۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
18:41
کد خبر : 9506268
۰۹:۵۸

۱۴۰۲/۰۱/۳۱
در آستانه عید سعید فطر؛

دیدار و ادای احترام به خانواده شهید مدافع حرم شهید«مسلمی سواری»

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولی عصر (عج) و مسئول بسیج سازندگی سپاه ولی عصر (عج) خوزستان و فرمانده سپاه ناحیه امام حسین ع اهواز با خانواده شهید مدافع حرم منصور مسلمی سواری دیدار و ادای احترام کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ دیدار سرهنگ ساری، معاون هماهنگ کننده سپاه ولی عصر (عج) ، سرهنگ موسوی مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان و سرهنگ نیسی زاده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام اهواز با خانواده شهید مسلمی سواری شهید مدافع حرم انجام گرفت.

 

در این دیدار سرهنگ ساری هدف از حضور و ادای احترام به خانواده شهدا را کسب معنویت و فیض از این خانواده بزرگوار مطرح نمود و برای همه خادمان به انقلاب و مردم عاقبت به خیری از خداوند متعال مسئلت نمود.

 

همچنین همسر شهید مسلمی سواری به ذکر خاطراتی از این شهید بزرگوار پرداختند.

 

شهید منصور (ناصر) مسلمی سواری، دومین شهید مدافع حرم خوزستان در روز دوم خرداد ماه سال 1360 در شهر سوسنگرد شهرستان دشت آزادگان دیده به جهان گشود.

 

 

این شهید دارای دو فرزند پسر به نام‌های علیرضا و بنیامین و دو دختر است و در آبان ماه سال 1392 همزمان با دهه اول محرم در دفاع از حرم حضرت زینب کبری (س) و حضرت رقیه (س) توسط گروه‌های تکفیری در سوریه به شهادت رسید.

 

 

 

پیکر مطهر شهید منصور (ناصر) مسلمی، پس از انتقال به اهواز، با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا و بسیجیان در منطقه عین 2 تشییع شد که پس از آن به شهرستان حمیدیه منتقل و با بدرقه دوستان و بستگان در کنار شهدای قبرستان سیدهادی آرام گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید