۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
22:25
کد خبر : 9505457
۰۹:۳۲

۱۴۰۲/۰۱/۲۸

حجاب حافظ انسان در برابر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی است

امام جمعه دشتستان گفت: از منظر قرآن کریم حجاب حافظ انسان در برابر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی است

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، حجت الاسلام حسن مصلح یکشنبه شب در محفل قرآنی دانش آموزان روزه اولی دبیرستان محجوب برازجان (متوسطه اول) اظهار داشت: قرآن کتاب زندگی و الهام بخش فرهنگ و تمدن بشریت است و دستورات قرآن باید در عمل مورد استفاده قرار گیرد، چرا که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «قرآن، از همه چیز خدا برتر است و برتری قرآن بر سایر سخنان، مانند برتری خداوند بر بندگانش است.

امام جمعه دشتستان افزود: قرآن کتابی است که رستگاری انسان را در دو جهان تضمین می‌کند، همچون مشعلی فروزان، انسان را، از تاریکی‌های جهل و نادانی رهایی می‌بخشد.

حجت الاسلام مصلح در ادامه دعوت مشترک همه انبیا الهی را نماز دانست و افزود: در قرآن از نماز به عنوان نشانه ایمان و ستون دین یاد شده است که انسان بوسیله آن به خداوند تقرب پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در روایات داریم که قبولی اعمال انسان بستگی به قبولی نماز است و نماز علاوه بر قبولی اعمال زمینه نشاط و هدفمندی زندگی انسان را نیز در پی دارد و از زشتی و پلیدی باز می‌دارد.

امام جمعه دشتستان با اشاره به اینکه حجاب زن، نشانه عفت و پاکدامنی او است، گفت: اهمیت حجاب و پوشش اسلامی تا جایی است که خداوند متعال در بسیاری از سوره‌های قرآن از آن به عنوان یک ضرورت یاد می‌کند و آن‌را حافظ انسان در برابر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی می‌داند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه وقتی که قرآن می‌فرماید روزه برای شما واجب شده است علت آن را چنین بیان می‌کند: «لعلکم تتقون که شما دارای تقوا باشید»، اظهار داشت: انسان روزه دار با چشم پوشی از خوردن و آشامیدن به امر الهی تمرینی برای مطیع بودن در امر الهی، تقوا و حفظ خود از معصیت و نافرمانی خدا انجام می‌دهد.

این مراسم که همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام وحیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان و ضیافت افطاری بود به میزبانی مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) برازجان و با همکاری دفتر امام جمعه دشتستان برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید