خبرهای داغ:

گروهک منافقین هدایت‌گر تمام اقدامات علیه نظام جمهوری اسلامی هستند

یک رزمنده دفاع مقدس در خراسان شمالی گفت: حرکت‌هایی که در کشورهای دنیا برعلیه نظام جمهوری اسلامی ایران رخ می‌دهد، اغلب هدایت و راهبری آنان توسط گروهک منافقین است.
کد خبر: ۹۵۲۰۱۱۳
|
۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
احیا محمد امیری، جانشین تیپ ذوالفقار در لشکر ویژه شهدا در عملیات مرصاد در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: منافقین دربسیاری از کشورهای مخالف ایران، مخصوصاً کشورهای غربی پناهنده شدند و به‌صورت کامل در دامن صهیونیست‌ها و غرب جاگرفته‌اند و در هر نقطه‌ای که حرکتی ضد نظام باشد منافقین آن را انجام می‌دهند.


امیری افزود: حرکت‌های که در کشورهای ضد نظام جمهوری اسلامی ایران رخ می‌دهد، اغلب هدایت و راهبری توسط گروهک منافقین است.

وی به عملیات مرصاد به عنوان یکی از عملیات‌هایی که منافقین در کشور به راه انداختند، اشاره کرد و گفت: مرصاد یا فروغ جاویدان از جانب منافقین با پشتیبانی کشور عراق انجام شد.

وی با بیان اینکه عملیات مرصاد در حالی بود که قطعنامه ۵۹۸ و پذیرفتن خارج‌شدن نیروها از مرزها انجام شده بود، گفت: اما بدعهدی آمریکا علیه ایران دوباره نمود پیدا کرد.

امیری با اشاره به اینکه در عملیات مرصاد، شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل ذهاب، اسلام‌آباد غرب تا کرمانشاه مسیر عملیاتی و حرکت نیروها بودند، ادامه داد: این در حالی است که در این عملیات پنج هزار نیرو از نیروهای منافقین با همکاری عراقی‌ها در قالب یک تیپ وارد خاک ایران شدند که حدود دو هزار نفر را به اسارت خود درآورند.

جانشین تیپ ذوالفقار در لشکر ویژه شهدا در عملیات مرصاد ادامه داد: منافقین در روز سوم مردادماه سال ۶۷ این عملیات را از خاک عراق و از پادگان اشرف با پشتیبانی نیروهای عراقی با بمباران جاده آغاز کردند و حرکت از عصر روز سوم مرداد در مسیر جاده با ۲۵ تیپ نیرو و پنج نفر از منافقین که حدود ۴۵ درصد از آنها را نیروهای زن تشکیل می‌دادند، آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه بعد از اتمام جنگ نیروها در پادگان‌ها حضور پیدا کردند، گفت: لشکر ویژه شهدا در پادگان مهاباد استان کردستان حضور داشت که بعد از اطلاع‌رسانی‌ها از آغاز حملات منافقین به سمت کرمانشاه، شبانه نیروها به سمت این شهر حرکت کردند.

جانشین تیپ ذوالفقار در لشکر ویژه شهدا در عملیات مرصاد ادامه داد: مردم اسلام‌آباد و کرمانشاه از ترس ورود منافقین به شهر صبح روز چهارم مرداد در حال تخلیه شهر بودند که با ورود نیروهای لشکر ویژه شهدا در اطراف بولوار شهر اسکان یافتند.

امیری خاطرنشان کرد: لشکر ویژه شهدا در قالب ۶ گردان در مجموع حدود ۹۰۰ نفر وارد عملیات شدند و بنده به‌عنوان فرمانده جلودار سه گردان بودم.

وی یادآور شد: گردنه چهار زبر کرمانشاه محل درگیری اولیه نیروها با منافقین بود، درحالی‌که در دامنه ارتفاعات پشت گردنه جلوی حرکات آنها توسط نیروهای لشکر ویژه شهدا سد شد و منافقین روی ارتفاعات مستقر بودند و حملات از بالا انجام می‌شد.

وی اضافه کرد: غروب روز چهارم مرداد درگیری‌ها شدیدتر شد، درحالی‌که مقاومت شدید آنها را به همراه داشت و تا صبح روز بعد که درگیری ادامه داشت نیروها به‌سرعت در حال جایگزین‌شدن بودند.

امیری ادامه داد: من به همراه بی‌سیم‌چی و دو نفر از نیروها جلوتر در حال حرکت بودیم که ناگهان از پشت سر ۶ نفر برای اسیر کردن به سمت ما نزدیک می‌شدند و ما با حرکتی از آنها دور شدیم و آنها موفق به اسارت ما نشدند.

جانشین تیپ ذوالفقار در لشکر ویژه شهدا در عملیات مرصاد با اشاره به اینکه بعد از ارائه گزارش به فرمانده لشکر ساعت دو صبح دستور حمله صادر شد، گفت: درگیری‌ها به اوج رسیده بود و تا روشنایی هوا ادامه پیدا کرد، آنها نتوانستند مقاومت کنند و خط توسط نیروهای لشکر ویژه شهدا شکسته شد.

وی اضافه کرد: در این عملیات عده زیادی از منافقین کشته و مجروح شدند که تعدادی از آنها با قرص سیانوری که به همراه داشتند اقدام به خودکشی کردند و عده‌ای به سمت مرزها فرار کردند و باتوجه‌به اینکه مسیر طولانی بود در روستاها پناه گرفتند که در گشت‌زنی‌ها دستگیر شدند.

امیری یادآور شد: ۷۲ ساعت بعد از درگیری، نیروها در منطقه کرمانشاه برای پاک‌سازی کامل منطقه حضور داشتند و تا نقطه صفر مرزی شهر قصرشیرین این حرکت ادامه داشت.

جانشین تیپ ذوالفقار در لشکر ویژه شهدا در عملیات مرصاد به جنایت‌های منافقین در طول جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در عملیاتی تحت عنوان آفتاب‌مهتاب در منطقه فکه به‌صورت نفوذی وارد شدند و شهادت تعداد زیادی از نیروهای لشکر ۷۷ خراسان را رقم زدند.

امیری با اشاره به اینکه در عملیات مرصاد در تنگه چهار زبر که حساس‌ترین نقطه درگیری با منافقین بود عمدتاً نیروها از خراسان شمالی و بجنورد بودند، گفت: ۹۰ درصد نیروهای تیپ ذوالفقار از لشکر ویژه شهدا از خراسان شمالی بودند که ۵۹ نفر از نیروهای اعزامی به شهادت رسیدند.

وی نقش نیروهای خراسان شمالی در عملیات مرصاد را بسیار کلیدی و مؤثر دانست و گفت: بیش از ۸۰۰ رزمنده از خراسان شمالی در این عملیات حضور داشتند و نقش کلیدی در پیروزی این عملیات داشتند.عصر اترک

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار