۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:16
کد خبر : 9505827
۱۴:۱۳

۱۴۰۲/۰۱/۲۹
فرمانده سپاه فراهان:

شگرد اندلسی سیاست امروز دشمنان انقلاب اسلامی/امامین جماعت خط شکننان جهاد تبیین اند

سرهنگ پاسدار نعمت الله نجفی گفت:امامان مساجد به‌عنوان قشر فرهیخته با جهاد تبیین در جهت اقناع‌سازی نسل جوان بکوشند و شبهات نسل جوان را برطرف کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از فراهان؛سرهنگ پاسدار نعمت نجفی فرمانده سپاه فراهان در نشست هم اندیشی روحانیون شهرستان گفت: کشتی انقلاب همچنان با کشتیبانی حاذق از طوفان سهمگین توطئه‌های دشمنان گذر می‌کند و هیچ‌گاه از مسیر خود منحرف نخواهد شد.

وی افزود: دشمن با اغتشاشات، تحریم، بی‌حجابی به دنبال بی‌هویت کردن نوجوانان و جوانان ما است و هویت زدایی از جوانان از مهم‌ترین اهداف دشمن در جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران است.

سرهنگ نجفی افزود: نهادهای فرهنگی و روحانیت باید هوشیار باشند که دشمن به دنبال سیاست اندلسی کردن جمهوری اسلامی ایران است و با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستیم.

فرمانده سپاه فراهان اظهار کرد: دشمن برای تضعیف حضور مردم در انتخابات مجلس برنامه‌ریزی کرده است تا با مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس دوازدهم جایگاه انقلاب اسلامی را تنزل دهد.

وی گفت: همدلی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم دشمن را عصبانی کرده و دشمن از الآن شروع کرده تا مجلس انقلابی را بگیرد.

سرهنگ نجفی افزود: دشمن با جنگ ارزی، قیمت دلار را افزایش دهد و در پی انعکاس وارونه عملکرد دولت سیزدهم است.

فرمانده سپاه فراهان اظهار کرد: امامان مساجد به‌عنوان قشر فرهیخته با جهاد تبیین در جهت اقناع‌سازی نسل جوان بکوشند و شبهات نسل جوان را برطرف کنند.

وی گفت: اگر منفعلانه عمل کنیم، دشمن با شبهه پراکنی در جنگ نرم جوانان ما را می‌گیرد.

سرهنگ نجفی بیان کرد: مساجد چراغ‌های شهر هستند و زیبنده نیست برخی از این چراغ‌ها در شهر خاموش باشند، برخورد بامحبت و مهربانی از سوی متصدیان مسجد بخصوص با نسل جدید آنها را برای حضور در مساجد علاقه‌مند‌ می‌کند و در این میان نباید نقش روحانی دلسوز در پیش برد فعالیت‌های مساجد نادیده گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید