۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
22:52
۲۱:۳۱

۱۴۰۱/۱۱/۱۷
با حضور معاون استاندار هرمزگان؛

۱۰ پروژه عمران شهری در شهرستان پارسیان مورد بهره برداری قرار گرفت

همزمان با ششمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی ۱۰ پروژه عمران شهری در شهرستان پارسیان با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان، احسان کامرانی با عزیمت به غرب استان با همراهی مدیرکل حراست استانداری، سرپرست فرمانداری شهرستان و مسوولان محلی، پروژه های متعدد عمران شهری را در شهرستان پارسیان مورد افتتاح و بهره برداری قرار داد.

کامرانی با حضور در شهر پارسیان پروژه های عمران شهری شهرداری پارسیان شامل آسفالت بلوار امام حسین (ع)، آسفالت خیابان توحید، آسفالت خیابان چاه شنو و آسفالت ستاره جنوب شهر پارسیان را با اعتباری بیش از چهار میلیارد تومان افتتاح و مورد بهره برداری قرار داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، در ادامه سفر به شهرستان پارسیان با حضور در شهر دشتی این شهرستان پروژه های آسفالت معابر و خیابان های این شهر را با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان افتتاح و مورد بهره برداری قرار داد.

وی پس از افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری کوشکنار با حضور در شهر دشتی شهرستان چند پروژه عمرانی را در این شهر افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در سفر به شهر دشتی پروژه ساماندهی آسفالت آبراه شهر  و آسفالت معابر و خیابان های دشتی با اعتباری بیش از ۱۱ میلیارد تومان افتتاح و مورد بهره برداری قرار داد.

ادای احترام به مقام شامخ شهدا از دیگر برنامه های کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان به شهرستان پارسیان در غرب استان بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید