۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:15
۰۹:۳۰

۱۴۰۱/۱۲/۰۲

شناسایی ۳۳۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در دیّر

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از شناسایی ۳۳۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در این شهرستان خبر داد.

شناسایی ۳۳۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در دیّر

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر، عباس آدمیت نسب صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به‌منظور بهره‌مندی بیماران خاص، صعب‌العلاج و سرطانی از خدمات درمانی رایگان تعداد ۳۳۰ بیمار شناسایی و به بیمه سلامت شهرستان دیر معرفی شد.

وی افزود: با توجه به ابلاغیه سازمان بیمه سلامت ایران مبنی بر تأسیس صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، بیمارانی که در سامانه سیب شبکه بهداشت و درمان ثبت‌نام شده بودند جهت دریافت خدمات صندوق به بیمه سلامت معرفی شدند و امکان معرفی بیمارانی جدید نیز فراهم است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با بیان اینکه صندوق بیماران صعب‌العلاج از افتخارات دولت سیزدهم در راستای کاهش دغدغه بیماران، خانواده و افراد جامعه است، تصریح کرد: این صندوق از نیمه دوم امسال راه‌اندازی شده و منشأ خدمات ویژه بسیاری در راستای کاهش آلام و درد بیماران صعب‌العلاج است.

انتهای خبر/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید