برنامه قرآنی تعاملی بین مسجد و مدرسه ویژه دهه نودیهای قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، مهدی مهری درباره این برنامه گفت: برنامههای قرآنی که تعاملی بین مسجد و مدرسه دارند باهدف تقویت ارتباط و همبستگی ارکان محله بادانش آموزان و همچنین تقویت و انسجام معارف، مسائل دینی و قرآنی برگزار میگردد که میتوان آن را از راهکارهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ترویج محافل انس با قرآن برشمرد.
حجتالاسلام مددخانی امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی علیه الاسلام نیز درباره تربیت فرزندان در جمعی از والدین عنوان کرد: بسیار صحبت از تربیتشده است ولی نکته حائز اهمیت این است که در تربیت با یک انسان مواجه هستیم انسانی که در کنار احساساتش دارای عقل و اندیشه است.
وی ادامه داد: انسان در کنار عاطفهای که دارد توأمان دارای تفکر است. آگه هر پدر و مادری نگران این هستند که فرزندان آنها انتخابات عقلانی داشته باشند نهفقط صرف انتخاب با احساساتشان یا نگران این هستند که دیگران با احساساتشان بازی نکنند، لازمه این است که آنها سعی کنند تا بنیه تفکری و عقلانی آنها را تقویت کند.
مددخانی یادآور شد: اولین راهکار این است که سعی کنند والدین هنگام صحبت با فرزندانشان با عقلانیت صحبت کنند البته توأم با بهکارگیری عواطف و احساسات؛ این بدین معناست که نوع برخوردشان با بچهها شکل عاطفی داشته باشد اما محتوای حرفهایشان شکل منطقی و عقلانی به خودش بگیرد.
امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) افزود: در برخوردهایمان سعی کنیم عواطف و احساسات داشته باشیم اما در حرفها و صحبتها منطق داشته باشیم. بچهها فرق برخورد عاطفی رو با برخورد خشک و خشن رو بهخوبی متوجه میشوند پس فرق حرف منطقی را با حرفهای خالی و عاری از هرگونه منطق رو بهخوبی متوجه میشوند.
تلاوت قرآن کریم، همخوانی سرود ملی، اجرای سرود دانشآموزی، اجرای تئاتر، برگزاری مسابقه، اجرای تواشیح و مدح امیرالمؤمنین علیهالسلام از قسمتهای دیگر این برنامه بود.
انتهای پیام/ قنبری