تولید بستههای سیاستی از سوی اندیشکدههای بسیج اساتید
به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در نشست وبیناری با مدیران اندیشکدههای بسیج اساتید سراسر کشور گفت: فلسفه تشکیل اندیشکدهها در بسیج اساتید مبتنی بر رویکرد مسألهیابی و مسأله شناسی و نیز ارائه راه حلهای سیاستی برای کمک و مشاوره به نظام سیاسی و اداری کشور بوده است.
آرایی تأکید کرد: اندیشکدههای بسیج اساتید در ذیل کانونهای بسیج اساتید در دانشگاهها تعریف شدهاند که صرفاً خروجی علمی و پژوهشی ندارند بلکه سیاست پژوهی و اقدام سیاستی میکنند.
عضو اتاق فکر سیاستگذاری علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: اندیشکدههای بسیج اساتید در سال گذشته، بستههای سیاستی از جمله با عناوینی مانند؛ مقابله با فساد از منظر فرهنگی و اجتماعی، نظام مسائل آب، کشاورزی و منابع طبیعی، رسانه و تهدیدات برون زا، مسائل مربوط به پتروشیمی بندر امیرآباد مازندران و نیز سواحل مکران تدوین و به مراجع ذیربط ارسال نموده اند.
آرایی با اشاره به اهمیت حمایت از اندیشکده ها عنوان کرد: در دو سال گذشته اندیشکده هایی که بسته های سیاستی ارائه داده اند مورد حمایت مالی قرار گرفتند و البته از اندیشکده های برتر در اولین جشنواره علمی شهید چمران تقدیر شد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور در این نشست خواستار بهره گیری بیشتر دستگاه های اجرایی از خروجی اندیشکدههای بسیج اساتید شد و گفت: در همین راستا تفاهم نامههایی با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و نیز تعاملاتی با شورای عالی انقلاب فرهنگی برقرار شد تا از نقش آفرینی اندیشکده های بسیج اساتید استفاده مؤثری داشته باشند.
آرایی در پایان تأکید کرد: در سال جاری نیز اندیشکدههای بسیج اساتید در سراسر کشور مبتنی بر تحقق شعار سال و نیز اولویت های کشور در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بسته های سیاستی برای کمک به حکمرانان و سیاستگذاران ملی، استانی و محلی ارائه خواهند داد.