمرین کردیم. بیمه سلامت با ۱۲ کارشناس ، تامین اجتماعی با تمام کارشناسان و خیرین سلامت عالی پای کار بودند.
صلاحی خاطرنشان کرد : در روز اول ۱۰۰۲ نفر خدمات دریافت کردند که بیشتر از آن چیزی بود که انتظار می رفت. نکته خوب این دوره این بود که بالغ بر۱۴ رشته تخصصی حضور پیدا کرده بودند . به واسطه تنگناهایی که در شهرستان بود و شرایط کشوری که در بعضی اقلام دارویی تحریم هستیم ، ابتدابه ساکن شاید اجرای برنامه ممکن بنظر نمی رسید اما وقتی اراده کردیم بالغ بر ۳۵۰۰ نفر تاکنون به همکارانمان مراجعه داشتیم.
مسئول بیمارستان صحرایی افزود : جراح عمومی ، مغز و اعصاب ، سونوگرافی ، تخصص قلب ، روانپزشک و روانکاو با توجه به نیاز اجتماعی منطقه حضور یافتند. ادامه بیمارستان صحرایی در هفته های آینده توسط متخصصین آسیبهای اجتماعی در جریان خواهد بود. باتوجه به هزینه های بالا دندانپزشکی از ۷۵ مورد رسیدگی فراتر رفت.متخصصین چشم ، حلق و بینی ، مغز و اعصاب و زنان و زایمان ، متخصص پوست و بیماری های خاص از جمله خدمات ارائه شده بود.
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید