۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
17:42
کد خبر : 9476207
۱۳:۳۷

۱۴۰۱/۰۹/۲۲
دیدار سردار زهرایی با خانواده شهدای امنیت در مشهد مقدس؛

اگر انقلاب به سمت جلو حرکت می کند از قطرات خون شهداست

شهیدان زینال زاده و رضازاده دو دوست بودند، آنها از بسیجیان ناحیه ابوذر مشهد مقدس بودند و در روز ۲۶ آبان وقتی برای کمک به هموطنان بازاری به منطقه حر عاملی رفتند بدست جنایتکار داعشی به شهادت رسیدند. این دو شهید جهادگر در سنگر خدمت به محرومان همیشه پای کار بودند.

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی استان خراسان رضوی؛ روز پنج شنبه 26 آبان ماه سال جاری، مجید رهنورد با سلاح سرد دو بسیجی به نام‌های شهیدان «دانیال رضا زاده» و «حسین زینال زاده» را در شهر مشهد مقدس، به شهادت رساند و 4 نفر دیگر را نیز مجروح کرد و سپس متواری شد. 28 آبان ماه اما در حالی که متهم از شهر مشهد گریخته بود، به همراه 3 تبعه خارجی در استان سمنان دستگیر شد. شهیدان زینال زاده و رضازاده دو دوست بودند، آنها از بسیجیان ناحیه ابوذر مشهد بودند و در روز ۲۶ آبان وقتی برای کمک به هم وطنان بازاری به منطقه حر عاملی رفتند بدست جنایتکار داعشی به شهادت رسیدند. این دو شهید جهادگر در سنگر خدمت به محرومان همیشه پای کار بودند.

مسئول بسیج سازندگی کشور در دیدار با مادر شهید دانیال رضازاده اظهار داشت: شما باعث افتخار هستید؛ برای جامعه و نسل جدیدی در این زمان و برای ما قوت قلب هستید و افتخاریست در این برهه از زمان که هویت و معنا ها و انسانیت از بین رفته است این چنین فرزندانی تقدیم انقلاب می شود واقعا باعث افتخار است.

وی افزود: بعد از شهادت حاج قاسم گروه های جهادی به صورت خودجوش تکثیر پیدا کردند، باید برای این شهیدان عزیز در پایگاهیشان یک گروه جهادی با نامشان شکل بگیرد تا دانیال هایی و حسین هایی تربیت شوند و این مسیر باید ادامه یابد. 

سردار زهرایی ادامه داد: این جانیان تحت تاثی شیاطین قرار گرفتند و کر و کور هستند و جنس اینها فرق کرده و جنس حماقت، جسارت و خشونتشان فرق دارد و ابراز ندامت و پشیمانی نمی کنند؛ ما صحنه عاشورا را داریم می بینیم  که تکرار می شود. شقی ترین انسان ها بهترین انسانها را به شهادت می رسانند.

مسئول بسیج سازندگی کشور بیان کرد: کاش بتوانیم مکتب علوی نهضت عاشورایی که ادامه آن مکتب حاج قاسم است را نشر دهیم اما این کار را بلد نیستیم، ما نتوانستیم باورها و ایمان های این عزیزان را برای مردم بازگو کنیم. 

وی افزود: ما در بعد تبلیغی و رسانه ای  فضای مجازی جهاد تبیین خیلی ضعف داریم و اگر انقلاب به سمت جلو حرکت می کند از قطرات خون شهداست از جمله شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافعین حرم، شهدای سلامت، شهدای جهادگر و اخص شهدای امنیت می باشد. 

سردار زهرایی گفت: بعد از شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی ۶ هزار گروه جهادی شکل گرفت، خون شهید قاسم سلیمانی باعث شکل گیری این گروه ها شد و در بین شهدای امنیت ما ۶ نفر از مسئولین گروه های جهادی بودند و به شهادت رسیدند. و چند نفر از  اعضای گروه های جهادی ما در این  حوادث به شهادت رسیدند. 

مادرشهید حسین زینال زاده اظهار کرد: نزدیک زمان شهادتش کلا دوبار از من خواست که دعا کنم یه بار داشتم به برادرش غسل شهادت یاد می دادم روز جمعه بود برادرش چهارده سالش هست حسین اومد کنار ما خندید که دارم به سبحان یاد میدم گفت مامان دعا می کنی من هم شهیدشم گفتم نگو مامان تنم می لرزه اینجوری میگی واقعیت نگرانی مادرانه تقریبا ده روز قبل شهادتش بود. یکبار هم سه روز قبل شهادتش از من خواست که دعا کنم کلا این دوبار یعنی اصلا اسم شهادت رو جلوی من نمی آورد دفعه دوم سه روز قبل شهادتش بود که اومد خونه دستش و پاش ضرب خورده بود و ورم کرده بود گفتم که مامان بیا برات ببندم ساعتای سه صبح بود منتظر می موندم که بیاد براش شام بیارم گفتم مامان بیا برات دستت رو ببندم گفت نه مامان  اینا چیزی نیست گفتم فردا دوباره قراره بری باید قوی باشی انگشت کوچیکه دستش کج شده بود از ورم گفتم اینجور ورم کرده گفت نه مامان اینا چیزی نیست ما که می خواییم بریم دعا کن فقط شهید بشیم بریم گفت مامان اگر من برم می تونم یک نسل رو نجات بدم.

مادر شهید دانیال رضازاده نیز عنوان کرد: خوشحالم فرزندم به آرزویش رسید و مایه افتخار است برای من انشاالله شفاعت کند.

مادر شهید  حسین زینال زاده نیز بیان کرد: روایت میکند از یکی از دوستانش که به شهید گفته بود با دست خالی جلو اغتشاشگران نرو و شهید در پاسخ گفته ما با صلاح ایمان قدم بر میداریم،  در دوران کرونا  خیلی کارهای جهادی انجام داد یا در بیمارستان کمک رسانی می کرد. این بچها از نفس افتادند تا ما از نفس نیوفتیم به خاک افتادند تا ما بر خاک نیوفتیم انشاالله جوانان راه شهدا را ادامه دهند تا کشور ما در امنیت باقی بماند.

مادر شهید: میومد خونه این ساک لباساش و کفشاش گلی بود می گفت مامان شرمنده اینا رو برای من می شوری من متوجه میشدم که یجا کار جهادی بوده رفته، (سردار:) یعنی از قبل هماهنگ نمی کرده  (مادر شهید:) نه فقط اگر چند روز بود می گفت نگرانم نباش اگر تلفنم رو جواب ندادم نیستم فقط همین وگرنه بعد من متوجه می شدم که کجا رفته است.

مهدی ظریف از دوستان شهیدان زینال زاده و رضا زاده می گوید: دو تن از مجاهدین عرصه خدمت به مردم به شهادت رسیدند، کسانی که برای خدمت به مردم مستضعف شب و روز نمی‌شناختند؛ با وجود مشکلات در کنار مردم بودند.

وی افزد: تا خبر رسید در فریمان زلزله آمده دانیال خودش را به مناطق زلزله‌زده رساند، دو ماه کامل آن‌جا ماند. بی‌مزد و منت، اهالی آن‌جا وقتی خبر شهادتش را فهمیدند با موتورهایشان به مشهد آمدند و در مراسم‌ها تشیع شرکت کردند. تا خبر سیل پلدختر رسید وقت را تلف نکرده از شرق به غرب رفتند تا خدمت کنند به هموطنان، در طول سال یا در حاشیه شهر کمک رسان مستضعفین بودن یا در حال خدمت به نیازمندان محله تا مرهمی بر دردهایشان باشند.

مهدی ظریف گفت: حسین نیز مانند رفیق خود دانیال شبیه از هم سبقت می‌گرفتند، برای خدمت، کرونا از راه رسید مدیر داخلی قرارگاه کرونا شهید حاج قاسم سلیمانی شد، کل شهر را به بیماران مستضعف کرونایی کمک کرد. بیمارستان‌ها که شلوغ شد و دربه‌دری و بی‌جا‌و‌مکانی همراهان بیماران را که دید روبه‌روی بیمارستان امام رضاع مدرسه‌ای را هماهنگ کرد و به آن‌ها اسکان و غذای صلواتی می‌داد.

امین سلیمی یکی از دوستان دیگر شهیدان اشاره داشت: از ۱۲سال پیش از هنرستان تا دانشگاه با شهید بودم از راهیان نور تا کربلا اردوهای جهادی با هم بودیم سیل تایباد دو قارون، زلزله فریمان، کمک به حاشیه شهر، اردوی جهادی نجف اشرف، از طریق گروه جهادی بسیج دانشجویی می‌رفتیم پشتیبانی تدارکات کمک می کردیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید