به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ امیر هادی، فرماندار شهرستان اراک در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان به ارائه گزارش اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: فرمانداری نماد حاکمیت و حکمرانی در هر شهرستان و هماهنگ کننده دستگاه های اداری و اجرایی است و هرچه مجموعه فرمانداری در شهرستان ظهور پررنگ تری داشته باشد، دستگاه های اجرایی هماهنگ تر و موفق تر عمل می کنند.
وی افرود: در دولت سیزدهم تلاش همه مدیران و مسئولان بر این بوده که در جهت رفع مشکلات گام بدارند؛ در این راستا باید بگویم که سعی کردیم تا این نهاد یک فرمانداری ایستاده باشد.
هادی با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته به شهرستان اراک در سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی گفت: اعتبارات خوبی برای تکمیل پروژه های عمرانی که بیشترشان نیز جزو پروژه های تاریخی شده بودند و سال ها در بلاتکلیفی به سر می بردند، تامین شد؛ از جمله کتابخانه مرکزی، بیمارستان 96 تختخوابی زنان و زایمان اراک، موزه دفاع مقدس، تقاطع غیرهمسطح سنجان، تکمیل آبرسانی به اراک از سد کمال صالح و بیمارستان ولیعصر (عج) که تامین اعتبار شدند.
فرماندار اراک طرح های آبرسانی اجرایی در این ایام را ذکر کرد و افزود: تامین اعتبار و آغاز عملیات آبرسانی به شهر داوودآباد و 34 روستای مسیر فراهان، آغاز عملیات مجتمع امرآباد، تامین زمین و اعتبار برای مجتمع اداری بخش معصومیه و اصلاح شبکه های آبرسانی روستاهای شهرستان اراک از اقداماتی است که با جدیت پیگیری می شوند.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت شهرستان اراک اشاره کرد و افزود: تامین اعتبار 15 پایگاه سلامت، بهره برداری از 8 پایگاه اورژانس شهری و تکمیل یک مرکز جامع سلامت در یک سال گذشته از جمله اقدامات انجام شده است.
هادی ادامه داد: فراخوانی برای تکمیل تصفیه خانه اراک به همت شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تهیه شد؛ همچنین مطالعات انتقال تصفیه فاضلاب به صنایع بزرگ و جایگزینی آب شرب سالم در دست اقدام است و این مهم با جدیت پیگیری می شود.
فرماندار اراک فعالیت های عمرانی انجام شده را سازنده دانست و بیان کرد: تامین اعتبار تعریض محور آهنگران-ساروق، محور هزاوه-اراک، اجرای محور قره کهریز، رفع نقطه حادثه خیز در تقاطع روستای جیریا، ایمن سازی و جداسازی مسیر گاوخانه، تعریض محور نظم آباد، آغاز عملیات باند دوم جاده اراک-فراهان و عملیات اجرایی ایجاد زیرگذرهای داودآباد و امامزاده محمد عابد(ع)، مطالعات ایجاد مسیر تندرو اراک-سلفچگان از حدفاصل شهرک امیرکبیر از دیگر موارد انجام شده در حوزه عمرانی شهرستان اراک در یک سال گذشته است.
بازگشت 175 واحد صنعتی غیرفعال شهر اراک به چرخه تولید
وی انتقال سهام آذرآب اراک در دو هفته گذشته و رفع موانع انتقال سهام واگن پارس را از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه اقتصادی عنوان کرد و افزود: در ستاد تسهیل استان مرکزی حدود 230 مصوبه برای فعال سازی صنایع غیرفعال و رونق تولید مصوب شد و 175 واحد صنعتی غیرفعال و تعطیل این شهرستان به چرخه فعالیت بازگشتند.
وی درخصوص وضعیت آلودگی هوای اراک گفت: مصرف مازوت تصمیم فرا استانی است ولی طرح های زیادی برای کاهش آلودگی هوا در دست پیگیری است؛ به عنوان نمونه شهرداری اراک از محل منابع آلاینده، 70 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی در یک سال گذشته اضافه کرده که این مهم تاثیر زیادی در کیفیت خدمات و کاهش آلودگی دارد.
راهاندازی قرارگاه سردار شهید «رحیم آنجفی» در اراک
وی به اقدامات حوزه فرهنگی اشاره و تصریح کرد: جهاد تبیین یکی از منویات ارزشمند و مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی است که در این راستا فرمانداری اراک به عنوان مجموعه پیشران اجرایی در این شهرستان قرارگاه سردار شهید «رحیم آنجفی» را تشکیل داد و چهار دبیرخانه زیرمجموعه فرمانداری در ادارات آموزش و پرورش نواحی یک و دو، ورزش و جوانان و تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ایجاد شد.
فرماندار شهرستان اراک درخصوص نحوه فعالیت قرارگاه شهید آنجفی گفت: برگزاری منظم و با برنامه در قالب کارگاه های هدفمند و مؤثر در اولویت کاری این قرارگاه است و به طور قطع در صورت توفیق و تحقق اهداف تعیین شده، دوره های هدفگذاری شده در سایر ادارات و مجموعه های اداری شهرستان اراک نیز تعمیم و گسترش پیدا خواهد کرد.
هادی ادامه داد: امسال برای نخستین بار بزرگداشت امیرکبیر در یک تراز قابل توجهی در استانداری مرکزی برگزار شد و امید است این برنامه مهم در سال های آتی نیز با کیفیت بیشتری استمرار داشته باشد.
هادی به اقدامات انجام شده در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی گفت: شهر اراک، بالغ بر 50 درصد استان را به لحاظ جمعیتی شامل می شود و لذا آسیب پذیری اجتماعی نسبت به سایر شهرستان های استان دارد، از جمله اقداماتی که در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی طی این مدت داشته ایم، احداث کمپ ماده 16 با مشارکت آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی و دادگستری است.
راه اندازی مرکز درمان و بازتوانی بانوان معتاد در اراک
فرماندار اراک ادامه داد: راه اندازی مرکز بازتوانی بانوان معتاد در اراک اقدام دیگری بود که در این مدت انجام شد و با مدیریت منابع موجود و با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر اراک و همراهی دستگاه قضایی و نیز تلاش مدیران بهزیستی نسبت به کمپ بانوان ایجاد شد.
وی افزود: همچنین با توجه به برودت شدید هوا اقدامات جدی برای افراد بی خانمان صورت گرفت، از جمله راه اندازی گرمخانه ای در اراک برای اسکان افراد بی خانمان و کارتن خواب بود که با همراهی و حمایت شهرداری و شورای شهر و همکاری مطلوب مسئولان قضایی در اراک انجام شد.
هادی به دیگر اقدامات در این حوزه اشاره و تصریح کرد: باتوجه به اینکه آمار محرومیت و محرومین در شهر اراک نسبت به سایر شهرستان های دیگر بالا است، طرحی را با محوریت دستگاه های اداری و اجرایی در حال پیگیری هستیم و مقرر شد در ایام پیش رو از یک هزار خانوار محروم سرکشی و مشکلاتشان را رسیدگی کنیم.
فرماندار با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه فرهنگی شهر اراک ادامه داد: در حوزه فرهنگی، پیاده روی 200 هزار نفری مردم اراک همزمان با ایام اربعین حد فاصل میدان فراهان تا امامزاده محمد عابد(ع) را می توان به عنوان نماد وحدت مردم و هماهنگی دستگاه های اجرایی اراک دانست.
وی برپایی جشن غدیر و نمایشگاه غدیر، بازسازی واقعه غدیر را از دیگر اقدامات فرهنگی اجرایی عنوان کرد و گفت: این کار فرهنگی نیز توسط گروه های مردمی اجرا شد.
هادی همچنین به فعالیت های حوزه امنیتی اشاره و تصریح کرد: در حوزه امنیتی نیز با توجه به حوادت اخیر شاهد بودیم که دستگاه های امنیتی شهرستان با اقدامات به هنگام اجازه ندادند که معضل اجتماعی به معضل امنیتی تبدیل شود.
فرماندار اراک هماهنگی و تعامل شورای تامین طی این مدت قابل تقدیر دانست و افزود: هماهنگی اعضای شورای تامین اراک در برقراری نظم و امنیت جای تقدیر دارد، زیرا بحران سه ماهه پاییز امسال که با یک جریان رسانه ای سنگین و صف آرایی قابل توجه از سوی رسانه های معاند و شبکه های اطلاعاتی موساد و سازمان منافقین صورت گرفت، با حفظ سطح هوشیاری و خونسردی از سوی اعضای شورای تامین به بهترین شکل مدیریت شد.
وی رسوب اعتبارات در دهیاری ها را معضل جدی در این شهرستان طی سنوات گذشته عنوان کرد و گفت: با تلاش های گسترده، این معضل رفع شده و امسال در بخشداری مرکزی اراک که در گذشته بیشترین مشکل درخصوص رسوب اعتبارات را داشت، 86 درصد اعتبارات جذب شده است.
انتهای پیام/