خبرهای داغ:

ارائه خدمات پزشک خانواده به بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در روستا‌های خوزستان

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: خدمات ویزیت پزشک خانواده روستایی و مامایی به بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ارائه شده است.
کد خبر: ۹۵۱۰۱۶۲
|
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸

پژمان بختیاری نیا گفت: «نظام خدمات جامع و همگانی سلامت» با اولویت بهداشت و پیشگیری بر درمان و مبتنی بر مراقبت‌های اولیه سلامت بامحوریت نظام ارجاع و پزشک خانواده و بکارگیری پزشکان عمومی و خانواده نشان دهنده اهمیت بهداشت به عنوان یک حق اساسی برای همه است.

 

او افزود: بهداشت نوعی توانمندی است که به زندگی انسان ارزش می‌بخشد و درحقیقت خصوصیات کیفی انسان نوعی سرمایه محسوب می‌شود، زیرا این خصوصیات می‌تواند موجب بهره وری و تولید بیشتر و ایجاد درآمد و رفاه بیشتر شود.

 

رئیس مرکز بهداشت خوزستان ادامه داد: تأمین منابع مالی پایدار برای بخش سلامت، توسعه کمّی و کیفی خدمات سلامت و مدیریت منابع سلامت ازطریق راه اندازی و توسعه فضا‌های فیزیکی، منابع انسانی کارآزموده، ارائه خدمات ازطریق سامانه‌های برخط، توانمندسازی نیرو‌ها در استفاده ازسامانه‌های موجود و هم راستا باسایر ذینفعان سلامت، خریدراهبردی خدمات، واگذاری امور تصدی گری بارعایت ماده (١٣) قانون مدیریت خدمات کشوری و سطح بندی خدمات، فراهم کردن دارو و تعامل با شرکت‌های داروئی و داروخانه‌های خصوصی برای تأمین نیازمندی‌های داروئی خدمت گیرندگان نظام سلامت براساس نظام دارویی ملی کشور و سایر اقدامات ارزشمند مجریان اهداف سلامت همگی در راستای تحقق پوشـش همگانـی سـلامت به عنوان یکـی از اهـداف مهـم توسـعه در کشـور اسـت.

 

به گفته آقای بختیاری نیا، جمـع آوری منابـع اقتصـادی بـرای بخـش سـلامت باید شـرایطی را فراهـم آورد تـاافـرادی کـه نیـاز بالاتـری بـه خدمـات دارنـد از آنهـابیشـتر بهره منـد گردنـد.

 

او می‌گوید: امروزه یکی از مهمترین چالش‌های پیش روی همه نظام‌های سلامت افزایش روزافزون هزینه‌ها است و تأمیــن مالــی پایــدار بــرای اجــرای برنامــه‌های حوزه بهداشت یکـی از مهمتریـن ارکان بـرای اسـتقرار، پایـداری وتوسـعه برنامـه‌های اجرایی خواهـد بـود.

 

به گفته رئیس مرکز بهداشت خوزستان، پارسال بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از خدمات ویزیت پزشک خانواده روستایی و مامایی بهره‌مند شده اند و این خدمات در ۱۵۵ مرکز زیر پوشش برنامه بیمه روستایی و توابع آن‌ها انجام شده است.

 

آقای بختیاری نیا گفت: تعرفه‌های ابلاغ شده از سوی وزارت متبوع و پرداخت ۳۰% از هزینه‌ها توسط بیمه شدگان (ویزیت پزشک در بخش دولتی برای غیر بیمه ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان و بیمه شده ۶ هزار و ۹۹۰ تومان و خدمات مامایی برای غیر بیمه ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان و بیمه شده ۴ هزار و ۸۶۰ تومان) است.

 

او ادامه داد: سایر خدمات که در قالب سیستم ارجاع صورت می‌گیرد مانند ارجاع به آزمایشگاه‌های تشخیص طبی، رادیولوژی و سونوگرافی نیز به همین ترتیب و با پرداخت ۳۰% از هزینه‌ها انجام می‌شود.

 

رئیس مرکز بهداشت خوزستان می‌گوید: به منظور ایجاد تسهیلات و باهدف حمایت از سلامت خانواده، اولین نوبت از سونوگرافی مادران باردار نیز به صورت رایگان انجام می‌شود.

 

پژمان بختیاری نیا با بیان اینکه کاهش هزینه‌ها و پرداختی توسط بیمه شده‌ها در بخش روستایی بسیار محسوس است، افزود: علاوه بر این بکارگیری پزشکان عمومی، کارشناسان مامایی و سایر کارشناسان مرتبط بر حسب نیاز در شبکه‌های بهداشتی، گام مهمی در جهت اشتغال و بهره مندی از کارشناسان متخصص و ارتقای شاخص‌های بهداشتی در کشور برداشته شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار