تحقق نیمی از مصوبات ریاست جمهوری در استان/ ۳۰۰ میلیارد اعتبار تا تکمیل پروژه راه آهن اقلید ـ یزد
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، محمدهادی ایمانیه در جمع خبرنگاران، با اشاره به زمان سفر هیئت دولت به استان فارس مشخص نیست، اظهار داشت: فارس جز استانهای اولویت سفر است و ترجیح دادیم آزاد راه شیراز ـ اصفهان و انتقال آب از دریا نهایی شود و بعد از آن سفر انجام شود لذا ما هیچ منعی در سفر ایشان نداشتهایم.
استاندار فارس با اشاره به اینکه شهرستانهایی که بالای 80 درصد مصوبات سفر ریاست جمهوری را محقق کردهاند در برنامه جدید سفرهای شهرستانی قرار میگیرند، گفت: اما برخی از شهرستانها مانند شهرستانهای رستم و نورآباد کمتر از 60 درصد بوده که این موضوع در دیگر شهرستانها هم پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه 50 تا 60 درصد مصوبات ریاست جمهوری در فارس محقق و این استان جزو استانهای پیشتار است، گفت: البته برخی از اجرایی نشدن مصوبات به دلیل کمبود اعتبار ناقص مانده است.
استاندار فارس درباره هتل آسمان با تصریح بر اینکه مالک هتل آسمان فلهای تقاضا نکند چرا که این هتل قبلا دچار آتشسوزی شده و آهنهای ساختمان دچار ذوبشدگی است، گفت: مالک هتل آسمان با کمیته 3 نفره کارشناسی بحران همکاری لازم را نداشته و تا کمیته بررسی نهایی اجازه ندهد، ما نیز مجوز افتتاح را نخواهیم داد چرا که حوصله تکرار حوادثی مشابه متروپل را نداریم.
ایمانیه با بیان اینکه تکمیل پروژه راه آهن اقلید ـ یزد نیازمند 300 میلیارد تومان اعتبار است، افزود: پیگیر جدی با استاندار یزد هم در این راستا داشتهایم تا این مشکل امسال حل شود البته منوط بر تامین اعتبار وزیر نیرو است. همچنین پیشنهادمان این است که تهاتر با معادن در راستای پیشرفت و تکمیل راه آهن انجام شود.
استاندار فارس با اشاره به تغییرات مدیران استانی نیز گفت: پیگیر تغییر تعدادی از مدیران فعلی استان هستیم و تقریبا هیچکدام مشکل مالی و اخلاقی ندارند و تنها دلیلی که خواهان تغییر 10 تا 15 مدیر هستم ضعف مدیریتی آنها است.
وی با بیان اینکه پروژه راه آهن شیراز ـ گل گهر اهواز به دلیل کمبود اعتبار حرکت آن بسیار کند شده است، یادآور شد: اخیرا وزیر کشور هم از این پروژه بازدید کرد. همچنین هزاران میلیارد تومان برای اتمام پروژه های نیمه تمام استان نیاز است.
گزارش مرکز آمار درباره وضعیت اشتغال فارس علمی نیست
استاندار فارس درباره گزارش مرکز آمار درباره وضعیت اشتغال استان گفت: مرکز آمار هر فردی هم که بازنشسته شده از اشتغال خارج شده تلقی کرده و در برخی از فاکتورها با بررسیهای انجام شده مشخص شد که مبنای محاسبه و گزارش علمی نیست و با این کار اعتماد مردم سلب میشود و هرکسی در این خصوص پرسش و شک دارد از مدیرکل تعاون استان و وزارت پیگیری کند.
وی درباره عدم پاسخگویی مدیران استانی گفت: این موضوع ماهیانه از سوی خبرنگاران بررسی شود و گزارش آن اعلام شود و مدیران استان در نگاه رسانهها مشخص شود.
استاندار فارس درخصوص کنترل اجاره بها گفت: این بحث استانی نیست، اما در استان اقداماتی شده است که تاحدودی موثر باشد و اگر خانه و آپارتمانی خالی است از طریق سامانه مردمرسی اطلاع رسانی شود.
ایمانیه در ادامه با تصریح بر اینکه اتحادیه املاک تصمیم گرفت که هر صاحب خانههای که بخواهد بیش از 25 درصد افزایش اجاره بها دهد به شورای حل اختلاف ارجاع دهد و همچنین تمام بنگاههایی که بدون مجوز هستند با همکاری اتاق اصناف و اتحادیه پروانه کسب و یا پلمب شود، از راهاندازی پویش مهربانی اجاره بها همانند سنوات قبل در ایام دوره کرونا خبر داد.
وی با اشاره به اینکه وضع استان در آب آشامیدنی نسبت به سال قبل بهتر خواهدبود و مدعی نیستیم که مشکلی نداریم، بیان کرد: 70 درصد مشکلات به نظر میرسد حل شده و امید است که در طول سال مشکلات کم شود و درباره برق صنایع نیز پیشبینی میشود که مشکلات باشد و دولت همچنان تاکید دارد برق خانگی قطع نشود، اما به سراغ برق صنایع و کشاورزی میرود که این موضوع براساس برنامه زمانبندی وزارت نیرو خواهد بود.
استاندار فارس با اشاره به اینکه فرهنگ مصرف در کشور اصلاح نشده است، تصریح کرد: 7 هزار مگابایت به تولید برق استان اضافه شده است، اما همزمان مصرف بالاتر میرود.
وی همچنین در باره نهضت ملی مسکن در استان فارس با اشاره به اینکه در تامین زمین رتبه اول در سطح کشور را داریم، گفت: 136 هزار واحد مسکن ملی فرم ج سبز شده و تامین زمین در شهرهای بالای 100 هزار نفر از جمله شیراز، مرودشت، فسا و جهرم در حد نیاز نیست لذا ما پیشنهاد خود را دادهایم و در صف شورای عالی شهرسازی هستیم.
ایمانیه گریزی به مشکلات پتروشیمیهای داراب، جهرم، فیروزآباد و فسا زد و گفت: پتروشیمیها به مطالبهای از قرارگاه خاتمالانبیاء تبدیل شود و این قرارگاه باید روند کار را ادامه دهد.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه مولدسازی دچار بروکراسی اداری نشود و از نظر ارزش اقتصادی بسیار بالایی دارد، گفت: ماجرای مولدسازی کاملا برعکس خصوصیسازی است و در راستای توسعه کشور میتواند باشد لذا با رئیس سازمان نوسازی مدارس تفاهمنامهای امضاء شد که ملکهایی که استفاده نمیشود و یا استفاده میشود، اما قابل انتقال است از ارزش افزوده آن در کمیسیون ماده 5 و تغییر کاربری آن موافقت شود و از قبل ان تجهیزات و مدرسههای نیمه تمام تکمیل کنند. همچنین تهاتر هم راه حل دیگری است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در پروژههای اطراف حرم مطهر هدف حفظ این میراث است و اجازه تخریب آن را نمیدهیم، اما در بازسازی آن پیشنهاد داده ایم که تعدادی از این خانهها را بازسازی، تعمیر و نوسازی کنیم و هر کدام را به هنرهای مختلف اختصاص دهیم تا ضمن اشتغال، جذب توریست آن را حفظ کنیم.
معرفی متخلفان آب آلوده کشاورزی به دستگاه قضا
ایمانیه همچنین درباره آب آلوده کشاورزی، بیان کرد: بدون اغراق در این زمینه کم آوردهایم و موضوع به دستگاه قضا و دادستانی سپردهایم تا مدیرانی که ترک فعل کردهاند و متخلفان این کار برخورد جدی خواهد شد و از قوه قضائیه درخواست داریم هر چه سریعتر این حکم را اجرا کند.
وی در ادامه در باره تکمیل تالار مرکزی شیراز، گفت: تالار مرکزی نیز در سه سفری که وزیر ارشاد به شیراز داشتند بازدید شد و 30 میلیارد اولیه به پیمانکار پرداخت شده و وزیر قول داده که مابقی را طی 2 سال آینده پرداخت کنند و این پروژه در حال انجام است و از این رکودی که طی 14 سال گذشته داشت خارج شده است.
استاندار فارس همچنین با تصریح بر اینکه انتقال آب از دریا به استان در حال انجام است و پروژه تعطیل نیست، افزود: هفته گذشته رئیس شورای راهبردی آب استان از پروژه بازدید و کار درحال انجام است و طبق جدول زمانبندی کار پیش رود و توافقنامهای هم با پروژه شمال استان شده و 6 میلیون دلار پرداخت شده و در کنار آب خلیج فارس هر 50 کیلومتر یک شهرک گلخانهای ایجاد کنیم که از آب دریا استفاده و این آب بیشتر کاربرد صنعت و فضای سبز شهری میرسد.
ایمانیه با بیان اینکه استان فارس سالها بابت خودکفایی تولید گندم تاوان داده است، بیان کرد: کشاورزان در منطقه زرقان و کربال باز هم کشت کردهاند به این امید که آب سد درود زن رهاسازی میشود و به دلیل اینکه سال گذشته مشکلات اقتصادی زیادی داشتند از نظر انسانی صحیح نبود آب رها نشود و حدود 200 میلیون متر مکعب آب از سد درودزن رها شد و در عین حال سطح زیر کشت افزایش دادند و سازمان جهاد قول داده که امسال تلاش جدی برای اصلاح الگوی کشت داشته باشد و با کشاورزان جلسه داشتیم که کشت جایگزین داشته باشند و ارزش افزوده آن کمتر از برنج نباشد.
انتهای پیام/