به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سردار رهامبخش حبیبی، فرمانده نیروی انتظامی استان فارس در مراسم تشییع پیکر شهید «حسین علامه» با اشاره به مقام شامخ و والای شهدا، اظهار داشت: شهدا افرادی بودند که موجب حفظ و بقای این حکومت و نام بلند اسلام شدند و ذلت برای کسانی بود که در مقابل آنها قرار داشتند.
وی عنوان کرد: از دوران جنگ تحمیلی هر چه که فیلم و مستند ساخته و روایت شود تنها یک گوشه از رشادتهای شهدا را میتوانند در آن دوره نشان دهدند.
فرمانده نیروی انتظامی استان فارس با بیان اینکه در آن دوره در مقابل دشمن صف متحد از سایر کشورها را شاهد بودیم، گفت: در درون سنگرهای فرماندهی تمام شهدا در کنار یکدیگر بوده و در مکانی که این شهید بزرگوار پیدا شد، شهدایی از سپاه، ارتش و بسیج تفحص شده است.
حبیبی با بیان اینکه در دوره جنگ تحمیلی ما تنها با صدام جنگ نداشتیم، بلکه با دنیای کفر در حال مقابله بودیم، اضافه کرد: دشمن در آن دوره ایمان، بزرگی و مردانگی جوانان مملکت را در نظر نگرفته بود.
جدایی مردم از دین و قرآن توسط دشمن از دیگر موضوعاتی بود که توسط فرمانده نیروی انتظامی فارس مطرح شد و افزود: مردم باید بدانند که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نبوده و هیچ راهنمایی بهتر از قرآن کریم نیست و دشمن به دنبال آن است تا آن را از ما بگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی استان فارس اضافه کرد: شهیدان ما همه وجود خود را برای خداوند تقدیم کرده و بر اساس وعده خداوند شهید مرده نیست.
امیرسرتیپ دوم ستاد، حمیدرضا سهرابی، فرمانده آماد و پشتیبانی منطقه شیراز نزاجا نیز اظهار داشت: اولین کرامت شهید حسین علامه، شهیدی است که به زعم ما گمنام است، اما در شهر خود که سومین حرم اهل بیت (ع) است آرام گرفت و این کرامت بزرگی است، از سوی دیگر حفظ وحدت در جامعه که درس بزرگی برای ما است شهید نیروی انتظامی در پادگان ارتش که به صورت شهید گمنام به خاک سرده میشود، به عنوان عامل بزرگی برای حفظ وحدت میان نیروهای مسلح بوده و این موضوع دومین کرامت این شهید والامقام است.
وی اضافه کرد: امروز دشمن اسلام و انقلاب این وحدت را نشانه گرفته است، اما وجود چنین شهدایی توطئههای دشمنان را خنثی خواهد کرد.
فرمانده آماد و پشتیبانی منطقه شیراز نزاجا ادامه داد: شهدای نیروی انتظامی در ابتدای لحظات اولیه شروع پیروزی انقلاب اسلامی جانهای پاک خود را فدای انقلاب کرده و با توجه به اینکه خونهای پاک آنها به ناحق ریخته شد، اما اجازه ندادند امنیت و آسایش ملت شریف مردم ایران آسیب وارد شود.
سهرابی اضافه کرد: دفاع جانانه از مرز و بوم این انقلاب و همرزمان خود در نیروی انتظامی و نیروهای مسلح، از دیگر کرامات این شهید بزرگوار است.
حجتالاسلام جاوید نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بیست شهید فراجا شهر شیراز، اظهار داشت: در هنگام سخن گفتن از زرق ذهنیت ما معطوف به رزق مادی است، در حالی که حقیقت امر این است که خداوند متعال هم رزق مادی و هم معنوی دارد و هر چه هست و نیست، مبدأ و انجام و پایان هر چیز خداوند بوده و این دیدگاه توحیدی است.
وی با بیان اینکه خداوند برای هر یک از ما رزق مادی مقدر کرده است، افزود: حیف است که ما از رزق دیگری که خداوند برای ما قرار داده و آن رزق معنوی است غافل شویم، رزق معنوی آن است که در شبانه روز ده مرتبه از او خواسته باشیم تا خداوند ما را به صراط مستقیم که همان صراط انبیاء و شهداست هدایت کند.
به گفته جاوید، هر چه هست و نیست در این دنیا روزی به پایان خواهید رسید و ما با اعمال خویش در برابر پیشگاه خداوند خواهیم بود و آنجا برنده میدان کسی است که رزق معنوی او بیش از دیگران باشد، رزق معنوی آن است که به سمت پروردگار عالم قدم برداریم.
وی گفت: مسیر معنویت دارای مراتب است و عالیترین مرتبهای که ممکن است خداوند متعال منت بر سر بندهای از بندگانش بگذارد و او را به آن جایگاه نائل کند، مقام شهادت است.
حجتالاسلام جاوید تصریح کرد: اگر یک پیام از مراسم یادروز این شهید بیان شود و این پیام برای ما کافی باشد، این است که از خیل شهیدان، شهیدی را گمنام انتخاب میکنند که پر نام در زمین و پر آوازه در آسمان است و تصمیم بر آن شود تا باقی مانده پیکر این شهید شریف در شیراز تشییع شود و این یک هدایت از عالم غیب بوده که این شهید خود سکاندار این هدایت است.
به گزارش بسیج، شهید والامقام «حسین علامه» از نیروهای ژاندارمری بود که 21 تیرماه سال 1367 در منطقه «زبیدات» به فیض عظمای شهادت نائل و پیکر پاکش مفقودالاثر شد و پس از گذشت 35 سال از شهادت این شهید والامقام، پیکر مطهر وی شناسایی و هویت او از طریق آزمایش DNA شناسایی شد. این شهید والامقام سال 1399 به همراه شهدای فاطمیه استان فارس و در پادگان شهید ذوالفقاری پشتیبانی منطقه 2 ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهر شیراز دفن شد.
انتهای پیام/