به گزارش خبرگزاری بسیج، آرش صیدآبادی اظهار کرد: در مدت شروع برنامه سلامت نوروزی گروه مهندسی بهداشت محیط ۲۶۳۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی محدوده شهرها و روستاهای تحت پوشش مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و مراکز اقامتی از جمله هتل ها، اقامتگاه ها، مدارس منتخب اسکان مسافرین نوروزی و ۴۰۳ مورد پایش و سنجش کیفیت مواد غذایی از نظر بار میکروبی، دمای نگهداری، شوری مواد غذایی و سایر پارامترها با استفاده از تجهیزات پرتابل نظیر روغن سنج، دماسنج، اندازه گیری بار میکروبی سطوح انجام شده است.
او با اشاره به سامانه شبانه روزی ۱۹۰ ضرورت رسیدگی به شکایات مردمی افزود: در این مدت ۸۸ مورد رسیدگی به شکایات مردمی و شکایات ثبت شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اقدامات بهداشت محیط معاونت بهداشتی، گفت: ۳۲۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته در گشتهای بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط معدوم شده است.
او ادامه داد: ۱۵۰ بازرسی از سامانه آبرسانی و تعداد ۶۹۷ مورد کلرسنجی و ۷۳ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت پذیرفته است.
صید آبادی تصریح کرد: ۱۴۰۵ مورد توزیع پمفلتهای آموزشی، استیکر و... در پیشگیری از بیماریهای واگیر و... در واحدهای صنفی ۲۸۹۲ موردآموزش چهره به چهره به شاغلین واحدهای صنفی انجام شده و ۳۰ مورد گشت مشترک با ادارات انجام شده است.