دکتر بهزاد معین در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان ضمن تبریک روز ملی بسیج اساتید اظهار داشت: معمولاً بسیاری از افراد فکر میکنند ظلم فقط حق کسی را پایمال کردن، دزدی و.. است؛ البته همه این موارد ظلم است، اما ظلم مصادیق دیگری نیز دارد که باید به آنها توجه شود.
وی ادامه داد: در واقع کسی که کلام حق را پنهان کرده و دروغ را آشکار و پراکنده کند ظلم است و اثرات سویی در جامعه به دنبال دارد که در حال حاضر در جامعه موارد متعددی را مشاهده میکنیم که کلام حق پنهان میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان؛ تصریح کرد: در این موارد لازم و ضروری است کسانی که در این زمینه آگاهی بیشتری داشته و حق از باطل، دروغ از راست را تشخیص میدهند وارد میدان تبیین و روشنگری شده و حقایق را آشکار کنند و اجازه ندهند دشمنان با وارونه جلوه دادن حقایق، جامعه را با عقاید خود همسو کنند.
وی در ادامه گفت: ما در جامعهای زندگی میکنیم که اتفاقات به سرعت توسط رسانهها انتشار پیدا میکنند و در این میان دشمنان به صورت مغرضانه علیه نظام عمل کرده و سعی در پنهان کاری حقایق دارند بنابراین باید ارزشها و حق را با تبیین و روشنگری و به موقع گفته شود.
این استاد دانشگاه افزود: دشمنان بیشتر جوانان و دانشجویان را توسط اخبار دروغین مورد هجمه قرار میدهند و در این میان وظیفه کسانی است که سواد رسانهای و علم دارند این است که با آگاهی بخشیدن تلاش کنند حقایق گفته شود و اجازه ندهند دشمنان بر ارزشها، فکر، عقیده و عمل صحیح افراد جامعه مسلط شوند.
باید در جهت کسب علم و پیشرفت جامع کشور حرکت کنیم
معین با بیان اینکه باید سیاست گذاریهای علمی و پژوهشی کشور در جهت حل مشکلات کنونی جامعه و آینده نگری پیش رود گفت: سیاست گذاریهایی که قبلا توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم انجام شده است، احتیاج به بازنگری اساسی دارد، تا همسو با اهداف انقلاب و پیشرفت جامع کشور باشد.
وی بیان کرد: در حال حاضر فعالیت اساتید دانشگاهها، دانشجویان، فارغ التحصیلان و پژوهشگران در برخی زمینهها مبهم و فاقد الگو بوده و احتیاج است که به فعالیتهای آنها سمت و سو و جهت گیری در راستای حل مشکلات کشور و با نگاه به آینده پیش رود.
استاد دانشگاه افزود: کشور در بخشهای اقتصادی، تولیدات کارخانجات، ساختمان، صنایع مختلف و ... با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکند که بخشی از مشکلات به واسطه واردات بوده و بخشی ناشی از دانشهای گذشته است که احتیاج به تحول دارد تا بهرهوری بالا رود.
وی بابیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) مسلمانان را تشویق به عقب نماندن از قافله علم و دانش میکردند گفت: ما در دنیایی زندگی میکنیم که شرایط آن با دنیای گذشته متفاوت شده است و باید در جهت افزایش بهرهوری حرکتهای علمی و جهادی توسط اساتید و پژوهشگران انجام شود.
معین با بیان اینکه نگاه ما نباید فقط معطوف به مشکلات کنونی باشد و باید با دانشهای روز آشنا و حرکت کنیم گفت:جهان با سرعت هر چه بیشتر به سمت و سوی دانشهای نوظهور حرکت میکند و باید نگاه ما به آینده روشن باشد و همسو با پیشرفتهای جهان پیش برویم.
وی تاکید کرد: تلاش برای حرکت در مرزهای دانش، برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است و کسانی که عرق به میهن و مردم دارند باید تلاش کنند کشور در تمام زمینههای نوآوریهای جدید و علم و دانش از کشورهای پیشرو دنیا عقب نماند و همچنین به حل مشکلات کشور نیز اهتمام کنیم.