گفتگوی خبرگزاری بسیج با یک بانوی کارگر بسیجی:

خرید کالایِ ایرانی به جای کالای خارجی از آرزوهای یک کارگر است

فاطمه روستارفیع گفت: آرزویم این است که تمام محصولاتی که نیازداریم را بتوانیم در داخل کشور خودمان باکیفیت بالا وخوب تولیدکنیم تادر فروشگاه‌ها به‌جای خرید کالای خارجی دنبال کالای باکیفیت ایرانی باشیم.
کد خبر: ۹۵۰۷۲۱۹
|
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، فاطمه روستا رفیع با تحصیلات کارشناسی ارشد مدیریت منابع اطلاعاتی از کارگران نمونه شرکت راین نیلی، متولد ۲۹ شهریور ۱۳۶۶ و ساکن کرج است.

خانم روستا رفیع در این شرکت به عنوان کارشناس تحقیق و توسعه مشغول به فعالیت است و از نظر وی کارگران هستند که صنایع را جلو می‌برند و سرمایه اولیه و اصلی هر صنعتی کارگرانِ آن صنعت هستند.

روستا رفیع می گوید: انتخاب شدنم به عنوان کارگر نمونه باعث می‌شود علاوه بر اینکه خوشحال باشم احساس کنم برای جامعه سودی داشته و مثمرثمر واقع شده ام.

وی ادامه می دهد: من قبلا در شرکت تولید لوازم آرایشی بهداشتی کار می‌کردم، در این شرکت پایه آووکادو را برای تولید کِرِم‌ها استفاده می‌کردیم و همان‌جا به فکرم رسید که می‌توانیم مواد مغذی آووکادو را در صنعت غذایی هم استفاده کنیم.

روستا رفیع اضافه می کند: آووکادو میوه ای است که در ایران کم است و قیمت بالایی دارد، بنابراین ابتدا به فکر تولید این میوه برای کم شدن هزینه ها افتادیم تا فقط از آووکادوی صادراتی استفاده نکنیم. برای این‌کار تحقیق کردیم که میوه آووکادو را در داخل کشور تولید کنیم و نهال آن را پرورش دهیم.

وی می گوید: پرورش نهال آووکادو را از مازندران شروع کردیم و سپس به گلخانه های چهارباغ رسید و توانستیم با تحقیق و توسعه، نهال آووکادو را در شهرستان اشتهارد که به‌خاطر هوای خشک آن مناسب پرورش آووکادو نیست توسعه دهیم و آن را بارور کنیم.

این کارگر نمونه تشریح می کند: سپس آووکادو را در صنعت غذایی وارد سُس کردیم و این باعث شد که یک سری از مواد مضر مانند روغن آفتابگردان و تخم مرغ به‌خاطر موادی که مکمل آنها در آووکادو موجود بود از سس‌ها حذف شود و سپس این سس ها تولید شد.

روستا رفیع ادامه می دهد: طبق تحقیقات ما نمونه خارجی این سُس‌ها وجود ندارد و این نوع سُس برای اولین بار در دنیا تولید شد. سُس های مشابهی که در دنیا وجود داشت سُس خود آووکادو بود که باب میل ایرانی‌ها نبود و بنابراین ما آووکادو را در سُس هایی که در ایران استفاده می‌شوند وارد کردیم تا مطابق با ذائقه ایرانی‌ها باشد.

روستا رفیع یاد می کند: ما تقریبا از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ این سُس را تولید کردیم که خوشبختانه بازار خود را به‌دست آورد و باعث شد تنوع بیشتری در محصولاتمان به وجود بیاوریم.

فاطمه روستا رفیع می گوید: در حوزه اقتصاد و معیشت مشکلات بسیاری وجود دارد. خرج و مخارج زندگی با درآمدها همخوانی ندارد. باید تلاش خود را بیشتر کنیم تا از این جنگ و بحران اقتصادی عبور کنیم.

از نظر وی در حقوق کارگری برکت وجود دارد، چون اگر برکت نداشت زندگی با همه سختی هایش با حقوق کارگری پیش نمی رفت. وی اضافه می کند: زندگی کارگری گاهی باعث پیشرفت، نوآوری و خلاقیت میشود، این کارگران هستند که صنایع را جلو میبرند و سرمایه اولیه و اصلی هر صنعتی کارگران آن صنعت هستند، اگر به کارگران ارزش بیشتری قائل شویم باعث میشود که صنایع ما بیشتر پیشرفت کنند. من هم برکت حقوق کارگری را در زندگی خود دیده ام.

به گفته فاطمه روستا رفیع، تولید داخلی کشور دست کارگران است، اگر کل کشور کارفرما باشند هیچ تولیدی نخواهیم داشت، این کارگران هستند که با سرمایه کار آفرینان صنایع را رو به جلو پیش می‌برند و باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرند.

همچنین وی با اشاره به شعار سال" مهار تورم و رشد تولید"، مطرح می کند: قسمتی از مهار تورم دست مردم و قسمتی دیگر دست دولت است، زمانی که کالایی گران و یا کمیاب می‌شود به‌جای کم کردن مصرف و تقاضا جهت کاهش تورم، متاسفانه تقاضا برای همان کالا بیشتر می‌شود و این عمل گرانی بیشتر را رقم می زند.

روستا رفیع از آرزویش می گوید: آرزویم این است که تمام محصولاتی که نیاز داریم را بتوانیم در داخل کشور خودمان با کیفیت بالا و خوب تولید کنیم تا در فروشگاه‌ها به‌جای خرید کالای خارجی دنبال کالای با کیفیت ایرانی باشیم، به عنوان مثال همین نمونه سُس های تولیدی ما در مناطق آزاد کنار محصولات خارجی وجود دارد و نمی‌دانند که این محصولات در داخل ایران تولید می‌شود.

وی در پایان افزود: امیدوارم امسال کارگران زندگی خوبی داشته باشند و تورم مهار بشود و از لحاظ اقتصادی افزایش حقوق‌ها مطابق با فشار اقتصادی جامعه باشد.

انتهای پیام/ 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار