خبرهای داغ:
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در گفتگو با بسیج/دستاوردهای انقلاب، بخش اول 

ایجاد پنج مجتمع بزرگ آبرسانی در پنج نقطه صعب العبور استان قزوین/آبرسانی به ۱۰۱ روستای استان قزوین به همت جهادگران بسیج سازندگی

سرهنگ حسینیانی عنوان کرد: پنج مجتمع بزرگ آبرسانی در پنج نقطه صعب العبور استان توسط جهادگران بسیج سازندگی ایجاد شد. این مجتمع ها شامل مجتمع آبرسانی کوهین، دهستان چوقور طارم سفلی، دهستان دینه رود الموت شرقی و همچنین دو مجتمع در شهرستان تاکستان از نیکویه تا فارسجین یک مجتمع آبرسانی و از ضیااباد تا آبگرم یک مجتمع آبرسانی ایجاد شده که مناطق صعب العبوری هستند. 
کد خبر: ۹۴۸۹۰۸۰
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۴

قزوین_ به گزارش بسیج، پس از پیروزی انقلاب و شکل گیری جمهوری اسلامی، بسیج سازندگی به معنای به کارگیری جوانان در عرصه های سازندگی و فعالیت های اجتماعی، در سایه آرامش و امید و جاری شدن اندیشه بسیجی در مجرای سازندگی کشور شکل گرفت. خدمت رسانی و مردم یاری در مناطق محروم و شناسایی زمینه های اشتغال و به دنبال آن ایجاد اشتغال، غنی سازی اوقات فراغت و غیره از طرح های بسیج سازندگی است. نقش بسیجیان در سازندگی و توسعه ملی نقشی بی بدیل است. رابطه متقابل و تنگاتنگی بین فعالیت های بسیج و سازندگی و توسعه ملی وجود دارد و بی توجهی به نیروی عظیم مردمی متعهد و متخصص بسیج، می تواند یکی از موانع مهم عقب ماندگی جامعه از پیشرفت و توسعه باشد.

دستاورد انقلاب: بسیج سازندگی

سرهنگ امیرعلی حسینیانی مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در نشست با مجموعه خبرگزاری بسیج قزوین با اشاره به اهداف تشکیل بسیج سازندگی بیان کرد: نهاد مقدس بسیج با اقشار مختلف از سوی امام راحل با هدف نهضت خدمت رسانی به مردم پایه ریزی و تشکیل داد و جهاد سازندگی نیز با همین هدف خدمتگزاری ایجاد شد. سال ۷۹ مقدمه برچیده شدن جهادسازندگی ایجاد شد و حدود دی ماه همان سال مجلس و دولت وقت وزارت جهاد سازندگی را با وزارت کشاورزی ادغام کردند.

وی گفت: پیش از اینکه این ادغام صورت گیرد مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه سال ۷۹، فرمان تشکیل بسیج سازندگی با محوریت گروه های جهادی را صادر کرد. در آن برهه تعدادی از جوانان و نوجوانان دانش آموز و دانشجو، عملکرد جهادی خود را در مناطق محروم همچنان به حضور رهبر انقلاب ارائه کردند. لذا با بررسی های میدانی و دقیق، فرمان تشکیل بسیج سازندگی از سوی رهبر معظم انقلاب صادر می شود.

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین اظهار کرد: چند سال پس از تشکیل این سازمان، دولت وقت، بسیج سازندگی را در مجلس مطرح کرد و مجلس با رای قاطع سازمان بسیج سازندگی را به عنوان یک دستگاه اجرایی پذیرفت. یعنی همزمان با این جریان که یکی از سازمان های اقشار بسیج در سپاه پاسداران هستیم، یکی از دستگاه های اجرایی دولت نیز می باشیم که بدون مانع به دولت های وقت در راستای محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم عزیز کمک می کنیم.

دستاورد انقلاب/بسیج سازندگی/اقتصاد مقاومتی

سرهنگ حسینیانی اظهار کرد: عرصه های مختلفی برای بسیج سازندگی تعریف شده است. از سال ۸۹ که مقام معظم رهبری موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح فرمودند، یک تکلیف دیگر به سازمان بسیج سازندگی با عنوان معاونت اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد. لذا جهادگران بسیج سازندگی در چهار عرصه اصلی خدمت می کنند که شامل اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و خدمت رسانی، آموزش و توانمندسازی و گروه های جهادی بوده و این عرصه ها در بستر حرکت های جهادی اجرا می شود که در قالب گروه های جهادی بوده و اساس کار ما همین گروه های جهادی هستند. 

دستاورد انقلاب: حضور بسیج در تنگناهای حادثه

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین عنوان کرد: عرصه های اقتضایی همچون دبیری نهضت کمک مومنانه، مقابله با ویروس کرونا، حوادث مترقبه و غیرمترقبه نیز جزو عرصه های خدمت جهادگران بسیج سازندگی است که از ساعات اولیه این اتفاقات و حوادث وارد صحنه عمل می شوند و جزو آخرین کسانی هستند که پس از التیام دردهای مردم از مناطق آسیب دیده خارج می شوند. 

دستاورد انقلاب: خدمت رسانی هزار و ۳۰۳ گروه جهادی به جامعه هدف قزوین 

وی افزود: حدود پنج سالی است که نحوه جذب جهادگران برای ایجاد گروه های جهادی تغییر کرده و سامانه ای به نام اطلس جهادی در بستر اینترنت شکل گرفته و طراحی شده است. همه اقشار و متخصصین می توانند در بستر این سامانه، خود و گروه جهادی خود را در این سامانه ثبت نام نمایند و علایق و تخصص و جغرافیایی را که می خواهند در آن فعالیت نمایند را در سامانه ثبت نمایند. ما دائم به صورت روزانه آمار و ارقام را رصد می کنیم که تا کنون هزار و ۳۰۳ گروه جهادی در سطح استان قزوین، پایگاه های مقاومت، حوزه ها، اقشار و متخصصین و گروه های مردمی در اطلس جهادی بسیج در استان قزوین ثبت نام کرده اند.

دستاورد انقلاب: حضور ۳۳۰ گروه جهادی برای خدمت رسانی در دهه مبارک فجر

سرهنگ حسینیانی در ادامه تصریح کرد: امروز ۳۳۰ گروه جهادی در دهه مبارک فجر در عرصه های مختلفی که برایشان تعریف شده و با استقبال این گروه های جهادی مواجه بوده، در مناطق مختلف استان در حال اجرای ماموریت و ارائه خدمات هستند. گروه های جهادی شامل گروه های پزشکی، گروه های عمرانی حتی یک روز هم در ایام سرد سال و به ویژه در حوزه آب شرب، پل سازی، مسکن ولی نعمتان، فعالیت را تعطیل نکرده و نه تنها در استان قزوین بلکه خارج از مرزهای استان و در هر استان دیگر که حادثه ای رخ دهد نیز ارائه خدمت می کنند.

همچنان که طی زلزله اخیر در چند روز گذشته در شهر ستان خوی، بسیج سازندگی استان قزوین جهت حضور و کمک رسانی و‌ خدمت به مردم این منطقه اعلام آمادگی کرده است و انشاا.. برای بازسازی مناطق زلزله این شهرستان حضور خواهیم داشت. همچنان که جهادگران بسیج سازندگی قزوین در سایر شهرها و استان های کشور در شرایط بحران حضور داشته اند.

دستاورد انقلاب: حضور بسیج در بزنگاه نیاز جامعه 

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با اشاره به عرصه های سازندگی، محرومیت زدایی و خدمت رسانی اضافه کرد: بر اساس تکلیفی که قانون بر عهده ما نهاده و ابلاغ فرماندهان ما می باشد، هر جا که ماموریت دستگاه های اجرایی بر زمین مانده ما ورود می یابیم. ما رقیب هیچ دستگاه و کارفرمایی نیستیم. به طور مثال یک پروژه ای در منطقه طارم سفلی بر زمین مانده بود و حدود ۱۷ بار مناقصه شده بود و هیچ پیمانکاری با سود بالا هم حاضر به اجرای طرح نبود. این گونه پروژه ها با کمترین قیمت به ما واگذار می شود و جهادگران خستگی ناپذیر بسیج با کیفیت بالا خدمت را ارائه می دهند.

دستاورد انقلاب: اجرای بیش از هزار و ۱۳ پروژه در عرصه های محرومیت زدایی و سازندگی 

وی در ادامه بیان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون هزار و ۱۳ پروژه در حوزه سازندگی و عمرانی در عرصه های آب شرب روستایی، آب کشاورزی روستایی، مسکن ولی نعمتان از تعمیر تا ساخت کامل، بهسازی و بازسازی قنوات کشاورزی و آب شرب، بهداشت و درمان با حضور قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه، بسیج سازندگی سپاه و دولت اجرا شده است. 

دستاورد انقلاب: بهره برداری از ۱۲۳ پروژه در دهه مقاومت به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در قزوین

سرهنگ حسینیانی گفت: ۶۹۹ پروژه تا دهه مقاومت به مردم عزیز ارایه شد و ۱۲۳ پروژه در دهه مقاومت به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، به صورت همزمان و کشوری با حضور سردار سلامی به صورت ویدئو کنفرانس به مردم عزیز واگذار شد. یکی از استان های پیشرو از لحاظ کمیت و کیفیت پروژه ها در کشور هستیم. 

دستاورد انقلاب: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) سپاه، از مقابله با کرونا تا اجرای ماموریت های بر زمین مانده دستگاه ها

وی با اشاره به ساخت مسکن ولی نعمتان با تفاهم قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اضافه کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) متشکل از نهادهای انقلابی شامل«سپاه، بسیج، کمیته امداد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بنیاد مستضعفان و کارگروه های بنیاد مسکن و بنیاد علوی» می باشد که با شیوع بیماری کرونا به دستور سردار سلامی تشکیل شد. ماموریت این قرارگاه در ابتدا نهضت کمک های مومنانه بود و امروز اجرای ماموریت های زمین مانده ای که در طول ۴۳ سال رها شده بود، از رسالت های این قرارگاه است و در همین راستا اجرای پروژه های راه روستایی، آب کشاورزی، مسکن ولی نعمتان به این قرارگاه واگذار شده است. 

دستاورد انقلاب: بسیج سازندگی/ ایجاد پنج مجتمع بزرگ آبرسانی در پنج نقطه صعب العبور استان قزوین 

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین خاطرنشان کرد: در استان ها دبیری قرارگاه با مسوول بسیج سازندگی و فرماندهی قرارگاه با مسوولیت فرماندهی سپاه استان است. در این ماموریت پنج مجتمع بزرگ آبرسانی در پنج نقطه صعب العبور استان ایجاد شد. این مجتمع ها شامل مجتمع آبرسانی کوهین، دهستان چوقور طارم سفلی، دهستان دینه رود الموت شرقی و همچنین دو مجتمع در شهرستان تاکستان از نیکویه تا فارسجین یک مجتمع آبرسانی و از ضیااباد تا آبگرم یک مجتمع آبرسانی ایجاد شده که مناطق صعب العبوری هستند. 

دستاورد انقلاب: آبرسانی به ۱۰۱ روستای استان قزوین 

سرهنگ حسینیانی عنوان کرد: با همت و پشتیبانی فرماندهی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین که بسیار قابل تقدیر است و مجموعه سپاه و خبرگزاری بسیج در بحث اطلاع رسانی، اقدامات بسیار موثری از طریق گروه های جهادی بسیج سازندگی استان در روستاها و مناطق محروم صورت گرفت و پروژه آبرسانی از ۹۶ روستا به ۱۰۱ روستا افزایش یافت. دو مجتمع طارم و کوهین بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و امیدواریم با توجه به برودت هوا، تا پایان سال این دو پروژه را به اتمام برسانیم.

وی افزود: گاهی مسیرهای صعب العبور دشواری های زیادی جهت ارایه خدمت جهادگران به مناطق محروم ایجاد می کنند. در بخشی از مسیر گرمارود الموت، برای آبرسانی به این منطقه باید کوه را بشکافیم تا بتوانیم مسیر مناسبی برای جای گذاری لوله های آب شرب ایجاد نماییم. چندین بار بر اثر سقوط صخره های سنگین، دستگاه ها و ابزار کار آسیب دیده اند. ماموریت آبی که امروز انجام می دهیم موجب ایجاد امکانات دیگری از جمله عریض و استاندارد شدن جاده های این مناطق محروم نیز می شود که خود، یک امتیاز مثبت است. در کل با توجه به اقدامات صورت گرفته در این ۱۰۱ روستا و پنج مجتمع ابرسانی، پروژه های در حال اجرا حدود ۳۹.۵ درصد پیشرفت کلی داشته است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار