۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
15:43
کد خبر : 9489913
۲۰:۲۵

۱۴۰۱/۱۱/۱۸
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا:

دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه در ایران بودند/غربی ها بعد از انقلاب منافع خود را در ایران از دست دادند

حجت الإسلام والمسلمین ایمانی گفت: غربی ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هر کاری که دلشان می خواست در ایران انجام می دادند و از ثروت ها و موقعیت راهبردی ایران استفاده می کردند.

دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه در ایران بودند/غربی ها بعد از انقلاب منافع خود را در ایران از دست دادند

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام و المسلمین عبدالعلی ایمانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا استان گلستان در دیدار با ائمه جمعه شهرستان مراوه تپه حاج آخوند یوسف یپان غراوی و شهر گلیداغ حاج آخوند عباس علیزاده به مناسبت دهه فجر گفت :غربی ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هر کاری که دلشان می خواست در ایران انجام می دادند و از ثروت ها و موقعیت راهبردی ایران استفاده می کردند.

وی افزود: غربی ها چون ایران (و منافع آن) را از دست دادند، لذا درصدد تغییر رفتار ما و یا خود ما با (سلاح) براندازی و استحاله انقلاب برآمدند و در هر دو زمینه نیز کار کردند و دشمنی های آنها در این دو زمینه ظهور و بروز کرد و یا سعی کردند به صورت سخت (جنگ) وارد شوند و از طریق گروهک ها و حمله نظامی عراق برای براندازی به ایران هجوم آوردند.

 ایمانی انجام کودتاهای مختلف همچون نوژه و نفوذ در رده های مختلف تصمیم گیری کشور را از دیگر ابزار غربی ها برای لطمه زدن به جمهوری اسلامی برشمرد و عنوان داشت: غربی ها به دنبال آن بودند که ایران را به سمتی ببرند که خودشان قبول دارند که نتیجتا راه برای آنها در جهت تامین منافع شان باز شود و بتوانند همانند قبل از انقلاب اسلامی، موقعیتی (در ایران) پیدا کنند. و از همین رو به دنبال ایجاد شکاف و تفرقه در کشورمان بودند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید