۳۰۰ تن گل محمدی در سیستان و بلوچستان برداشت شد

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال۳۰۰ تن گل محمدی از سطح باغات بارور استان جمع‌آوری و پس از فرآوری بصورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه شد.
کد خبر: ۹۵۱۸۷۱۷
|
۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶

اردشیر شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج در زاهدان،  اظهارداشت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته به طوریکه با استقبال کشاورزان سطح زیر کشت این محصول امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ هکتاری به ۱۴۰ هکتار رسید.

وی افزود: ۱۲ کارگاه نیمه صنعتی و سنتی گلابگیری و اسانس گیری در سیستان و بلوچستان فعال است که همه ساله بخش قابل توجهی از نیاز استان را تامین می‌کند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان منطقه سیستان، شهرستان های تفتان، خاش، زاهدان، میرجاوه را عمده مناطق پرورش گل محمدی در استان عنوان کرد.

به گزارش بسیج،  سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوری که مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بم‌پشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوه‌های بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلات‌های مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالاب‌های هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
هم اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار