مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان در نشست خبری عنوان کرد؛

مهمترین هدف گروه های جهادی مبارزه با نا امیدی است/ راه اندازی ۳۴۳ صندوق قرض‌الحسنه در پایگاه‌های بسیج استان

شاهرخی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی فعالیت‌های گروه‌های جهادی می‌تواند فرهنگ خدمت‌رسانی و کار جهادی در جامعه را ترویج دهد، گفت: گروه‌های جهادی زیادی داریم که در دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین نقاط استان کرمان در حال فعالیت هستند.
کد خبر: ۹۵۱۰۳۲۶
|
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ، سرهنگ علی‌اکبر شاهرخی مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان صبح امروز در نشست خبری ضمن بیان اینکه خدمت‌رسانی به مردم در قالب گروه‌های جهادی بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: اجر و ثواب این افراد فقط نزد خداوند است و خداوند برای آنها پاداش قرار داده که در قرآن کریم هم عنوان شده است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه جهادگران آسمانی، افزود: در استان کرمان چهار جهادگر آسمانی داریم که افتخار بسیار بزرگی برای استان است که از این تعداد سه جهادگر از شهرستان قلعه گنج و یک جهادگر از شهرستان فاریاب است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه اطلاع‌رسانی فعالیت‌های گروه‌های جهادی می‌تواند فرهنگ خدمت‌رسانی و کار جهادی در جامعه را ترویج دهد، گفت: گروه‌های جهادی زیادی داریم که در دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین نقاط استان کرمان در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه یک گزارش کوتاه از فعالیت‌های جهادی می‌تواند خیرین را هم پای کار بیاورد تا خدمت به مردم تسهیل شود، بیان کرد: اطلاع‌رسانی فعالیت‌های جهادی برای جامعه امیدبخش بوده و مصداق بارز جهاد تبیین است.

شاهرخی با بیان اینکه امیدآفرینی هدف اصلی گروه‌های جهادی است و محقق شدن این هدف در گرو همکاری رسانه‌های استان است، ادامه داد: پشتیبانی مسئولان از گروه‌های جهادی می‌تواند کارهای نشدنی را در مناطق صعب‌العبور شدنی کند و در واقع گروه‌های جهادی بن‌بست شکن هستند.

وی با اشاره به اینکه در بیست و سومین سالگرد تاسیس بسیج سازندگی در کشور هستیم، افزود: رویکرد بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۲ بر پایه سند راهبردی اعتلای بسیج بوده و تربیت جوان مومن انقلابی از اهداف بسیج سازندگی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه بر این اساس دو قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی در بسیج سازندگی تشکیل شده است، ابراز داشت: محرومیت‌زدایی از یک روستا بر چهار پایه تامین آب شرب، راه، مسکن و اشتغال انجام می‌شود و اگر این مشکلات برطرف شود قطعاً مردم در روستا می‌مانند.

وی با اشاره به اینکه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در بحث آبرسانی به روستاها در استان کرمان اقدامات خوبی داشته و ۶۶۹ روستا در استان با همکاری این قرارگاه آبرسانی می‌شود، گفت: در شهرستان‌های عنبرآباد، رودبار جنوب، بم، نرماشیر، رفسنجان، فهرج و ریگان شامل ۴۴۶ روستا توسط بسیج سازندگی استان کار آبرسانی در حال انجام است.

شاهرخی با بیان اینکه ۵۰۰ کیلومتر خط انتقال و تقریباً ۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع در این پروژه انجام می‌شود، افزود: قرارگاه پیشرفت و آبادانی در منطقه تکاب شهداد نیز یک پروژه ۱۰ ساله را در دست اقدام دارد و در این منطقه متمرکز شده است.

وی ادامه داد: احداث استخر آب برای جلوگیری از هدررفت آب، لایروبی قنوات، احداث راه و احداث و تکمیل مساجد، احداث غسالخانه، ساخت حمام و سرویس بهداشتی و ساخت سالن ورزشی از اقدامات محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف استان کرمان است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه هزار و ۳۴۳ صندوق قرض‌الحسنه در پایگاه‌های بسیج استان راه‌اندازی شده که ۷۱ هزار نفر عضو دارند، گفت: ۲۷ هزار وام به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان از طریق این صندوق‌ها به افراد عضو پرداخت شده است.

شاهرخی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل اعتبارات تبصره ۱۶ پرداخت شده است، ابراز داشت: راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی اقتصاد مقاومتی و همچنین دهکده اقتصادی در استان در دستور کار بسیج سازندگی است.

وی با اشاره به اینکه قرارگاه کمک مؤمنانه نیز در سطح استان با همکاری سایر نهادها فعال است، عنوان کرد: با همت این قرارگاه در سال قبل ۲ هزار و ۵۳۵ جهیزیه، ۲ هزار و ۶۳۵ عدد لوازم خانگی، ۱۲ هزار و ۹۲۴ بسته بهداشتی، ۱۴ هزار و ۹۳۶ بسته پوشاک و کفش، ۹ هزار و ۳۰۰  بسته لوازم التحریر و ۳۲۱ هزار بسته معیشتی توزیع شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته در دو مقطع آزادسازی ۸۸ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان کرمان انجام شد، گفت: در سال ۱۴۰۲ بنا داریم حرم شهدای گمنام در ۲۰ شهرستان را بهسازی و تکمیل کرده و ساخت مسجد در ۱۲ شهرستان نیز در برنامه است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه جاده‌های روستایی زیادی داریم که هنوز آسفالت نشده و بنا داریم در این امر وارد شویم، بیان کرد: آسفالت جاده‌های روستایی در شهرستان زرند آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برای بیش از ۳۰۰ هزار نفر از اعضای گروه‌های جهادی در سطح استان کرمان برنامه تعریف شده که آنها بر اساس این برنامه نقش‌آفرینی دارند، خاطر نشان کرد: ساخت ۴۳ مدرسه که قبلاً کانکسی بودند در برنامه بسیج سازندگی است و در مرحله اول ساخت ۱۱ مدرسه آغاز شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار