به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در گتوند؛ علی جعفری اظهار کرد: در جامعه انسانی اساسی ترین عمل تعلیم و تربیت است و کسی که این رسالت را به دوش می کشد معلم است، اهمیت کار تعلیم و تربیت و معلمی به اندازه ای است که ساختن و هدایت یک فرد مساوی زنده کردن همه افراد جامعه است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: جهاد تبیین خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای همه معلمان و مسئولان یک فریضه است که بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری قطعیت و فوریت دارد
او افزود: معلمی که می خواهد شغل و وظیفه انبیا الهی را برعهده بگیرد و رسالت عظیم تعلیم و تربیت بشر و زمینه رشد و تعالی فرد و اجتماع را فراهم سازد باید قبل از آنکه به این مهم یعنی ساختن دیگران و جامعه مشغول شود به خودسازی بپردازد و خودسازی به هیچ وجه میسر نیست مگر با خودشناسی که زمینه خداشناسی است و به فرموده امیرالمومنین حضرت علی بن ابیطالب(ع) «هرکس خویش را شناخت، خدایش را می شناسد».
علی جعفری ادامه داد: در دنیای امروز رشد و گسترش وسیع علم و فناوری بعنوان عامل مهم و اساسی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری به حساب می آید، از این رو بر این اساس نقش و اهمیت نظام آموزش و پرورش جهت پیشرفت کشور و توسعه پایدار بیش از پیش مشخص می شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر اینکه «معلمان افسران سپاه پیشرفت کشور هستند» گفت: معلمان نقش عمود خیمه تعلیم و تربیت نسل آینده کشور را ایفا می کنند. آموزش و پرورش راهبردی ترین وزارتخانه جمهوری اسلامی ایران است و برای آنکه معلمان و خادمان تعلیم و تربیت در این وزارتخانه به عنوان معلم در تراز انقلاب اسلامی شناخته شده و پای ریز تمدن نوین اسلامی باشند، باید دارای شاخصه ها و ویژگی هایی همچون؛ خودسازی در پرتو معنویت دین مبین اسلام ناب محمدی(ص)، بصیرت داشتن و بصیرت افزایی، داشتن روحیه انقلابی، آرمان خواهی، داشتن روحیه تحلیل گری، استدلال و تبیین گری، تولید فکر، مقاومت فرهنگی در پرتو آگاهی، خودباوری، امیدآفرینی، مقابله با استحاله فرهنگی، پاسداری از آرمانهای والای انقلاب اسلامی و مسیر متعالی شهدا، داشتن روحیه جهادی و ... باشند.
جعفری در پایان گفت : مراد از جهاد تبیین، جهاد با استفاده از عقلانیت، استدلال و ادبیات مناسب در تبیین مکتب، روایت حقایق جامعه و انقلاب، روشنگری برای خنثی کردن وسوسه و روایت ناصحیح دشمن، افشاگری و از ابهام خارج کردن دلها و اذهان مردم است.