در جلسه ستاد کنگره شهدای استان مطرح شد؛

کنگره شهدای مرکزی یک جریان عظیم فرهنگی و مردمی

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله گفت: در راستای بهره گیری از گنج دفاع مقدس از ۸ سال گذشته ستاد کنگره شهدای استان مرکزی راه اندازی شد و در طول سال ها این جریان کامل تر شد و توانست امروز به یک جریان عظیم فرهنگی و مردمی تبدیل شود.
کد خبر: ۹۵۱۰۸۶۲
|
۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار محمدرضا عسگری، جانشین فرمانده سپاه روح‌الله در بازدید مسئولین استان کهگیلویه و بویر احمد در راستای تجربه نگاری و بهره گیری از تجربیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: دفاع مقدس گنجینه ای از حماسه های هویت ساز و آیینه تمام نمای حضور ملت برای تحقق "ما می توانیم" است؛ سرتاسر این ایام جلوه هایی از مقاومتی ایثار و فداکاری نهفته است.

وی افزود: ولایتمداری، اخلاق، جوانمردی، معنویت، ایستادگی روی پای خود، تدبیر صحیح و برنامه ریزی دقیق در طول تاریخ دفاع مقدس همواره برجسته است.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: آن چیزی که امروز می تواند موجب پیشرفت، شکوفایی و حرکت ملت ایران به سمت اهداف انقلاب شود، بکارگیری فرهنگ دفاع مقدس است که "جهاد تبیین" ابزار بهره گیری از این گنجینه عظیم است.

سرهنگ عسگری اضافه کرد: در راستای بهره گیری از گنج دفاع مقدس از ۸ سال گذشته ستاد کنگره شهدای استان مرکزی راه اندازی شد و در طول سال ها این جریان کامل تر شد و توانست امروز به یک جریان عظیم فرهنگی و مردمی تبدیل شود.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با تأکید بر اینکه مهمترین رسالت جریان کنگره شهدای استان مرکزی تحقق بیانات مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس است، گفت: بعد از بیاناتی که ایشان در دیدار با اعضای ستاد کنگره استان داشتند فصل جدیدی از ماموریت ها در دستور کار ستاد کنگره قرار گرفت که مهمترین آن ادامه این جریان در همه ابعاد و بخش ها است.

وی افزود: ۲۵ کمیته و ۱۶ کارگروه تخصصی با حضور اقشار مردم و دستگاه های استانی تشکیل شد و در حوزه های مختلف محرومیت زدایی، اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، علمی و پژوهشی، هنری و تبلیغاتی، زیرساختی و عمرانی و حمایتی اقدامات مختلفی در دستور کار قرار گرفت و در هرکدام از این حوزه ها عملکرد درخشان و ماندگاری برجای مانده است.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: به برکت روحیه جهادی و انقلابی اعضای ستاد کنگره و مشارکت همه استان دستاوردهای مختلفی برجای مانده که نمایشگاهی از ظرفیت ها و توانمندی های جوانان سرزمین امامین انقلاب است.

سرهنگ عسگری با بیان اینکه جریان فرهنگی کنگره شهدای استان مرکزی متعلق به آحاد مردم استان است، گفت: یکی از شاخه های مهم کنگره بهره گیری از طرفیت ها و ایده های آحاد مردم است و همین امر موجب مشارکت گسترده در فعالیت ها و دستاورد آن عمق بخشی به اقدامات شد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری جریان کنگره شهدای استان مرکزی گام دوم را بعد از اجلاسیه نهایی آغاز کرد و محور فعالیت ها تبیینی بود و در همه بخش ها فعالیت ها با رویکرد تبیینی ادامه خواهد داشت.

جهاد تبیین از مهمترین اهداف برگزاری کنگره های شهدا است

سرهنگ غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این بازدید یکی از مهمترین دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی را بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری در جمع اعضای ستاد دانست و گفت: بیانات معظم له راهبرد و نقشه ادامه راه را تعیین کرد و تحقق این بیانات و ادامه راه کنگره ماموریت اصلی ستاد کنگره است.

وی افزود: شناسایی ویژگی های مهم استان مرکزی از ابتدای شروع کنگره در دستور کار قرار گرفت و با توجه به وجود به برکت حضرت امام(ره) در استان مرکزی که بیش از ۲۰ سال از حیات با برکت خود را در این استان گذراندند یکی از مهمترین مسئله های کنگره قرار گرفت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: صنعتی بودن استان و داشتن ظرفیت های متعدد در استان موجب شده که این استان بیش از ۹۰ ماموریت در دفاع مقدس انجام دهد و لذا آشنایی مردم و نسل جدید با این شاخصه استان از دیگر اهداف کنگره بود.

سرهنگ کریمی اضافه کرد: با توجه به نقش مهم استان مرکزی در دفاع مقدس تشکیل ستاد پیشینه رزم استان ۴ سال قبل از کنگره آغاز به کار کرد و جمع آوری اسناد در حوزه دفاع مقدس به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت و در این راستا موفقیت ها و اقدامات بسیار ماندگاری انجام شد که امروز در کشور به عنوان الگویی مهم مطرح است.

وی جوان گرایی و توجه ویژه به جوانان در همه ابعاد را از دیگر ویژگی های برجسته کنگره شهدای استان مرکزی دانست و افزود: در همه فعالیت ها علاوه بر اینکه ایده ها، طرح ها و نظرات جوانان شنیده و استفاده می‌شد به سلایق و مخاطب جوانان نیز توجه می شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها و حوزه های علمیه به عنوان پایه های فعالیت علمی و پژوهشی از ابتدا مورد توجه بود و مسئله تولید علم در دفاع مقدس نیز همزمان دنبال می شد.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین از مهمترین اهداف برگزاری کنگره های شهدا است، گفت: در کنگره استان مرکزی محوریت همه برنامه ها تبیین بود و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در این راستا قرارگاه تخصصی جهاد تبیین در ستاد کنگره راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از خلاقیت و خصوصا بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و زبان هنر در دفاع مقدس برای سنین مختلف خصوصا کودکان و نوجوانان از دیگر اولویت های کنگره شهدای استان بود که همه این راهبردها همچنان با قوت ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار