برافراشتن پرچم مطالبهگری «مجمع بسیج» آزادشهر/ نخبگان بسیج به خط شدند
به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجتالاسلام میرفیضی رئیس مجمع بسیجیان آزادشهر گفت: مسائل و راهکارهای مختلف شهرستان آزادشهر در مجمع بسیج با استفاده از ظرفیت نخبگان شناسایی و مورد بررسی قرار گرفت.
وی با تشریح عملکرد سالانه مجمع بسیجیان این شهرستان در سال 1401 افزود: مجمع عمومی بسیج شهرستان با برگزاری انتخابات و تعیین هیئت رئیسه بالغ بر 130 نفر از نخبگان بسیج را شناسایی و سازماندهی کرد.
رئیس مجمع بسیج شهرستان آزادشهر از فعالیت نخبگان بسیجی در 6 کارگروه تخصصی «فرهنگی و اجتماعی»، «اقتصاد و زیربنایی»، «زنان و خانواده»، «تربیت و آموزش»، «بهداشت، سلامت و محیط زیست»، «آموزش، تحقیقات و فناوری» خبر داد.
میرفیضی بیان کرد: با بکارگیری ظرفیت نخبگانی بسیج گامهای موثر در راستای استفاده از این ظرفیت عظیم و هویتبخشی نخبگان اقدام کرده است.
وی گفت: هر یک از کارگروههای تخصصی با تشکیل جلسات متعدد در طول سال اقدام به احصاء مشکلات کرده است و پس از تکمیل بانک نظام مسائل مرتبط با موضوع کارگروه مباحث به صورت تخصصی بررسی شدند این اقدامات با حضور اعضاء و مسئولان دستگاههای اجرایی مورد بحث قرارگرفت و سپس در جلسات شورای مجمع با حضور دبیران و هئیت ریئسه مجمع عمومی بسیج مطرح شد.
میرفیضی از ارائه راهکارهای نهایی پس از تصویب مصوبات به منظور اجرا و مطالبهگری از ادرات مربوطه خبر داد و اظهار کرد: بخشی از مصوبات با موضوعات مختلف در سطح شهرستان اجرا و در حال پیگیری است که در اجلاسیه عمومی بسیج اولویتهای مد نظر نخبگان در قالب بیانیه تنظیم و پس از قرائت در اجلاسیه در دو نسخه تحویل فرماندار جهت ابلاع به ادارات و دادستان جهت نطارت بر حسن اجراء شهرستان شد.
وی افزود: در مجموع بیش از یکصد مسئله شهرستانی در موضوعات مختلف توسط کارگروههای تخصصی شناسایی و احصاء شده است و هر کارگروه سه مسئله اصلی را به عنوان اولویتهای کارگروه در دستورکار خود قرار دادهاند.
اهم موضوعات مطرح شده در جلسات کارگروههای تخصصی به تفکیک بشرح ذیل است.
کارگروه زنان و خانواده:
جرایی شدن گام اول طرح عفاف و حجاب با محوریت بازرسی و نظارت بر اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادارات و دستگاههای دولتی
افزایش جمعیت و فرزندآوری
پیگیری اختصاص سالن ورزشی
ساخت پارک بانوان درشهرستان
کارگروه اقتصاد و زیربنایی:
هدررفت آب در بخش کشاورزی علیرغم مشکلات کم آبی
فرسوده بودن زیرساخت شبکه آبرسانی که موجب تنش آبی و آسیبرسانی به سلامت جامعه شده است
عدم نطارت بر توزیع نهادههای دامی بین دامداران
عدم توجه جدی به امنیت و سلامت غدایی
کارگروه آموزش و تربیت:
آسیبهای تربیتی و آموزشی ناشی از تعطیلات کرونایی و استفاده از فضای مجازی
کمرنگ شدن حضور و ارتباط مردم با مساجد
کمبود روحانی و امام جماعت علیالخصوص در مساجد روستایی
کارگروه فرهنگی اجتماعی:
تغییر سبک زندگی اسلامی در بین خانوادهها
گسترش آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، سرقت، بیکاری و... در بین جوانان
کارگروه بهداشت درمان و محیط زیست:
آلودگی زیست محیطی با توجه به دپو زباله در سایت پسماند در همجمواری شهر که باعث به خطر افتادن محیط زیست و سلامت مردم شده است.
وجود سگهای ولگرد در سطح شهر و عدم ساماندهی توسط متولیان امر
کمبود دارو در داروخانهها و ضعف در نظارت توزیع داروها
کارگروه آموزش و تحقیقات فنآوری:
پایین بودن سطح سواد رسانه در بین اقشار مختلف جامعه خصوصا دانشآموزان و دانشجویان
عدم وجود دانشکده کشاورزی با توجه به اینکه شغل اکثر مردم کشاورزی و دامداری است.
انتهای پیام/