به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در درس تفسیر قرآن کریم گفت: خداوند در قرآن کریم درباره حوادث آخرت صحبت مینماید و می فرماید هرکس آنچه را انجام دهد نتیجه آن را می بیند. هر آنچه ما در دنیا انجام دهیم نتیجه آن را خواهیم دید.
وی افزود: همه باید سرباز واقعی ولایت و امامت باشیم اگر در این دنیا سرباز واقعی باشیم در آن دنیا نیز سرباز واقعی امامت خواهیم بود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: امکان دارد افرادی در این دنیا درجه سرداری داشته باشند ولی در آن دنیا درجه سربازی به آن ها بدهند و افرادی هستند که در این دنیا درجه سربازی دارند و در آن دنیا درجه سرداری به آنها خواهند داد. امیرالمومنین علیه السلام می فرماید عدهای در این دنیا مجهول هستند ولی در آن دنیا معروف هستند ملائک آنها را می شناسند ولی زمینی ها آنها را نمی شناسند که می توان شهدای گمنام گمنام را از این دسته دانست.
آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی خاطرنشان کرد: الان میدان، میدان امتحان است و افرادی که اهل تقوا باشند پیروز میشوند و افرادی که اهل تقوا نباشند شکست خواهند خورد. خداوند فوقالعاده کریم است خداوند گناهان انسان را می پوشاند اما بعضی از انسان ها در برابر خداوند دچار غرور و تکبر می گردند.
انتهای پیام/