دبیر کل ششمین همایش بین المللی بانوی مهر افزود: زنان باید مانند حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) عفیف و تاریخ ساز باشند. الگویی که از آغازین سال های گام دوم انقلاب برای همه به ویژه زنان ترسیم شده، دارای اهمیت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد تصریح کرد: ششمین همایش بین المللی بانوی مهر با تاکید بر جمعیت و فرزندآوری با حضور بیش از 70 نفر از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، بحرین، لبنان و فلسطین برگزار شده است.
افتخاری تاکید کرد: تلاش بر آن است تا در برگزاری ششمین همایش بین المللی بانوی مهر همگرایی صورت گیرد و تصاویری از شهدا با تاکید بر فرهنگ ایثار و شهادت و آگاهی از خاطرات و یادگاران در این عرصه به نیابت از شهدا در حاشیه همایش به تصویر کشیده است.
وی تصریح کرد: به نیابت از شهدا به ویژه شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس آمده ایم تا بگوییم پرچمی را که بر دوش ما گذاشته اید روی زمین نگذارید و فرهنگ فاطمی را ادامه دهید.
افتخاری با بیان اینکه پررنگ کردن نقش بانوان شهیده از دیگر اهداف برگزاری ششمین همایش بین المللی بانوی مهر است، گفت: ما الگویی همچون حضرت فاطمه و حضرت زینب (س) داریم و نیاز نیست الگوی غربی داشته باشیم.
دبیر کل اتحادیه زنان مسلمان تصریح کرد: آماده هستیم تا این الگو را به جهان بشری ارایه دهیم و دست خانواده ها را بگیریم.
تجلیل از بانوان ایثارگر در حوزه مقاومت، رسانه و سلامت
زینب طیبی در ادامه ششمین همایش بین المللی بانوی مهر که در حال برگزاری در سالن همایش های برج میلاد است، گفت: شعار این همایش بین المللی جمعیت، ترویج فرهنگ مادری با تکیه بر سیره حضرت زهرا (س) و نقش بانوان مسلمان در ایجاد و تحقق تمدن نوین اسلام است.
دبیر علمی همایش بین المللی بانوی مهر افزود: مخاطبان اصلی این همایش را اعضای هیئت علمی، اساتید حوزه و دانشگاه، خانواده های معظم شاهد، جانبازان و ایثارگران، بسیج طلاب و اساتید، دانشجویان، پژوهشگران داخل و خارج از کشور در رشته های مختلف تحصیلی تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: اعضای شورای سیاستگزاری ششمین همایش بین المللی بانوی مهر 21 نفر از فرهیختگان جهان اسلام از کشورهای لبنان، کویت، بحرین، ترکیه، عراق، پاکستان، افغانستان، کانادا، سوریه و اعضای کمیته علمی شامل 25 نفر از فرهیختگان داخل و خارج کشور هستند.
طیبی یادآور شد: تحولات جمعیت، فرصت ها و تهدیدهای تمدن نوین اسلامی، ازدواج آسان و پایدار و تحقق تمدن اسلامی، مادر فاطمی، چالش ها و راهکارهای تربیت نسل تمدن ساز، آثار افزایش جمعیت بر سلامت مادر خانواده و جامعه، نقش پویایی و جوانی جمعیت در تحقق تمدن نوین اسلامی، افزایش جمعیت و توانمندسازی اقتصادی خانواده، تاثیر اسناد بالادستی بر بالندگی مادر فاطمی و افزایش جمعیت، تاثیر رسانه و فضای مجازی بر تحولات جمعیت، مادر فاطمی و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت از محورهای این همایش هستند.
دبیر علمی همایش بین المللی بانوی مهر تصریح کرد: 1119 اثر پذیرفته شده است و 825 اثر حد نصاب لازم را کسب نکرده اند و 1805 اثر فرهنگی در قالب هنرهای تصویری، تجسمی، ادبیات و طرح فرهنگی ارسال شده است. همچنین 70 نفر از کشورهای عراق، فلسطین، سوریه، یمن، بحرین، افغانستان، لبنان، پاکستان، تایلند، سوریه، الجزایر و کویت در این رویداد عظیم شرکت کرده اند.
طیبی با بیان اینکه تاکنون 12 کرسی علمی ترویجی و چندین نشست های تخصصی پیرامون همایش بین المللی بانوی مهر برگزار شده است، افزود: در این همایش از پنج بانوی تراز انقلاب اسلامی در حوزه های ایثار، مقاومت، رسانه و سلامت و از 12 برگزیده از کشورهای ایران، عراق و لبنان تجلیل می شود. همچنین از برگزیدگان فرهنگی کشورهای ایران، عراق، لبنان و افغانستان تجلیل می شود.
در ادامه مراسم از مادر شهید فریدالدین معصومی از شهدای ترور شاهچراغ، دکتر نفیسه صادقی فعال حوزه سلامت، آمنه سادات ذبیح پور خبرنگار، زهرا ناظری از فعالان قرآنی و فرزند شهیده، عشرت کردستانی فعال ورزشی و پرچمدار تیم ورزشی ایران در المپیک و از 12 نفر از فعالان فرهنگی از جمله سلام علی محمد مسعودی، حسین عاملیان، محمد راسخی، هانیه طیاری، ابراهیم کوفی، سمیره دست پاک، فتانه امیری، سید کبری حسینی بلخی و زهرا راستی تجلیل شد.