به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در نشست روز جهانی مبارزه با بیابانزایی و خشکسالی با شعار جهانی" نقش و حقوق زنان در مدیریت پایدار سرزمین"، اظهار کرد: به اندازهای که در ایران اسلامی به جایگاه و نقش زنان اهمیت میدهند، در هیچ جای دنیا حاکمیتها این نقش را ایفا نمیکنند.
وی گفت: برخلاف تبلیغات سوء دشمن که حق و حقوق زنان در ایران رعایت نمیشود، ما در تمام صحنهها مشارکت زنان را به نحو شایستهای داریم.
طالبی با اشاره به نقش مؤثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: از قبل از انقلاب در صحنههای پرشوری که مردم ایجاد کردند و در راستای پیروزی انقلاب در خیابانها و شهر و روستاها تظاهرات و اقدامات انقلابی انجام دادند حضور زنان را بسیار پررنگ داشتیم.
معاون استاندار به حضور میدانی و نقش سازنده مادران و زنان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مادران این سرزمین فرزندان خود را با علم به اینکه احتمال برگشت شان بسیار کم است در جنگ و دفاع از کشور مشارکت دادند.
وی افزود: چنانچه مردان موفقی در جامعه و حوزههای مختلف میبینیم قطعاً همسرانشان همراهی و پشتیبانی خوبی نسبت به آنان دارند.
طالبی با تأکید بر نقش ماداران با ایمان و اخلاص در تربیت و پرورش فرزندان شایسته برای نظام و انقلاب، عنوان کرد: زن از دیدگاه اسلام و آموزههای دینی از جایگاه بسیار بالای برخوردار است و زمانی که همه از پیامبر (ص) به عنوان ابتر یاد میکردند خداوند با تولد حضرت فاطمه (س) خیر کثیر را به پیامبر عطا کرد و این نشاندهنده جایگاه و عظمت رفیع زن در اسلام است.
وی با اشاره به اینکه نیمی از جامعه را زنان تشکیل میدهند، تصریح کرد: حقوق زن در ایران این است که در کنکوری که برگزار میکند آمار زنان از مردان بیشتر است و در دانشگاهها نیز آمار دختران از پسران بیشتر است.
معاون استاندار با بیان اینکه زنان در صحنههای مختلف همپای مردان نقش ایفا میکنند، افزود: در موضوع نقش و حقوق زنان در مدیریت پایدار سرزمین هم امسال دیدیم که اتفاقهای خوبی با کارهای جهادی و انقلابی رقم خورد و در یکی از شهرستانها تعداد زیادی از دختران آمدند و کار بذرپاشی را در راستای جلوگیری از فرسایش خاک انجام دادند.
طالبی بیان کرد: به عنوان مثال صحنههای زیبایی را میبینیم که در مناطق گردشگری طبیعی، گروههای جهادی کار جمعآوری زباله را انجام میدهد که البته باید فرهنگسازی شود که مردم این مهم را رعایت کنند که زباله را در منابع طبیعی رها نکنند، چون بخشی از اینها قابل تجزیه نیست و با آلودگی محیطی، همچنین ظاهر نازیبا و زشتی را به نمایش میگذارد.
وی گفت: در حوزه دانشگاه هم در این موضوع میتوانند رشتههایی را تعریف کنند و در حد نیاز در آن رشته جذب دانشجو داشته باشند که آینده و شغل آنان در این رابطه تضمین باشد.
معاون استاندار با بیان اینکه رویکرد دولت سیزدهم مردمی است و خیلی از امورات باید به دست خود مردم محقق شود، افزود: سازمانهای مردم نهاد حلقه وصل میان حاکمیت و مردم هستند که وقتی کاری به آنان سپرده میشود به بهترین نحو و با کمترین هزینه آن را انجام میدهند.
طالبی با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد در حوزه منابع طبیعی محدود هستند، تأکید کرد: استانداری خراسان جنوبی از صدور مجوزهای لازم برای تشکیل سازمانهای مردم نهاد در این زمینه حمایت میکند تا از ظرفیت آنان در راستای امور منابع طبیعی استان استفاده شود.
انتهای پیام/