یوسفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، گفت: ورزشکاران باید در این ماه علاوه بر مصرف مایعات کافی بر اساس رشته های ورزشی و نوع آن از نظر سرعت و مقاومت بتواند ضمن مشاوره با متخصص تغذیه از مواد غذایی مفید استفاده کنند.
وی افزود: استفاده از کربوهیدارت ها، سبزی ها، شیر، خرما، جوانه تازه گندم، نان و برنج به همراه گوشت و نیز سالاد و ماست برای ورزشکاران روزه دار توصیه مناسبی است.
یوسفی ادامه داد: برنامه های پیشنهادی برای ورزشکاران روزه دار از افطار تا سحر باید پنج وعده غذایی بوده و نباید از غذاهای پرچرب، پر حجم و سرخ کردنی ها بیشتر مصرف کنند.
وی خواست در این ماه ورزشکاران ضمن استراحت کافی و انجام تمرین های سبک در زمان افطار و سحر و اجتناب از خوردن با ولع، به آرامی و به صورت متناوب و در حد اعتدال از غذاهای درست مصرف کنند.