۰۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 26 May 2025
06:11
کد خبر : 9488633
۱۳:۳۶

۱۴۰۱/۱۱/۱۵
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین؛

بهره برداری از ۴۴ پروژه همزمان با ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی/اقدامات جهادگران، جهاد تبیین را به جهاد امیدآفرینی تبدیل می کند

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین عنوان کرد: به مناسبت فجر ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی، ۴۴ پروژه سازندگی استان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

قزوین_ سرهنگ امیرعلی حسینیانی مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به برنامه های بسیج سازندگی استان در ۴۴ سالگی فجر انقلاب با اشاره به برنامه های دهه فجر بسیج سازندگی استان عنوان کرد: به مناسبت فجر ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی، ۴۴ پروژه سازندگی استان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

وی گفت: این پروژه ها شامل پروژه های محرومیت زدایی، پل سازی، عمرانی و دیگر عرصه های سازندگی است. همین اقدامات جهادگران است که جهاد تبیین را به جهاد امیدآفرینی تبدیل می کند و مردم عزیز با وجود مشکلاتی که وجود دارد امیدوارتر می شوند اما ما اسیر مشکلات نیستیم بلکه به اندازه رسالت خود در راستای رفع مشکلات مردم تلاش می کنیم.

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین افزود: عرصه بعدی رونمایی از پوستر رویداد ملی جهادگران است که شامل آثار و نوشته های بسیجیان جهادگر می باشد و در مردادماه سال آینده نتایج این رویداد اعلام خواهد شد.

وی افزود: مسابقات فوتسال جهادگران منتخب استانی و کشوری، افتتاح ۱۴ کارگاه اشتغال در سطح استان، اعزام ۳۳۰ گروه جهادی به نقاط مختلف استان جهت اجرای پروژه های سازندگی، اجرای نهضت کمک مومنانه در سطح مساجد، پایگاه ها، حوزه ها و اماکن عمومی، از دیگر برنامه های ایام الله دهه فجر از سوی بسیج سازندگی استان است.

سرهنگ حسینیانی در پایان گفت: دو ماموریت نیز پیش بینی شده که شامل برگزاری همایش بزرگ عشایر و ایلات استان که در امر تولید و پشتیبانی از امنیت غذایی کمک شایانی می کنند و نیز همایش توزیع ۱۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف می باشد و در آینده نزدیک اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید