بیانیه گام دوم، بزرگ ترین جهاد تبیین برای مطالبه گری است
قزوین_ به گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ نورالله محمدی، جانشین سپاه ناحیه امام حسین(ع) شهرستان بوئین زهرا، در جمع بسیجیان حوزه مقاومت شهید سلیمانی بوئین زهرا، به موضوع جهاد تبیین در شرایط فعلی کشور اشاره کرد و گفت: تبیین به معنای روشنگری و بیان حقیقت و واقعیت است. در حقیقت آنچه در تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کجفهمی از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و همچنین فهمیدن تحلیلهای نادرست، غلط و مغرضانه از رویدادها و پیشگیری از تحریف است. اصولاً پیامبران الهی برای تبیین حقایق قرآن و هدایت انسان هاآمدهاند؛ تبیین حقایق عالم، تبیین وجود خود انسان، تبیین ظرفیتهای انسان، تبیین راهی که باید برود. به همین جهت، یکی از نامهای قرآن کریم بیان است: «هَذَا بَیَانٌ لِلنَّاس»؛ قرآن تبیینکنندهای برای مردم است.
وی در ادامه افزود: امروز جهاد تبیین در جامعه می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات فکری جوانان باشد، اگر بخواهیم جوانان با انقلاب باشند، باید جهادتبیین را بهگونهای فراگیر، مستند و مستدل انجام دهیم. تبیین یکی از راهکارهای جذب حداکثری در برابر طرد کسانی است که احیاناً برداشت صحیحی از حقایق انقلاب و جامعه ندارند و بر اثر شایعه پراکنی، سیاه نمایی و تبلیغات منفی و ناامیدکننده و القائات دیگران، دچار اشتباه و تحلیل غلط از واقعیات میشوند.
سرهنگ محمدی، بیانیه گام دوم را بزرگ ترین جهاد تبیین برای مطالبه گری دانست و افزود: جهاد تبیین مقدمهای برای اصلاح، تحول و مطالبه گری درست در جامعه است، صدور بیانیه گام دوم از سوی رهبر معظم انقلاب در چهلمین سالگرد انقلاب بزرگترین جهاد تبیین و نقشه راه انقلاب اسلامی برای گام دوم انقلاب بود.از این رو، بیانیه گام دوم، بزرگ ترین جهاد تبیین برای مطالبه گری است و جوانان باید نسبت به مسائل و حوادث و اتفاقات کشور حساس باشند و با مطالبه گری در پیشرفت و اصلاح امور دخیل باشند.
جانشین سپاه ناحیه امام حسین(ع) شهرستان بوئین زهرا، در پایان سخنان خود، به مهم ترین مخاطبان عرصه جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: جهاد تبیین، ابلاغیه و دستورالعمل نیست، بلکه ، جهاد مردمی است و مردمیبودن جهاد تبیین، یعنی تبیین رسالتی است که هرکسی در هر جایی باید آن را انجام دهد. البته کسانی که از نخبگان جامعه محسوب می شوند، در این زمینه بیشتر از دیگران مسئولاند. لایه اساسی مخاطبان جهاد تبیین، نخبگان فکری و مسئولان هستند. از این رو، در مواجهه با نخبگان فکری، مسئولان، روشنفکران، عالمان دینی و کسانی که در مسند هدایت مردم قرار دارند، جهاد تبیین ارزش مضاعف پیدا میکند؛ زیرا مجاهدت مضاعفی لازم است تا فردی که در رأس دستگاه تبلیغی یا رسانهای است، مطلب برایش روشن شود و او بتواند برای دیگران روشنگری کند. بنابراین، یکی از مهمترین مخاطبان تبیین، نخبگان فکری، مسئولان و مدیران هستند.
انتهای پیام