در نشست اساتید بسیجی حوزه علمیه قم با مشاور فرمانده سپاه چه گذشت؟
به گزارش خبرگزاری بسیج، نشست تبیینی بصیرتی اساتید بسیجی حوزه علمیه قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین طائب مشاور فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن همایشهای مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد.
در آغاز این نشست حجتالاسلام والمسلمین اکبری رئیس بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) و عرض خیر مقدم به حاضران در نشست٬ برخورد با برخی از خواص را درخواست اساتید بسیجی حوزه علمیه قم دانست و گفت: برخی که سر سفره رنگین انقلاب نشستهاند هر روز در مقابل اهداف انقلاب ایستادگی میکنند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در جریان اغتشاشات اخیر، شخصی خودش در جریان دادگاه سه مرتبه میگوید باید اعدام شود اما برخی آقایان با استدلال بیان میکنند که این کار اشتباه است؛ در مقابل عفاف و حجاب نیز ایستادگی و بیش از ۲۹ بیانیه علیه نظام و ارزشهای نظام صادر میکنند، اما هیچکس پاسخ آنها را نمیدهد که اگر در برخورد کردن با آنها کوتاهی شود باعث جریحتر شدن این اشخاص خواهد شد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین طائب با گرامیداشت ایام فاطمیه٬ موضوع بحث خود را چرایی و چگونگی و چه باید کرد در زمینه فتنه اخیر دانست و گفت: دو برآورد نسبت به فتنه اخیر وجود دارد؛ نخستین برآورد آمریکاییها این است که با توجه به فشارهای متحمله بر انقلاب اسلامی، یک اغتشاش داخلی میتواند ضربه نهایی به انقلاب اسلامی باشد که این حرکت آمریکاییها آفندی است.
وی ادامه داد: برآورد دوم این است که روند آمریکاییها نزولی و روند انقلاب اسلامی صعودی است و به همین دلیل آمریکا برای جلوگیری از روند صعودی مجبور به عملیات پدافندی و ایجاد اغتشاشات شده است که این فرضیه با استفاده از اسناد آمریکایی قابل اثبات است.
حجت الاسلام والمسلمین طائب افزایش قدرت انقلاب اسلامی٬ مطرح شدن ایران به عنوان بازیگر در نظم نوین جهانی و انسجام حاکمیتی را سه عنصر برای صعودی بودن روند انقلاب اسلامی دانست و افزود: پس از فروپاشی شوروی٬ آمریکاییها تلاش کردند جهان را به سمت تک مدیریتی به همراه پیشرفت بدون دخالت دین حرکت دهد، اما انقلاب اسلامی در تلاش است که جهان را به سمت پیشرفت براساس مبانی دین خدا حرکت دهد که اکنون بیش از ۳۰ سال این تقابل وجود دارد.
وی محاصره کردن اقتصادی و دوگانه سازی در درون حکومت را از شیوه های مبارزاتی آمریکا دانست و گفت: این دو گانه سازی می تواند افرادی را برسر کار آورد که موجب تغییر رفتار در حرکت حکومت اسلامی شود به گونه ای که انقلاب به اهدافش دست پیدا نکند.
وی ادامه داد: زمانی که جریانی غرب گرا سر کار باشد انقلاب به اهدافش نخواهد رسید به عنوان مثال وزارت ارشاد دارد اما فیلمی از آن بیرون می آید که در جشنواره های خارجی پخش می شود یا شورای عالی دارد اما قوانین آن در کشور اجرا نمی شود، بنابراین آمریکایی ها تلاش کردند تا این دوگانگی اثرش را بگذارد.
مشاور فرمانده سپاه پاسداران اضافه کرد: از سوی دیگر به دلیل این که ایران دارای بحران آب است آمریکایی ها تلاش کردند ایران در مقابل فروش نفت آب یا غذا وارد کند و از سوی کسی که باید دوگانگی را اجرا می کرد گفته شد اگر آب، هوا و غذا می خواهید باید دم کدخدا را ببینیم.
