نگاه غرب به زن با فریب آزادی و با نگاه بردگی است
قزوین_ به گزارش خبرنگار بسیج، آیت الله علی اسلامی، نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری، در جشن بزرگ میلاد کوثر شهر بوئین زهرا، به القاب حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه (س) را اُم أبیها گفته اند و این کنیه را که افتخاری برای آن حضرت است، پیامبر گرامی (ص) به ایشان داده است. اُم أبیها به معنای « مادر پدرش » یعنی حضرت فاطمه (س) مادر پدر خویش است. این کنیه معانی مختلفی دارد، اما بهترین معنی همان است که پیامبر(ص) به این کنیه داد، یعنی؛ زهرا(س) علّت غایی جهان هستی است.
وی در ادامه افزود: شخصیت اسلامی از دو راه یافت می شود: از راه نَسَب و از راه حَسَب و فضایل نفسانی، حضرت فاطمه (س) از نظر قانون وراثت، پدری چون رسول گرامی دارد که به گفته سعدی شیرازی همه مراتب انسانیّت را به کمالاتش پیموده است، همه تاریکی ها به جمالش روشن شده است و همه صفات او در انتهای خوبی است.
آیت الله اسلامی، نگاه غرب به زن با فریب آزادی را بردگی و برهنگی دانست و گفت: اسلام کرامت حقیقی و مقام معنوی برای زن قائل است و زن در خانواده به عنوان مادر و همسر دارای رسالت بزرگی است و رسالت او در خانواده ایجاد آسایش و آرامش است. بر خلاف نگاه غربی ها نسبت به آزادی زنان ایرانی، انقلاب اسلامی موجب رویش زنان زیاد فرهیخته و علمی در مجامع علمی شده است، ولی نگاه غرب به زن با فریب آزادی، بردگی و برهنگی است و نوع رفتار و برخورد آنها با زنانشان، مؤید این مطلب است.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری، در پایان سخنان خود، به دو نقش مهم مادری و همسری زن در کانون خانواده اشاره کرد و گفت: زن در نگاه غربی ها تنها به عنوان یک ابزار تلقی می شود و اصلاً چیزی به نام خانواده، پدر، مادر و فرزند در غرب معنا و مفهوم ندارد ولی در اسلام زن، مظهر آسایش و آرامش کانون گرم خانواده است و دو نقش مهم مادری و همسری باعث مسئولیت پذیری زن در خانواده شده است. زن در نگاه اسلام علاوه بر دو نقش مادری و همسری یعنی مسئولیت پذیری فردی و خانوادگی، دارای نقش اجتماعی نیز هست و توانسته در جامعه، رسالت اجتماعی خود را به نحو أحسن انجام دهد.
انتهای پیام