خبرهای داغ:

پیشگیری از مسمومیت در سفر‌های نوروزی

مسمومیت‌های غذایی یکی از مواردی است که می‌تواند در سفر‌های نوروزی مشکل ساز شود، اما باتوجه به چند نکته تغذیه‌ای می‌توان به راحتی از این مسومیت‌ها پیشگیری کرد.
کد خبر: ۹۵۰۰۱۴۶
|
۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۳

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، 

در طول سفر همانند سایر اوقات باید از همه گروه‌های غذایی به میزان کافی مصرف و تنوع غذایی داشته باشیم.

 

همراه داشتن آب آشامیدنی فراموش نشود، البته باید در طول سفر از آب‌های بسته بندی و بهداشتی که سلامت آن‌ها مورد اطمینان است، بنوشید.

 

غذا‌هایی مانند؛ خامه، تخم مرغ، سس مایونز و سایر غذا‌های فاسدشدنی باید در یخدان حمل شوند، البته به اندازه مصرف خریداری و با خیال راحت مصرف کنید.

 

باید از حمل غذا‌های فاسدشدنی مانند؛ گوشت، تخم مرغ خام و فرآورده‌های لبنی که ماندگاری کمی دارند، خودداری شود.

 

بهتر است مصرف غذا‌های کنسروی را به حداقل برسانید و غذا‌ها را به صورت تازه مصرف کنید، زیرا غذا‌های مسموم کننده مانند کنسرو‌ها ممکن است بوی ناخوشایند نداشته باشند، ولی گاهی کشنده هستند.

 

به دلیل اینکه غذا‌های خانگی مطمئن‌تر از غذا‌هایی هستند که در رستوران‌های بین راهی عرضه می‌شوند، بنابراین بهتر است بین راه از غذا‌های ساده و نیمه خشک استفاده کنید.

 

از خرید مواد غذایی پخته مانند حبوبات پخته، دل و جگر، لواشک و... از دوره گرد‌های کنار جاده بپرهیزید تا گرفتار مسمومیت‌های غذایی نشوید.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار