با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس؛

همایش ملی توسعه کشاورزی با رویکرد فناوری‌های هوشمند در میناب برگزار شد

نخستین همایش ملی توسعه کشاورزی با رویکرد فناوری‌های هوشمند در راستای توسعه سواحل مکران به همت مجتمع آموزش عالی میناب و با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در میناب برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۱۳۹۷۲
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان از میناب، محمد جواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در این همایش با تاکید بر حرکت به سمت کشاورزی تجاری و بازارهای نو، اظهار داشت: کشاورزی ما باید بتواند با ارز آوری به اقتصاد کشور کمک کرده تا فضای وابستگی به نفت را کنار گذاشته و علاوه بر تامین نیاز داخل مازاد محصولات را صادر کنیم.
وی همچنین با بیان این مطلب که حدود ۵۰۰ میلیون نفر فضای پیرامونی ما و در کشورهای منطقه علاقه‌مند به تولیدات کشاورزی هستند، افزود: این موضوع باید ما را به سمتی سوق دهد که در راستای ایجاد انگیزه و حمایت از تولید، ساز و کارهای مناسبی در کشور در نظر گرفته شود.
عسکری در ادامه ضمن اشاره به مناقشه و جنگ بین روسیه و اوکراین و ذکر این مطلب که پس از درگیری بین این دو کشور، مسئله تامین موادغذایی که در این دو کشور تولید می شد از مهمترین نگرانی های دنیا بود، افزود: ما در مجلس شورای اسلامی از ابتدای حضورمان در کمیسیون کشاورزی تمام تلاش خود را معطوف حمایت از تولید کردیم.
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی موردتوجه ویژه رهبرمعظم انقلاب است، گفت: باتوجه به این که این مهم، در سند ۲۰ ساله چشم‌انداز کشور یکی از مهمترین موضوع‌های تولید، بر پایه علم و صادرات تکنولوژی است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از حمایت این کمیسیون از فعالان بخش کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان خبرداد و اظهار داشت:نباید اجازه دهیم که دیوان سالاری اداری، صادرات ما را در بخش محصولات کشاورزی معطل کند.
عسکری همچنین با اشاره به این که در بحث دانش بنیان کردن بخش کشاورزی حدود پنج تا هشت درصد فعالیت داشته‌ایم و حدود سه هزار عضو هیئت علمی در کشور فعالیت دارند، بیان کرد: افزون بر ۲ هزار نفر از این اعضا، عضو هیئت علمی دانشگاه‌های حوزه کشاورزی هستند اما خروجی این بخش تنها به ارائه مقاله محدود و منحصر شده که باید این مسئله نیز حل شود.
وی ادامه داد: امروز آنچه در راستای توسعه بخش کشاورزی به ما کمک می‌کند، دانش بنیان ساختن این بخش مهم بوده که امسال اعتبار ویژه‌ای به این حوزه اختصاص داده شده و دستگاه‌های متولی حوزه آموزش و تحقیقات باید در این راستا تعامل وهم‌افزایی داشته باشند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان این که در کشور بیش از یک هزار نفر فارغ‌التحصیل در بخش کشاورزی وجود دارد بر برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت این قشر تاکید کرد و ادامه داد:در دانشکده کشاورزی میناب، افزون بر ۴۸ نفر در رشته کشاورزی فعالیت دارند که این ظرفیت بسیار مناسبی برای منطقه است.
وی گفت: همه کسانی که در رشته‌های خود فارغ‌التحصیل می‌شوند باید به گونه‌ای به سمت تولید هدایت شوند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تعرفه گذاری بر صادرات محصولات کشاورزی را ممنوع و خلاف قانون ذکر کرد و افزود:اگر در زمینه صادرات محصولات کشاورزی تلاش نکنیم کشورهای رقیب جای ما را خواهند گرفت.
عسکری در ادامه با بیان این که در نگاه هوشمندسازی محصولات بهتر، متناسب با نیاز بازارهای جهانی و ذائقه مردم جهان تولید می شود، گفت:در زمینه بازاریابی نیازمند تلاش و ایده پردازی هستیم.
وی اظهار داشت: هرمزگان به واسطه ظرفیت‌ها و اقلیم ویژه ای که از آن برخوردار است به عنوان یک استان آزمایشی در بسیاری از طرح‌های حوزه کشاورزی در سطح ملی مورد توجه است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد:استان هرمزگان در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز از ظرفیت خوبی برخوردار بوده و توجه به این بخش از مهم‌ترین اقدام‌های دولت سیزدهم در حمایت از فعالان در این حوزه است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار