انقلاب اسلامی به بانوان؛ هویت اسلامی و جایگاه اجتماعی ویژه ای بخشید
طاهره روستا مدرس حوزه و دانشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی با اشاره به خدمات و امتیازات انقلاب اسلامی به زنان، گفت: امروز تقریبا بیش از نیمی از ورودیهای دانشگاههای کشور مربوط به دختران و بانوان است این درحالی است که در زمان طاغوت تنها ۷ رشته ورزشی مربوط به بانوان بود درحالی که امروز ۳۶ رشته ورزشی مربوط به بانوان است.
وی با بیان اینکه میزان بانوان با سواد ایرانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ۹۰ درصد رسیده است، عنوان کرد: تعداد پزشک متخصص زنان امروز نسبت به دوران طاغوت رشد ۱۰ برابری داشته است.
روستا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در مقایسه و نسبت به کشورهایی که هم پای ما جلو آمدند، رشد چشمگیری داشته و از آنها بسیار جلوتر است.
وی به نقش موثر انقلاب اسلامی بر هویت یابی و جایگاه بانوان اشاره کرد و گفت: درسال ۱۳۴۱ که رژیم پهلوی سعی داشت با تصویب لوایح "انقلاب سفید" بانوان جامعه را به فحشا و فساد بکشد با مخالفت امام خمینی (ره) مواجه شد؛ ایشان فرمودند: "شما در پوشش شعارهای زیبا تصمیم دارید که بانوان ما را به فحشا خانهها بکشانید" که متاسفانه اکثر بانوان جامعه در آن زمان در این مسیر افتاده بودند.
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: انقلاب اسلامی نسبت به بانوان بسیار اقدامات مفیدی انجام داده که امروز هم در جامعه شاهد آن هستیم و خانمها در هر عرصهای که با حفظ ارزشها ورود پیدا کنند هیچ مانعی وجود ندارد مگر اینکه فردی بخواهد بر ارزشهای جامعه پا برگذارد که آن زمان با این طرز دیدگاه او مشکل داریم نه با زن بودن وی.
روستا افزود: بحمدالله بعد از پیروزی انقلاب زنان جایگاه ویژه خود را پیدا کردند و در عرصههای ورزشی، فرهنگی و اجتماعی با حفظ حجاب و آرمانهای انقلاب و جایگاه ایرانی بودن حضور پیدا میکنند و موفق نیز هستند.
وی مطرح کرد: امروز حتی خانمهای خانه دار جامعه ما هرگز احساس پوچی نمیکنند، چون براساس دیدگاه دینی ما؛ خانه دار بودن خانمها حتی بر شاغل بودنشان اولویت دارد؛ چرا که بانوان جامعه اسلامی در هشت سال دوران دفاع مقدس با حفظ وظیفه مادری و همسری با فعالیتهای خدماتی در عرصه جهاد نیز خدمات ارزشمندی به انقلاب اسلامی عرضه کردند.
روستا گفت: مهمترین و شاخصترین ثمره انقلاب اسلامی برای بانوان این بود که؛ زنان توانستند جایگاه اصلی خود را در جامعه پیدا کنند که متناسب با باورهای اسلامی به جایگاهی که اسلام برایشان در نظر گرفته بود برسند؛ چراکه مشکل ما صرف حضور در جامعه نبود مهم باز شدن زمینه برای حضوری بود که وظیفه محسوب میشود؛ که به لطف خدا و انقلاب اسلامی این امکان برای بانوان فراهم شد.
وی بیان کرد: امام خمینی (ره) از همان ابتدا با حضور سالم بانوان در عرصههای انقلاب و جایگاههایی که جامعه به آن نیاز دارد جهت دادند و الحمدالله امروز هم ادامه پیدا کرده است.
روستا گفت: امروز بانوان جمهوری اسلامی در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، و اکثر منصبهایی که اسلام برای زنان مناسب دیده مشارکت مستقیم دارند.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: "ما با حضور اجتماعی زن در هیچ کجا مخالف نیستیم و با پوشش نامناسب زن مخالف هستیم"، گفت: بنابراین امروز زمینه برای حضور اسلامی و سالم زنان در تمام عرصههای جامعه فراهم و باز هست.
این مدرس حوزه و دانشگاه تکثیر نسل را رسالت مهم و اساسی بانوی اسلامی دانست و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: "خانمها کارهایی را بر عهده دارند که آقایان نمیتوانند" یعنی در تکثیر نسل یک خانم بایستی سرمایه گذاری کند، امروز با توجه ضرورت زمان و تاکید مقام معظم رهبری به فرزند آوری و افزایش جمعیت در اولویت همه صحنههایی است که یک خانم باید حضور داشته باشد؛ تکثیر نسل برای خانمهای دارای شرایط و برای سایرین جهاد تبیین در این زمینه اهميت دارد.
وی با بیان اینکه در عمر ۴۴ ساله انقلاب اسلامی تقریبا تمام عرصهها به روی بانوان باز شده، بیان کرد: نیاز هست که متولیان امور فرهنگی جامعه بیشتر به موضوع و نحوه حضور خانمها در جامعه حساس باشند و اهميت دهند.
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه دشمن برای نفوذ به جامعه اسلامی ما و ضربه زدن به جمهوری اسلامی؛ کانون خانواده و زنان را هدف قرار داده و دشمن به شدت در این عرصه فعالیت دارد، اما متاسفانه ما بسیار غافل هستیم.
وی ادامه داد: این موضوع تنها مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه سابقه چندین ساله دارد که باید همگان به ویژه نهادها و ارگانهای مربوطه با اتحاد یکدیگر و با اقدامات برنامه ریزی شده، به موقع و موثر دشمنان را ناکام بگذارند.
انتهای پیام/