
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به همت حوزه مقاومت بسیج فاطمه الزهرا(س)، به مناسبت دهه مبارک فجر، با سخنرانی سرهنگ ناصر طالبی، فرمانده سپاه جهرم، نشست روشنگری و جهاد تبیین با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی در امامزاده محمد ع برگزار و در ادامه مسابقه آشپزی و پخت غذاهای سنتی بین بسیجیان پایگاههای این حوزه مقاومت برگزار شد.
سرکار خانم فرهادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران فاطمه الزهرا س در گفتگو با خبرنگار تنویر اظهار داشت: بسیجیان پایگاههای مختلف این حوزه مقاومت، با هدف گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد جشن های پیروزی انقلاب اسلامی، با پخت انواع غذاهای سنتی جهرمی، مسابقه جذاب آشپزی را برگزار و این ایام را گرامی داشتند.
وی افزود: در بخش مسابقه آشپزی که بیش از 30 نفر از بسیجیان در آن شرکت داشتند، غذاهای سنتی جهرمی مانند آش الوک، آش جو، آش رشته، آش ماست، شله زرد، دیزی و انواع شیرینی جات را طبخ، وبایکدیگر به رقابت پرداختند.
خانم فرهادی در پایان افزود: به پنج نفر از کسانی که با رآی داوران این رقابت، مقام برتر را کسب نموده بودند، جوائزی به رسم یادبود اهداء شد.
انتهای پیام/