آماری شگفتانه در صنعت برق، قبل و بعد از انقلاب در استان مرکزی
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ کارنامه زیرساخت های عمرانی و توسعه ای ایران در دوران طاغوت مطلوب نبود؛ كشور با كمبود تولید برق مواجه بود و از نظر برخورداری از ظرفیت تولید نسبت به سایر كشورها عقب تر به شمار می رفت.
پس از انقلاب اسلامی توجه به ایجاد رفاه برای همه مردم در روستاها و شهرهای کشور آغاز شد. نخستین تجربیات اجرایی به منظور تأمین رفاه به وسیله گسترده شدن شبکه توزیع برق در کشور تحت تاثیر فعالیت های جهاد سازندگی و وزارت نیرو شروع شد.
و امروز در چهل و چهار سالگی انقلاب، شاهد تحولی شگرف در صنعت برق کشور هستیم به طوری كه همه نقاط كشور شهری و روستایی به شبکه توزیع برق متصل هستند؛ کشور در صنعت برق خودكفا و در بسیاری شاخص ها از كشورهای اطراف جلوتر است.
آماری شگفتانه در صنعت برق قبل و بعد از انقلاب در استان مرکزی
محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به دستاوردهای انقلاب در حوزه توزیع برق استان مرکزی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۱۸ هزار کیلومتر شبکه توزیع برق در استان مرکزی افزایش یافته است.
وی افزود: طول شبکه برق در استان مرکزی قبل از انقلاب یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر بوده، این میزان بعد انقلاب به ۲۰ هزار و ۹۱۵کیلومتر افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به اینکه تعداد ترانسهای هوایی و زمینی برق در استان مرکزی قبل از انقلاب ۴۲۲ دستگاه بوده است، گفت: تعداد این ترانسها بعد از انقلاب به ۱۸ هزار و ۵۲۵ دستگاه رسیده است.
تعداد مشترکین برق استان به مرز ۸۰۰۰ مشترک رسید
محمودی تصریح کرد: تعداد مشترکان برق استان قبل از انقلاب اسلامی ۵۷ هزار مشترک بوده و تاکنون این تعداد به ۷۹۲ هزار مشترک افزایش یافته است؛ تعداد مشترکان صنعتی و کشاورزی استان قبل از انقلاب ۲۰۷ مشترک بوده، اما هماکنون تعداد مشترکان مذکور به ۱۸ هزار و ۴۸۳مشترک رسیده است که نشانگر تبدیل استان به قطب صنعتی و کشاورزی کشور بعد از انقلاب است.
قبل از انقلاب فقط ۴۱ روستای استان برقدار بود
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: تعداد روستاهای برخوردار از برق استان قبل از انقلاب ۴۱ روستا بوده، اما اکنون تمامی روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان از نعمت برق بهرهمند هستند؛ هماکنون تعداد روستاهای برقدار به یک هزار و ۱۶۶ روستا رسیده و ضریب نفوذ برق در مناطق شهری و روستایی ۱۰۰ درصد شده است.
محمودی عنوان کرد: تعداد پایههای روشنایی معابر ۲۰۶ هزار دستگاه است و این رقم قبل از انقلاب ۱۹ هزار دستگاه بوده است.
انتهای پیام/