وی خاطرنشان کرد: با یگانه شدن حاکمیت ورق برگشت؛ در گذشته ۱۶ هزار میلیارد نفت می فروختیم و در مقابل آن غذا وارد می کردیم به گونه ای که به مدت سه سال فروش نفت ما با واردات غذا یعنی گندم٬ روغن دانه های روغنی برابر بود بنابراین فرصتی برای پیشرفت باقی نمی ماند.
حجت الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به فعالیت های دولت انقلابی گفت: مصرف سالیانه مصرف گندم ۱۱ میلیون تن است و دو میلیون تن نیز باید به دلیل قاچاق یا موارد دیگر ذخیره سازی صورت گیرد که از این مقدار٬ ۷ تن واردات و نزدیک به ۴ تن تولید داخل است.
وی ادامه داد: دولت برای گندم سه فصل واردات، تولید و توزیع را در نظر گرفت؛ در زمینه واردات ارز۴۲۰۰ تومانی که موجب انحصار شده بود را حذف و پولش را به صورت مستقیم به حساب مردم واریز کرد و قیمت خرید گندم داخلی را نیز واقعی کرد به گونه ای که در سال جاری قیمت خرید هر کیلو گندم ۱۳ هزار تومان است بنابراین کاشت گندم داخلی از ۴ میلیون تن به ۷ میلیون تن رسید که سه میلیون تن وابستگی به خارج را قطع کرد.
حجت الاسلام والمسلمین طائب افزود: در زمینه توزیع نیز که پیش از این سیستم نداشت به گونه ای که بسیاری از نانوایی ها تعطیل شده بودند و آردی که به قیمت ۶۰۰ تومان خریداری می کردند را قاچاق می کردند اما در این دولت سیستم توزیع درست شد تا مشخص شود آردی که می خرند در کجا مصرف می شود.
وی تنش آبی را از مشکلات دیگر کشور دانست و اضافه کرد: امسال بدترین سال آبی در ۵۳ سال گذشته است اما دولت از طریق چندین کانال از دریای خلیج فارس و عمان آب به کشور وارد کرد و از سوی دیگر آب شرب، صنعتی و کشاورزی را تفکیک و به اصلاح شبکه توزیع آب پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین طائب خاطرنشان کرد: در زمینه برق دوسال به خاموشی خوردیم که امروزه مشاهده نمی شود یا این که در برخی موارد شش میلیارد دلار بنزین وارد می کردیم در حالی که مصرف میانگین سالیانه ما بیش از ۸۰ میلیون لیتر بود، اما امروزه با این که مصرف میانگین ما بالای ۹۰ میلیون لیتر و مصرف پیک ۱۱۶ میلیون لیتر مصرف داریم اما به صادره کننده بنزین تبدیل شدیم.
وی ادامه داد: در دولت قبل به دلیل این که بیان می کردند نتوانسته ایم نفت بفروشیم ۲۰ درصد از سهم فروش نفت را به صندوق توسعه ملی واریز می کردند اما در این دولت به دلیل افزایش فروش نفت ۴۰درصد از سهم فروش نفت به صندوق توسعه ملی واریز می شود که چنین کاری برابر است با توسعه زیرساخت های کشور.
حجت الاسلام والمسلمین طائب با طرح سوالی مبنی بر دلیل وجود گرانی با این کارهای صورت گرفته، بیان کرد: هنگامی که دولت بر سر کار آمد تمامی اقشار از جمله معلمان، پرستاران، کامیون داران برای دریافت مطالبات خود تحصن داشتند که همه این موارد برطرف و معوقات آنها پرداخت شد در نتیجه قدرت خرید می آورد همچنین این دولت باید چندین هزار میلیارد تومان بدهی های دولت گذشته را واریز کند؛البته زیرساخت های کشور نیز هنوز آماده نیست.
وی با تصریح بر این که دهه پنجم انقلاب با دهه تعیین سرنوشت آمریکایی ها مطابقه شده است اظهار کرد: آمریکایی ها در آخرین سند امنیت ملی خود می گویند اکنون در دهه ای به سر می بریم که سرنوشت آمریکا و جهان تعیین و پنجره فرصت ها به روی امریکا بسته خواهد شد بنابراین آمریکایی ها یا سه سال یا هشت سال فرصت دارند.
حجت الاسلام والمسلمین طائب ادامه داد: می گویند در این هشت سال باید با چالش های دورنی و بیرونی را از بین برد که چالش های دورنی جنگ، آب، غذا، بیماری های فراگیر، تروریسم، مسئله تورم و گرانی های جهانی و مسئله انرژی است و برای چالش های بین المللی سه کشور چین، روسیه و ایران را معرفی می کند که چین از جهت مسأله رهبری، روسیه، تهدید و ایران به عنوان معرفی حکمرانی جدید به دنیا چالش معرفی می شوند که باید با این سه کشور تا ۲۰۳۰ برخورد شود.
وی ادامه داد: در ادامه این برخوردها مسأله تایوان را برای چین، و مسأله اوکراین را برای روسیه ناامن کردن جبهه مقاومت برای ایران مطرح کردند که اولویت نیز ایران است به گونه ای که پس از تمام شدن کار ایران اوکراین را مسلح کند که به شهرهای روسیه حمله کند و بعد سراغ چین رود.
حجت الاسلام والمسلمین طائب بیان کرد: آمریکا با اسرائیل بسته بود تا در ایران ناامنی ایجاد کند و در مهرماه اغتشاشات انجام دهند تا در اول مهرماه ایران ضعیف شود و با امتیاز دادن به برجام برگردد اما دو حادثه این کار را به هم ریخت، نخست این که روسیه نقشه را فهمید و زودتر به اوکراین حمله کرد دوم این که امریکا با بنت بسته و دولت بنت سقوط کرد.
وی در ادامه با اشاره تاریخچه جنگ ترکیبی گفت: جنگ ترکیبی از سال ۲۰۱۵ در کنفرانس مونیخ وارد ادبیات شد؛ جنگ ترکیبی جنگی است دارای راهبرد دفاعی منظم، نا منظم، خبرسازی جعلی و دروغ و موارد دیگر که پایه اش جنگ نرم است و می گوید جنگ نرم جابه جایی عشق و نفرت نسبت به ارزش های خودی و بیگانه است، یعنی نفرت به ارزش های بیگانه باید تبدیل به عشق و عشق به ارزش های خودی باید تبدیل به نفرت شود.
وی افزود: برای این فرآیند چند گام بیان می شود گام اول شبهه افکنی و سوال تاکتیکی عملیاتی در ابعاد متخلف بیان و جواب ناقص داده شود تا این شبهه تبدیل به تردید شود و تردید باید به بی تفاوتی در عام و خواص شود و موضع بیگرد و در مرحله بعد تبدیل به گسست قومی٬ نسلی و مذهبی و پس از آن نفرت صورت گیرد که نفرت را باید داخلی کرد به گونه ای که در دانشگاه عده ای این طرفی و عده ای ان طرفی همچنین در خانه و جامعه دو دسته ایجاد شود و پس از آن نافرمانی و مرحله آخر تقابل است که تقابل اول امنیتی و بعد اجتماعی سیاسی شود که آمریکا در این قسمت شکست خورد و نتوانست فتنه را به اجتماعی تبدیل کند.
مشاور فرمانده سپاه با بیان این که جنگ امنیتی با جنگ ترکیبی متفاوت است اظهار کرد: در جنگ ترکیبی سه دسته نیروی دارای خشونت، مزدور و هیجانی مشاهده می شود که باید بتوان هر سه دسته را کنترل کرد و اگر دادگاه به موقع برگزار شود موفق خواهد بود، زیرا دادگاه دارای سه هدف مجازات جانی،ایجاد خشم و ترس برای دیگران یا بازدارندگی و ایجاد اقتدار در جامعه است که در جنگ ترکیبی اگر دادگاه زود برگزار شود براندازها را جمع می کند اما خشونت بالاتر می رود و یک عده هیجانی می شوند.