۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
07:42
کد خبر : 9509025
۰۰:۴۳

۱۴۰۲/۰۲/۱۳
سردار فضلی؛

ساخت ۹ هزار واحد سازمانی در سطح کشور

جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه کشور در آیین افتتاح ۲۴ واحد مسکونی سازمانی شهرک شهید سلیمانی اهواز، تعداد واحد‌های مسکونی سازمانی در حال ساخت در کشور را بیش از ۹ هزار واحد بیان کرد

سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در آیین افتتاحیه ۲۴ واحد منازل سازمانی فاز اول شهرک شهید سلیمانی که با حضور معاون مهندسی وپدافند غیرعامل ،مسئول بنیادتعاون سپاه ،جانشین واعضای شورای فرماندهی سپاه حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد گفت: امروز حساس ترین دغدغه مردم مسکن بوده و جدی ترین مشکل نیز برای ازدواج و بچه‌دار شدن داشتن سرپناه و خانه است.

 

او افزود: انتظار می‌رود با این همت بلند که شروع شده همکاران مجدانه کمک می‌کنند تا این اراده قوی محقق شود.

 

سردار فضلی یادآور شد که بسیاری از مقامات بلند پایه و مهندسان سپاه برای تحقق نهضت ملی مسکن و کمک به تامین مسکن همه انرژی خود را گذاشتند تا این میسرشود

 

جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران همچنین به کمبود منابع مالی در این خصوص اشاره کرد اما تاکید کرد که باید بتوان رشد و سرعت بیشتری به ساخت و ساز منازل مسکونی داد.

 

این مقام ارشد سپاه پاسداران تعداد واحد‌های مسکونی سازمانی در حال ساخت را بیش از ۹ هزار واحد بیان کرد و ادامه  داد: ۱۳ هزار واحد نیز طراحی آن آغاز شده و به محض آنکه هزینه آن تامین گردد، اجرایی خواهند شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید