به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در نشست خبری رویداد ملی فناورانه پتروفن زون با اشاره به استفاده از شرکتهای دانش بنیان برای توسعه صنایع پتروشیمی گفت: باید از شرکتهای فناور استان خوزستان حمایت شود.
پیام برزگر بیان کرد: اجرای رویداد پتروفن زون با هدف استفاده از ظرفیت شرکتهای داخلی و دانش بنیان و توسعه بازار محصولات آنها در صنعت پتروشیمی انجام شده است.
وی با مشارت ۵۲۷ شرکت دانش بنیان از ۱۷ استان کشور در این رویداد افزود: سازمان منطقه ویژه در راستای منویات مقام معظم رهبری به دنبال حمایت از شرکتهای دانش بنیان است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان موتور محرک پتروشیمیها بوده و با دانش، مهارت، ایده پردازی، نوآوری و خلاقیتی که دارند، پیشران توسعه در صنعت پتروشیمی هستند.
وی با بیان اینکه شرکتهای پتروشیمی عموما به دنبال کار متداوم و دارای اصول فنی و حرفهای هستند افزود: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان امر ضروری و بخش جدایی ناپذیر تولید صنعت پتروشیمی به شمار میرود.
توسعه بازار محصولات شرکتهای دانش بنیان، فناور و مراکز علمی و پژوهشی
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: غرور ایرانیها اجازه نمیدهد که متکی به خارج از مرزها باشیم به همین دلیل فرصت دادن به شرکتهای داخلی، باعث عزت و غرور ملی شده و نیاز صنعت داخل را تامین میکند.
وی بر توسعه بازار محصولات شرکتهای دانش بنیان، فناور و مراکز علمی و پژوهشی با استفاده از ظرفیت پتروشیمیها تاکید کرد و گفت: شرکتهای پتروشیمی با تعداد بسیاری از دانش بنیانها تفاهم نامه همکاری امضا کرده اند.
برزگر گفت: با استقرار برخی شرکتهای دانش بنیان در منطقه ویژه به دنبال استفاده از ظرفیت و پتانسیل خدمات و فعالیتهای آن شرکتها هستیم. هرچقدر بتوانیم شرکتهای مختلفی از سراسر کشور در منطقه ویژه مستقر کنیم در واقع یک گام به جلو حرکت کرده ایم.
وی ضمن حمایت جدی از تولیدکنندگان و شرکتهای داخلی فعال در حوزه صنعت پتروشیمی بیان کرد: به دنبال یک فضای رقابتی برای شرکتها در منطقه هستیم و در صورتی که دچار مشکلی شوند، با جدیت آن موضوع را حل میکنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به ایجاد کارخانه نوآوری شهید شهریاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: بخش عمده این کارخانه به ارائه دفاتر شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته تا بتوانند مکانی برای تولید محصولات خود داشته باشند.
آینده صنعت پتروشیمی متعلق به دانش بنیانها است
وی افزود: سولهای با وسعت هشت هزار مترمربع به مشاغل استارتاپی و دانش بنیانی اختصاص دادیم تا در کنار اشتغالزایی، محلی برای حل مسائل فناورانه شرکتهای دانش بنیانها ایجاد کنیم. طراحی و محل احداث این سوله مشخص شده و بلافاصله پس از تامین بودجه، عملیات اجرا و بهره برداری انجام میشود.
برزگر در ادامه به تسهیل در فرایند همکاری شرکتهای پتروشیمی با دانش بنیانها اشاره کرد و گفت: موضوعاتی، چون تولید، بازرگانی، خودکفایی، ICT، مسائل HSE، بهره وری و صرفه جویی، توزیع دانش فنی شرکتهای پایین دستی و هوشمندسازی، جلوگیری از واردات و محیط زیست از اهداف مهم سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه با کمک شرکتهای دانش بنیان در مسیر پیشرفت و اقتدار صنعتی قرار خواهد گرفت افزود: آینده صنعت پتروشیمی متعلق به دانش بنیانها است و این شرکتها نقش موثر و بی بدیلی در این صنعت خواهند داشت.
گفتنی است ۵۲۷ شرکت دانش بنیان و فناور برای حضور در این رویداد توسط تیمهای تخصصی آنالیز و بررسی شده و در نهایت ۲۰ شرکت برای حضور نهایی معرفی شدند.