خبرهای داغ:
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین؛

برنامه هفتم توسعه باید ضمانت اجرایی در قوانین ایثارگری داشته باشد

اسمعیلی گفت: برخی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی علیرغم صراحت قانون به بهانه‌های مختلف از اجرای آن خودداری می‌کنند به همین دلیل باید در قانون برنامه هفتم توسعه علاوه بر ضمانت اجرایی، ماده‌هایی با این مضمون که هیچ دستگاهی حق ندارد به دلایلی متعدد قانون را اجرا نکند، پیش بینی کرد.
کد خبر: ۹۴۷۷۰۲۳
|
۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲

قزوین_ سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در گفتگو با خبرنگار بسیج عنوان کرد: برنامه هفتم توسعه باید ضمانت اجرایی در قوانین ایثارگری داشته باشد.

سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی و تصویب است، گفت: این برنامه باید در راستای رفع بیشتر مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران و ارائه خدمات باکیفیت در شان و مقام والای آنها تدوین و تصویب شود.

وی افزود: برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با برخی از مشکلات مواجه بود که با رفع آنها می‌توان برنامه هفتم توسعه را با سازوکارهای بهتری تدوین کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین عدم پیش‌بینی ضمانت اجرايی را یکی از مشکلات اجرای دقیق برنامه ششم توسعه برشمرد و گفت: برخی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی علیرغم صراحت قانون به بهانه‌های مختلف از جمله واژه دولت در قانون به جای دستگاه اجرایی، عدم پیش‌بینی اعتبار لازم و عدم ابلاغ بخشنامه و شیوه‌نامه از اجرای آن خودداری می‌کنند.

این مسئول افزود: همچنین مسئولان دستگاه‌ها در برخی موارد جامعه ایثارگران را به صورت انفرادی مکلف به طرح شکایت در مراجع ذیربط اعم از کمیسیون ماده 16 و یا دیوان عدالت اداری می‌کنند تا در صورت اخذ رای به نفع ایثارگران حاضر به اجرای مفاد قانون می‌شوند.

اسمعیلی ادامه داد: به همین دلیل باید در قانون برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ماده‌هایی پیش‌بینی شود با این مضمون که هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد به بهانه‌هاي مختلف قانون را اجرا نکند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: در صورت استنکاف مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید ضمانت اجرایی از قبیل انفصال از خدمت یا ضمانت اجرای کیفری برای بالاترین مقام دستگاه اجرایی در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: همچنین باید در قانون برنامه توسعه هفتم، ضمانت اجرای مناسب برای عدم اجرای آرای کمیسیون ماده 16 پیش‌بینی شود و در صورت امکان اجرای آرای این کمیسیون به اجرای احکام دیوان عدالت اداری تفویض گردد تا برای همیشه این مشکل قدیمی برطرف شود.

اسمعیلی با بیان اینکه برخی مسئولان دستگاه‌ها با اشاره به نگارش قانون از اجرای قوانین خودداری می‌کنند، گفت: باید این مهم شفاف‌سازی شود و از واژه‌های کلی نظیر دولت خودداری شود تا به صراحت تکلیف هر کدام از دستگاه‌های ذیربط مشخص گردد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: برخی از احکام صادره در قانون برنامه ششم توسعه مشمول مرور زمان نمی‌شوند به همین دلیل باید احکام مذکور به قانون احکام دائمی کشور ملحق شود تا مشکل انقضای مدت قوانین حل گردد.

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها