جهاد تبیین با نقش آفرینی رسانه‌ها محقق می‌شود/نماینده، ولی فقیه در استان کردستان بر ضرورت مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد

هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با معرفی برگزیدگان در استان کردستان به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۹۴۹۲۰۵۱
|
۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در مراسم اختتامیه هشتمین جشنوار ه ابوذر که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: از دست‌اندرکاران این جشنواره در سطح کشور و استان که برای برگزاری زحمات زیادی تقبل و محور‌های بسیاری خوبی طراحی کرده‌اند، تشکر می‌کنم.

وی گفت: ۱۱ محور در ۱۱ قالب مختص به این جشنواره از جمله شعار سال و مقابله با آسیب‌های اجتماعی طراحی شده که خوب و عام است.


نماینده، ولی فقیه در استان کردستان بر ضرورت مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در دیداری که متناسب با این حوزه و بررسی علت‌های طلاق، بیکاری برگزار شد، فرموده این جلسه یکی از جلسات مهم بعد از انقلاب بوده است.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی کمی از جمله زنان سرپرست خانوار و طلاق در استان نداریم، افزود: حاشیه‌نشینی در کردستان آسیب‌شناسی شود.

پورذهبی محور دیگر این جشنواره را بیان دستاورد‌های انقلاب و قابل تقدیر توصیف کرد و ابراز داشت: دستاورد‌های انقلاب باید دیده شود نه صرف شنیدن، پیشنهاد می‌شود از این کار‌ها با حضور اصحاب رسانه، ماموستایان، دانشجویان و ... انجام شود.



وی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب، ناامید کردن مردم را گناه نابخشودنی خواند و اظهار کرد: اخلاق‌گرایی دچار مشکلاتی بوده و دشمنان همواره دنبال دروغ‌پراکنی و وارونه جلوه‌دادن واقعیت‌ها هستند، پیشنهاد می‌شود که معنویت در کارها، انقلاب و دستاورد‌های نظام رعایت شود.

نماینده، ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه عمق دقت در انعکاس اخبار و آمار‌ها و تیترزنی رعایت شود، خاطرنشان کرد: باید تیتر‌ها و هدف از کار همچون تیری به دل مخاطب بنشیند.

پورذهبی با بیان اینکه زیبایی و جذابیت نیز در کار‌ها و انجام رسالت رعایت شود، عنوان کرد: اخبار، مستند و فیلم‌ها باید تاثیرگذار و تفکرساز باشد، چرا که در این صورت تاثیرگذاری خودش را خواهد داشت، هدفی که در فیلم‌هایی همچون “ایستاده در غبار و آخرین روز‌های زمستان و موقعیت مهدی” دیده می‌شود.

برگزاری اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در کردستان/ ارسال ۴۰۸ اثر به دبیرخانه

حجت رشیدی مسئول سازمان بسیج رسانه استان کردستان از ارسال ۴۰۸ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.

وی افزود:این جشنواره که برای هشتمین سال متوالی در کردستان در حال برگزاری است پس از از جمعبندی و داوری آثار نفرات برتر، تعداد ۴۰۸ اثر در مجموع به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و ۱۰اثر به عنوان آثار برتر بخش‌های مختلف برای رقابت در جشنواره کشوری به دبیرخانه این جشنواره در تهران ارسال شده و تاریخ دوم اسفند در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در تهران نفرات برتر در سطح کشور نیز مشخص خواهند شد.

وی شناخت ظرفیت و توانمندی رسانه‌ای و صاحبان فکر و قلم را هدف این جشنواره عنوان کرد و اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود که به سمت تولید محتوا برویم، رسانه‌ای موفق است که اثرگذاری خود را متناسب با شرایط قرار ندهد بلکه باید واقعیت‌ها را بیان و مطالبه‌گر باشند.

مسئول بسیج رسانه استان کردستان عنوان کرد: رسانه‌ای موفق و در تراز انقلاب اسلامی است که شجاعت مطالبه‌گری و بیان خدمات نظام و دولت را داشته باشد.

جهاد تبیین با نقش آفرینی رسانه‌ها محقق می‌شود/نیازمند امیدآفرینی رسانه‌ای در جامعه هستیم

استاندار کردستان گفت: نیاز داریم که حقایق جامعه تبیین شود و این مهم در استان کردستان با نقش آفرینی رسانه‌ها محقق می‌شود.

اسماعیل زارعی‌کوشا اظهار کرد: جا دارد که برای حضور باشکوه مردم کردستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن به همه کردستانی‌ها تبریک بگوییم.

وی افزود: امروز وقتی صحبت از جهاد تبیین می‌شود اولین حوزه‌ای که مطرح می‌شود، حوزه رسانه است و جهاد تبیین با فعالیت رسانه‌ای محقق می‌شود.

استاندار کردستان خاطر نشان کرد: نیاز داریم که حقایق جامعه تبیین شود و این مهم در استان کردستان با نقش آفرینی رسانه‌ها محقق می‌شود.

زارعی کوشا افزود: تور خدمت را برای اقشار مختلف مردم برگزار خواهیم کرد تا کار‌هایی که صورت گرفته را مردم از نزدیک ببینند.

وی تصریح کرد: امروز نارسایی زیاد است، اما نمی‌شود فقط مشکلات را دید و کار‌هایی که انجام شده را نبینیم.

استاندار کردستان افزود: ظرفیت‌های بسیاری در استان وجود دارد، اما باید به این مهم توجه کرد که چقدر از این ظرفیت‌ها برای توسعه استان استفاده شده است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع امیدآفرینی و آگاهی بخشی بسیار مهم است و انتظار می‌رود هم خدمات و تلاش‌ها در رسانه‌های جبهه انقلاب بازتاب یابد و هم مشکلات و نارسایی‌های اجتماعی از طریق رسانه‌ها منتشر شود.

استاندار کردستان اظهار داشت: جایگاه استان را در رسانه‌های ملی باید تقویت کنیم و پروژه‌ها و طرح‌های ملی پیوست رسانه‌ای داشته باشند.

در پایان برگزیدگان این جشنواره با حضور مسئولان معرفی و تجلیل شدند

در بخش گزارش خبری، جایزه رتبه سوم مشترک به سونیا محمدی و جواد عبدالله‌زاده، رتبه دوم به رضا رحیمی و شیلان صلواتی و رتبه اول به کلثوم مومنی اهدا شد.

در بخش گزارش تحقیقی؛ رتبه سوم به طاهره جلوه‌خانی از بیجار، رتبه دوم به هیوا محمدپور از دیواندره، و رتبه اول به گل‌آرا ظاهری از کردتودی رسید.

در بخش مصاحبه؛ رتبه سوم مشترک به عدالت ناصری و ملیحه صیفی، رتبه دوم به مهوش رحیمی از پایگاه خبری آفتاب دل و رتبه نخست به نشمین نوشادی از کردپرس تعلق گرفت.

در بخش تیتر؛ رضا رحیمی و دلنیا گوهری از خبرگزاری ایسنا رتبه سوم و دوم و کلثوم مومنی از خبرگزاری ایرنا رتبه نخست را از آن خود کردند.

در بخش یادداشت نیز؛ رتبه سوم به سمیرا مرادپور از ماهنامه روژمان، رتبه دوم نامدار حیدریان از برناو رتبه نخست کردپرس رسید.

در بخش عکس؛ رتبه سوم به فرید باغه و رتبه دوم به ناصر عباسعلی نیا از خبرگزاری مهر و رتبه نخست به مصلح پیرخضرانیان از ایرنا رسید.

در بخش ویدئویی نیز محسن عبدالملکی رتبه سوم، مرتضی یوسفی و روح‌الله زرین به صورت مشترک رتبه دوم و رامیار غفاری از خبرگزاری تسنیم رتبه نخست را کسب کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار