عفت با فضیلت ترین جهاد است و رعایت آن به عنوان یک دستور دینی موجب تعالی روح میشود
حجت الاسلام سیدعمران حسینی نسب در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ اظهار داشت:در آیات قرآن کریم و روایات معصومین (ع) تأکیدات بسیار ویژهای بر رعایت حجاب و لزوم حفظ عفت اجتماعی شده است.
وی عنوان کرد:خداوند متعال در قرآن هم بر وجوب حجاب و هم بر نحوه پوشش در آیه ۳۱ نور و آیه ۵۹ احزاب تاکید نموده است و هم از تَبَرّج و خودنمایی در سوره احزاب آیه ۳۳ نهی کرده است.
حجت الاسلام حسینی نسب با بیان اینکه در روایات اسلامی از ائمه معصومین (ع) صراحتا پوشش بانوان مورد تأکید قرار گرفته است، گفت: در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) میخوانیم: «لَا یَصْلُحُ لِلْجَارِیَةِ إِذَا حَاضَتْ إِلَّا أَنْ تَخْتَمِرَ إِلَّا أَنْ لَا تَجِدَه»: (دختر بایستی باید بعداز بلوغ خمار [روسری]بر سر نهد مگر اینکه قادر به تهیه آن نباشد) این حدیث نشان دهنده اهمیت حجاب بویژه در بانوان میباشد.
این مسئول با اشاره به اینکه عفت با فضیلتترین جهاد است، تصریح کرد: در عرصه عمل نیز ائمه معصومین (ع) به اقامه عملی حجاب و حاکمیت فضای عفت در جامعه حساسیت داشتند بطوری که حضرت امام علی (ع) نیز هنگام به دست گرفتن زمام خلافت در کوفه مردان عراقی را که نسبت به اختلاط زن و مرد بی تفاوت بودند، این گونه سرزنش میکند که: «یَا أَهْلَ الْعِرَاقِ نُبِّئْتُ أَنَّ نِسَاءَکُمْ یُدَافِعْنَ الرِّجَالَ فِی الطَّرِیقِ أَ مَا تَسْتَحْیُونَ؟!»؛ (ای مردم عراق، به من خبر رسیده که زنان شما در راهها به مردان تنه میزنند، [چرا عکس العملی نشان نمیدهید]آیا حیا نمیکنید). لحن کلام امام (ع) در این کلمات نشان از این دارد که حضرت، از موضع حکومت و برای محافظت از اخلاق و حیای عمومی چنین سهل انگاری عراقیها را نواخته است. عتاب آن حضرت با عراقیان به خاطر این موضوع، در جایی دیگر نیز این گونه نمود داشته که: «أَ مَا تَسْتَحْیُونَ وَ لَا تَغَارُونَ نِسَاءَکُمْ یَخْرُجْنَ إِلَى الْأَسْوَاقِ وَ یُزَاحِمْنَ الْعُلُوج؟! » (آیا شرم نمیکنید و به غیرت نمیآیید که زنان تان راهی بازارها و مغازهها میشوند و با افراد بی دین برخورد میکنند؟!).
امام جمعه سلطانیه با اشاره به اینکه عفاف و حجاب یکی از ارزشهای معنوی و دینی است، تاکید کرد: عفاف و حجاب به لحاظ تأثیرات فردی و اجتماعی جایگاه ویژهای در جامعه بشری از بدو خلقت انسان تا به امروز داشته است، چرا که رعایت آن به عنوان یک دستور دینی موجب تعالی روح میشود.