محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در گفتگو باخبرنگار بسیج پیرامون آبگرفتگی ها در اهواز پس از بارش باران اظهار کرد: کارهای بسیاری از آغاز دولت سیزدهم تا به امروز انجام شده است و درصورت وقوع بارشها شاهد به حداقل رسیدن مشکلات در مناطق مشکلدار اهواز از جمله عین دو، کوی سیاحی و… بودیم بنابراین درمناطقی که شبکه فاضلاب اجرا شده به رفع مشکلات آبگرفتگی را در پی داشته است.
وی با بیان اینکه همچنان کاررسیدگی به سیستم فاضلاب ادامه دارد، افزود: اقدامات آبفا تا شش ماه دیگر ادامه دارد تا به کلی مشکلات آبگرفتگی حل شود برای مثال مناطقی چون کیانشهر و کیان آباد با افزایش پمپ ها مقدار زیادی از آبگرفتگی مرتفع شده اما مبلغ پنجاه میلیارد خط لوله باید اجرا شود که برای همیشه این مشکل حل شود که پیمانکار مشخص شده و به زودی شروع به کار خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به مناطق دیگر گفت: مناطق ادهم، کوی جمهوری، نخلستان سمت منطقه پردیس، کسایی، سه راه خرمشهر و یوسفی با فعال کردن کف شورها و قرار دادن پمپ های سیار انشاءالله در بارندگی های آینده دیگرهیچگونه آبگرفتگی نخواهند داشت.
کرمی نژاد ادامه داد: خیابان خرداد در منطقه کیانپارس که همیشه دچار آبگرفتگی می شد با قراردادن پیمانکار جدید ظرف یک ماه آینده مشکل این منطقه به طور کامل حل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان اضافه کرذ: از بین اجرای خط لوله به طول ۳۰۰ کیلومتر در ۶۰۰ خیابان اهواز حدود یک و نیم خیابان به نام سعادت و پودات در امانیه نشست کرد که امری طبیعی است البته این معنا را نمی دهد که می تواند قابل قبول باشد، در این خیابان ها نیز پیمانکار پای کارآمد و پیگیررفع مشکل شده است.
کرمی نژاد با اشاره به پس زدگی فاضلاب در باند کندرو بلوار شهید سلیمانی چهار شیر اهواز که باعث نشست زمین شد، گفت: ریزش از روز سه شنبه مشاهده شد، پس از آن تصمیم گرفتیم مساله را رفع کنیم اما تا پیمانکار کار خود را شروع کرد به ظهر روز گذشته (۲۱ دی ماه) کشیده شد.
وی افزود: پس از این حل مشکل دو باند اصلی این مسیر نیز در دستور کار قرار می گیرد و نهایتا تا جمعه کل کار انجام میشود.
کرمی نژاد عنوان کرد: گاهی خطی اجرا شده اما ناگهان میبینیم مشکلی رخ داده است که با بررسی موضوع متوجه میشویم دستگاههای دیگر بدون هماهنگی با اقداماتی که انجام دادهاند، به خطوط شبکه فاضلاب آسیب رساندهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان عنوان کرد: تاکنون از هر جایی اعتبارات به دست آمده برای اجرای این طرح هزینه شده است؛ امسال نخستین پولی که برای اجرای این طرح به دست آمد در پایان آبانماه بود بنابراین در این مدت برای اجرای طرح مجبور شدهام حدود ۳۸۰ میلیارد تومان از محل محرومیتزدایی هزینه کنم.
کرمینژاد بیان کرد: کار فاضلاب به ویژه در اهواز سخت و سنگین است؛ در شهرهای دیگر اگر در دو کیلومتر کار انجام شود اثر آن مشاهده میشود اما در اهواز شرایط به گونهای است که باید همزمان در ۵۰ خیابان کار شود.
وی گفت: در بسیاری از خیابانهایی که کار حل شده، رضایتمندی حاصل شده است اما ریزش در یک خیابان یا دیر آسفالت کردن یک خیابان، کل زحمات ما را بر باد میدهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان افزود: هر چند کارهای زیادی انجام شده اما کارهای زیادی نیز باقی مانده که باید انجام شوند.
وی ضمن عذرخواهی از مردم به دلیل وقوع آبگرفتگیها در برخی از مناطق گفت: در بارندگی اخیر اهواز آبگرفتگی در مناطقی رخ داد که شبکه فاضلاب در آن مناطق اجرایی نشده است.
کرمی نژاد عنوان کرد: براساس برنامهریزیهای انجامشده در سریعترین زمان ممکن شبکه فاضلاب را در مناطق مختلف اجرایی خواهیم کرد تا با مشکل آبگرفتگی پس از بارشها مواجه نشوند.
وی ادامه داد: با اجرای شبکه فاضلاب در مناطق باقیمانده، امیدواریم در بارندگیهای آینده مشکلی برای مردم و ساکنان مناطق مختلف اهواز در بحث آبگرفتگیها ایجاد نشود. در این زمینه کارهای قابل توجهی در شبکه فاضلاب اهواز و کارون انجام شده، اما تا زمان تکمیل این اقدامات نیمه تمام، قطعا با مشکلاتی مواجه خواهیم بود.
مدیرعامل آبفا خوزستان با بیان اینکه علت تمام نشدن طرح جامع فاضلاب اهواز محدودیت زمانی بوده است، خاطرنشان کرد: هیچ کوتاهی در اجرای شبکه فاضلاب اتفاق نیفتاده و امیدواریم تا سال آینده این طرح را تکمیل کنیم.
انتهای پیام/