ضرورت ایجاد زیرساخت ها برای جذب توریست در فشافویه؛ منطقه‌ای با ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی فراوان!

آثار تاریخی فشافویه در شهرستان ری در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده این در حالی است که استفاده مناسب از ظرفیت جاذبه‌های گردشگری آن مورد بی‌مهری قرار گرفته و گردشگری در این منطقه رو به فراموشی است.
کد خبر: ۹۴۹۹۸۸۰
|
۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۳

شهرستان ری فشافویه  با داشتن مناطق بکر طبیعی، مردم مهمان دوست و آثار تاریخی‌ و فرهنگی می‌تواند بیش از این رشد یافته و در زمینه توسعه صنعت گردشگری سرآمد دیگر بخش های شهرستان ری شود.

بدون شک تلفیق آثار طبیعی و تاریخی این بخش  که در محور ارتباطی بین 17 استان کشور واقع شده باعث جذاب بودن آن برای مسافران و گردشگران است اما به‌دلیل محرومیت و بی‌توجهی‌ها، در حوزه گردشگری هم از محرومیت رنج می برد.    

این بخش    یکی از مناطق کم برخوردار استان تهران است که برای رفع محرومیت ها و رونق بخشی به آن می‌توان از ظرفیت های گردشگری از جمله آثار تاریخی متعدد و زیبا از جمله   کاروانسرای شاه عباسی ، یخچال طبیعی روستای کلین ،اب انبار روستای اراد، مقبره شیخ کلینی ، پل تاریخی    و...  بهره برد.

مسوولین باید با محرومیت زدایی از این بخش با توجه به پتانسیل گردشگری و آثار تاریخی زیبایی که در آن قرار دارد زیرساخت‌های اولیه را فراهم کنند تا اگر کسی می‌خواهد سرمایه گذاری کند، امکانات اولیه و زیرساخت برای او فراهم باشد.

یکی از این آثار تاریخی در بخش فشافویه  بنای تاریخی کاروانسرای شاه عباسی کنارگرد  مربوط به دوران صفویه  است.

آثار تاریخی می‌توانند به منبع درآمد تبدیل شوند

شهر فشافویه  از نظر موقعیت جغرافیایی رابط 17  استان کشور است و هر ساله به دلیل پل ارتباطی با این استان ها گردشگران و مسافرانی   از این بخش در حال عبور هستند

 با توجه به مزیت گردشگری تاریخی که در جامعه و کشور وجود دارد این بخش مانند سایر شهرستان‌ها می‌تواند به منبع درآمدی برای مردم تبدیل شود

 

  باتوجه به پیشینه تاریخی شهرستان ری  و ظرفیت‌های این شهرستان به ویژه  در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری لازم‌است مسوولین این حوزه دست به کار شوند تا آثار تاریخی فشافویه  به فراموشی سپرده نشود و نسل‌های دیگر از آن بهرمند و با تاریخ ارزشمند این منطقه آشنا شوند.

خبرنگاربسیج/ علی اکبر قنبری

ارسال نظرات
آخرین اخبار