معصومه آئینعلی، کارآفرین نمونه گلخانهای کشور در شهرستان الیگودرز استان لرستان است که پس از بازنشستگی در شغل شریف معلمی، امروز و با همکاری و همراهی همسرش توانسته در زمینه تولید گل آلوئهورا فعالیت کند. او که توانایی تولید انواع فرآورده از این گیاه گلخانهای را دارد، میگوید اگر میتوانستم کارگاهی بزرگ برای تولید و بستهبندی محصولات داشته باشم، به خارج از کشور صادرات میکردیم.
معصومه آئینعلی، کارآفرین نمونه گلخانهای کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار کرد: کار و تولید گل آلوئهورا پیشنهاد همسرم بود و با همکاری و همدلی توانستیم گلخانهای به وسعت هزار متر ایجاد کنیم و با عشق و تلاش شبانهروزی، بر وسعت این گلخانه خواهیم افزود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با توجه به شرایط مساعدی که برای گلخانه به وجود آوردیم، توانستیم چندین نفر را به کار مشغول کنیم و در زمان برداشت محصول، بیش از ۱۰ تُن محصول داشته باشیم.
آئینعلی با اشاره به خواص فراوان «آلوئهورا» افزود: این گل در بین کشاورزان به «زودرنجی» معروف است چراکه اگر دمای گلخانه یا آبدهی با شرایط رشد این گل ناسازگار باشد، این گل، زود پژمرده خواهد شد چراکه ۹۰ درصد این گیاه، از آب است. آئینعلی گفت: دمای گلخانه ما در تابستان و زمستان، بین ۲۵ تا ۴۵ درجه است. این گیاه مقاوم و پر سود است و خوشبختانه، به شرکتهای توزیعکننده فروش دائم داریم.
آموزگار پر تلاش و بازنشسته کشورمان با اشاره به دغدغههای جاری در اداره یک گلخانه، گفت: برای تولیدگل آلوئهورا، نیازمند کارگاه بهداشتی و بزرگ و صنایع تبدیلی هستیم. با داشتن فضایی خوب، میتوان فرآوردههای گل آلوئهورا نظیر ترشی و ماسک و دمنوش و... را نیز تولید کرد.
آئینعلی گفت: اکنون تولیدات ما صرفا مصرف داخلی دارند و با حمایتی اندک در بعد صنایع تبدیلی، میتوانیم محصولات گل آلوئهورا به خارج از کشور نیز صادر کنیم.
ت-۹۶۰۶
انتهای پیام/
یادداشت |
یادداشت اختصاصی نایب رئیس مجلس برای خبرگزاری بسیج؛
یادداشت |