درست شبیه ایران نظامی که کسی جرات نمیکند به آن تجاوز کند، در اقتصاد هم البته به کمک مردم باید مقاوم شویم
به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در بازدید از کارگاههای اشتغال زایی اقتصاد مقاومتی در شهر قدس، عنوان کرد: انقلاب اسلامی که معجزه قرن است، به شکل نوین در حال شکل گیری است و با تمدن پوشالی غرب که در حال اضمحلال است روبروی هم قرار گرفتند. در چنین شرایطی ما ناگزیر به روبرویی شدن با هم هستیم. در یک نمای کلی باید گفت که ما در یک جنگ تمدنی با استکبار هستیم. این را ما در دوره آخر الزمان داریم. نص صریح قرآن است که زمین باید به حق طلبان و مستضعفان برسد. پس در این نبرد من و شما باید جای خودمان را پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه مهم است بدانیم که در جنگ ترکیبی که دشمن به راه انداخته است، کجا ایستادیم، افزود: دشمن در اول انقلاب اسلامی با ترور کور، توطئههای خود را دنبال میکرد. پس از آن در ۸ سال جنگ تحمیلی نشان داد که در جنگ سخت نیز نمیتواند موفق باشد. بعد در تهاجم فرهنگی هم همین طور اهدافش را پیش برد. در سال ۹۶ و ۹۸ هم اینگونه بود. اکنون هم جنگ، جنگ اقتصاد است که مولفههایی از جنگ ترکیبی است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه برجسته سازی و دروغ پردازی از دیگر شگردهای دشمن در جنگ ترکیبی است، تصریح کرد: دشمن به دنبال این است بر اذهان نوجوان و نسل جوان ما فاصله بیندازد. زیست مجازی و حقیقی را به گونهای دیگر نشان دهد. یعنی پدیده انقلاب و واژههای ارزشمند و انقلابی را در اذهان به گونهای دیگر نشان دهد.
سردار زهرایی با تاکید بر اینکه بچههای جهادی حتماً باید اقدام کنند و بدانند میدان مال ما است، یادآور شد: دشمن اربعین یا شکوه حضور مردم در ۱۳ آبان ماه را نمیتواند ببیند. یا در تشییع شهدای امنیت یا تشییع حاج قاسم سلیمانی آن شکوه حضور مردم را نمیتواند ببیند. دشمن دارد کارهایی میکند تا کمتر به آن ارزشها پرداخته شود. دشمن میخواهد برخی مردم متوجه این ارزشها نشوند. مردمی که آگاه نباشند و دچار جهالت شده باشند، اگر بشوند مولا علی (ع) که اسوه است برود، محراب و بگویند مگر نماز میخواند؟ آیا اگر به تاریخ برگردیم ۱۲ هزار نفر به امام حسین (ع) نامه میدهند. فضا فضای جنگ شناختی و ترکیبی است که آن موقع هم اتفاق افتاد و بر اذهان روی داده بود هم تجربه داریم و هم عبرت.
وی ادامه داد: اینها میخواهند آگاهی را بگیرند و جهالت را جایگزینی کنند و امنیت، پلیس، دانشجو، دانشگاه و.. را بگیرند و معناها را تغییر دهند و عادی سازی کنند. بدحجابی یا بی حجابی و شورش برهنگان و … در سطح کلام و جمع معنا جنگ کلامی است و منحرف میشود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور تاکید کرد: شما جهادگران که دغدغه دارید میدان واقعی را باید ببینید. برخی فضای مجازی را به دست گرفتند، لشکر ولایت را باید نشان داد. هر چه که دروغ پراکنی میکنند، به بن بست و وادادگی رسیدهاند. ما میگوییم استقلال، آنها میگویند وادادگی در صورتی که این نیست. ما باید استمرار و شفافیت و خدمت هدفمند داشته باشیم و با قوت بیشتر پیش برویم. ما ناگزیر هستیم در کنار هم باشیم. ولی ما متفرق هستیم. مجبوریم کنار هم باشیم و از تشریفات و تعارفات بگذریم؛ مساله مردم را مساله خودمان کنیم؛ مساله خودمان را بر مردم غالب نکنیم.
سردار زهرایی، با اشاره به اقتصاد مقاومتی و تبیین آن در زندگی امروز جامعه، ادامه داد: در بسیج سازندگی ما برای اقتصاد همایشی ملی گذاشتیم و اقتصاد مقاومتی را تعریف کردیم. درست شبیه ایران نظامی که کسی جرات نمیکند به آن تجاوز کند، در اقتصاد هم البته به کمک مردم باید مقاوم شویم. بدنه دولتها به باور مردم نرسیده است و دیگر اینکه مردم مسئول جنگ اقتصادی را نپذیرفتند؛ باید بپذیرند. ما حلقه میانی بین امام و امت هستیم.
وی با شکل گیری صندوقهای قرض الحسنه که منجر به پیوند مردم و اشتغال شده است، گفت: ۲۹ هزار صندوق قرض الحسنه در کشور فعال است، تصدی گری نداریم و نقش هماهنگ کننده و تسهیل کننده را بازی کردیم تا آنجا که به خوشه سازی صنایع و کارگاههای مردمی رسیده است. امسال ۲۹ هزار فرصت شغلی صندوق مردمی بدون حمایت دولتی ایجاد شد. این را میتوان به ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در صندوقهای قرض الحسنه رساند؛ البته با جریان جهادی کشور که بخشی تمایل و نیاز به آموزش تکمیلی دارند.
زهرایی با اشاره به اینکه ما باید توانمند ساز باشیم و بر جوانان انقلابی تاکید کنیم، اظهار داشت: ۴۲ هزار گروه جهادی داریم که حلقه وصل به صندوقهای قرض الحسنه و مردم هستند. با همت و تلاشی که دولت سیزدهم دارد میتوان اثرات حل مساله و توسعه را چشید؛ این امر با توسعه روابط با نسل جوان هموارتر میشود و میتوان از جنگ ترکیبی دشمن عبور کرد و نشان داد که این جنگ، دشمن راه به جایی نمیبرد.